Ενημερώθηκε στις: 26 Μαΐου 2022

ZenBusiness Κριτική (Είναι το καλύτερο;): Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, τιμολόγηση, κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις

Μετάβαση στα Πλεονεκτήματα και τα Μειονεκτήματα του ZenBusiness

zenbusiness αναθεώρηση της επιλεγμένης εικόνας

Ξεκινάτε μια επιχείρηση και αναζητάτε μια οικονομικά αποδοτική και ικανή υπηρεσία δημιουργίας επιχείρησης; Θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα συνεργάζεστε με μια πολύ αξιόπιστη και αξιόπιστη υπηρεσία δημιουργίας LLC; Στη συνέχεια, εγγραφείτε για ZenBusiness!

ZenBusiness είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες δημιουργίας LLC εκεί έξω σήμερα για άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση. Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπόρεσαν να ξεκινήσουν από το μηδέν και να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης χρησιμοποιώντας αυτόν τον πάροχο. Επιλέξτε ανάμεσα στα πακέτα που προσφέρουν και ξεδιπλώστε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών συσκευασμένων σε τέλεια πακέτα που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες της ίδρυσής σας.

Επί του παρόντος, στις λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες LLC μας - ZenBusiness βασιλεύει το υπέρτατο #1! Επομένως, ίσως θέλετε να ελέγξετε το άρθρο μας που είναι αφιερωμένο στις κορυφαίες υπηρεσίες LLC και να δείτε αν ZenBusiness σου ταιριάζει πραγματικά.

Τώρα ας μάθουμε περισσότερα για την εταιρεία και ας δούμε αν οι υπηρεσίες της αξίζουν πραγματικά τα χρήματά σας και αν είναι οι καλύτερες σε αυτόν τον κλάδο. Επίσης, ας δούμε πώς αποδίδουν άλλες συγκρίσιμες υπηρεσίες και ας δούμε αν προσφέρουν καλύτερη προσφορά.
Ή αν δεν έχετε όρεξη να διαβάσετε – απλώς κατευθυνθείτε κατευθείαν στο www.ZenBusiness.com και ελέγξτε τα μόνοι σας.

Γρήγορα ZenBusiness Αναθεώρηση πλοήγησης

ZenBusiness Ιστορικό – Ποιοι είναι αυτοί;

ZenBusiness είναι ένας επαγγελματίας πάροχος δημιουργίας LLC που είναι αφοσιωμένος στη δημιουργία του απλούστερου τρόπου έναρξης και λειτουργίας μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Επίσης, σκοπεύουν να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να υποβάλουν και να διατηρήσουν μια συμβατή και επιτυχημένη LLC.

Για να διατηρήσουν την εμπιστοσύνη που έχουν από τους πελάτες τους, ZenBusiness παραμένει πιστή στα ακόλουθα βασικές αξίες:

 • Ενσυναίσθηση: Είμαστε εκεί με τους πελάτες μας στην πορεία τους προς την επιτυχία και πραγματικά νοιαζόμαστε για το πώς νιώθουν σε όλο το ταξίδι.
 • Καινοτομία: Εξελίσσουμε συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Έχετε προτάσεις; Παρακαλώ ενημερώστε μας!
 • Επίπτωση: Πιστεύουμε ότι η επιχείρησή μας και όλοι οι πελάτες μας έχουν τη δύναμη και την ικανότητα να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στις ζωές όλων όσων αγγίζουμε.
 • Αυτοφροντίδα: Βάζουμε πρώτα την ευημερία των ανθρώπων και των πελατών μας, γιατί γνωρίζουμε ότι δεν μπορείτε να φροντίσετε τις επιχειρήσεις εάν δεν φροντίσετε τον εαυτό σας.

Αν και είναι σχετικά νέοι στη σκηνή, καθώς άνοιξαν μόλις το 2015 στο Ώστιν του Τέξας,  ZenBusiness έχει ήδη βοηθήσει χιλιάδες επιχειρηματίες να ξεκινήσουν να σχηματίζουν τις LLC τους. Έκτοτε, μπόρεσαν να κάνουν το όνειρο της έναρξης μιας νέας επιχείρησης διαθέσιμο σε όλους σε όλη την πολιτεία παρέχοντας ό,τι χρειάζεται ένας επιχειρηματίας, όπως υπηρεσίες εγγεγραμμένου αντιπροσώπου, εγγραφή EIN, αξιολόγηση CPA, ακόμη και έναν ιστότοπο για τη νεοσύστατη επιχείρησή σας .

Παρά το μέγεθός τους, είναι σε θέση να υποστηρίξουν την επόμενη γενιά επιχειρηματιών, νεοφυών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών παρέχοντας ό,τι οι άλλοι αποτυγχάνουν να προσφέρουν, όπως υπηρεσίες χωρίς άγχος, βοήθεια παγκόσμιας κλάσης και ένα διαδικτυακό εργαλείο που να περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται όλοι οι πελάτες να είναι αποτελεσματικοί καθ' όλη τη διάρκεια της επιχείρησής τους.

Όπως αρκετοί πάροχοι LLC, ZenBusiness χωρίζει τις υπηρεσίες της σε τρία επίπεδα διαιρείται με την τιμή. Αν και, σε αντίθεση με πολύ λίγους παρόχους, δεν προσφέρουν ένα δωρεάν πακέτο δημιουργίας επιχειρήσεων, η βαθμίδα τους με τη χαμηλότερη τιμή είναι αρκετά προσιτή. Το πλεονέκτημα αυτού όμως είναι το χαμηλότερο ποσό ανόδου που λαμβάνετε ακόμη και από το πακέτο με τη χαμηλότερη τιμή.

Πράγματι, ZenBusiness είναι εδώ για να βοηθήσει και να ενθαρρύνει εκείνους τους ατρόμητους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θα ήθελαν να πάρουν το ρίσκο να συνεχίσουν τη φιλοδοξία τους να ιδρύσουν μια επιτυχημένη LLC και να δημιουργήσουν μια καλύτερη ζωή. Ας ρίξουμε, λοιπόν, μια εις βάθος ματιά στα πακέτα τους και ας δούμε πόσο κοστίζουν με τα οφέλη που παρέχουν.

Δεν σας αρέσει να διαβάζετε; – Ενα γρήγορο ZenBusiness Επισκόπηση βίντεο

Πρόγραμμα αναπαραγωγής YouTube

ZenBusiness Αναθεωρήθηκε σε λίγες προτάσεις

Κατά τη δημιουργία μιας LLC, είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπόψη πολλά πράγματα, εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία ενσωμάτωσης. Σε περίπτωση που Zen, ορίστε αυτά που εξετάσαμε:

 1. Is ZenBusiness αξιόπιστος? 9/10
 2. Πόσο γρήγορη είναι η υπηρεσία δημιουργίας επιχείρησής τους; 8/10
 3. Προσφέρουν καλή υποστήριξη πελατών; 9/10
 4. Πώς είναι η συνολική τιμή και αξία; 10/10

Συνολικά, Zenbusiness αξίζει πραγματικά μια βαθμολογία 9/10 ή 4.8/5.

Θα εξετάσουμε αναλυτικά καθένα από αυτά τα 4 σημεία περαιτέρω στο άρθρο. Ωστόσο, αν έχετε ήδη πειστεί – μπορούμε σίγουρα να πούμε ότι μπορείτε να τα δοκιμάσετε ελεύθερα και δεν θα απογοητευτείτε.

Προφανώς, ένας από τους κινητήριους παράγοντες που δώσαμε ZenBusiness ένα 9 στα 10 είναι ότι πιστεύουμε ότι είναι στόχος όλων να συνεργαστούν με μια εταιρεία που εκτιμά τους καταναλωτές και τις νεοφυείς επιχειρήσεις τους. Βρήκαμε η τιμολόγησή τους να είναι αξιοπρεπής, ρεαλιστική και σαφώς φιλική προς τον πελάτη, γι' αυτό και τις τοποθετήσαμε πάνω από τις άλλες υπηρεσίες σχηματισμού LLC που είχαμε εξετάσει.

Με εντελώς θετικά σχόλια πελατών και σχετικά υψηλές βαθμολογίες, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο, τοποθετώντας τους μπροστά από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές του κλάδου. Αυτά απλώς αντικατοπτρίζουν πόσο αφοσιωμένος είναι αυτός ο οργανισμός στο να παραμείνει πιστός στον σκοπό του να βοηθήσει τους εκκολαπτόμενους επιχειρηματίες να ιδρύσουν και να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους μέσω μιας χαμηλού κόστους και αποτελεσματικής υπηρεσίας.

ZenBusiness Πακέτα σχηματισμού LLC & Τιμολόγηση

ZenBusiness προσφέρει τρία πακέτα με διαφορετικές τιμές και χαρακτηριστικά. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αυτών ανάλογα με το επίπεδο τιμών και υπηρεσιών που θα θέλατε. Ωστόσο, σε αντίθεση με ορισμένες υπηρεσίες σχηματισμού, αυτά τα προγράμματα χρεώνονται ετησίως και συνεχίζουν να παρέχουν υπηρεσίες για να σας κρατούν σε συμμόρφωση. Λάβετε υπόψη ότι για καθένα από αυτά, θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των κρατικών τελών κατάθεσης εκτός από το κόστος του πακέτου. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για Zenbusiness είναι ότι παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες Εγγεγραμμένου Αντιπροσώπου για 1ο έτος με όλα τα πακέτα τους.

1. Πακέτο εκκίνησης (49$/έτος)

Αυτό είναι το πακέτο εκκίνησης για όσους αναζητούν τη φθηνότερη επιλογή δημιουργίας επιχείρησης. Περιλαμβάνει:

 • Τυπική ταχύτητα αρχειοθέτησης: δηλώνουν ότι αυτό θα διαρκέσει μεταξύ 1-2 εβδομάδων. Ωστόσο, πολλοί χρήστες ισχυρίζονται ότι η κατάθεσή τους ολοκληρώθηκε σε λίγες μόνο ημέρες. Γραμμή 2
 • Υπηρεσία εγγεγραμμένου πράκτορα: ZenBusiness θα ενεργεί ως εγγεγραμμένος αντιπρόσωπός σας και θα λαμβάνει επίσημη αλληλογραφία.
 • Συμφωνία λειτουργίας: Θα συνάψουν μια προσαρμοσμένη συμφωνία λειτουργίας για την επιχείρησή σας.
 • Σύνταξη και κατάθεση Καταστατικού: Θα φτιάξουν και θα καταθέσουν αυτά τα σημαντικά έγγραφα στο κράτος. Εδώ είναι ένας εκτεταμένος οδηγός για Άρθρα Οργανισμού (+δωρεάν λήψη προτύπου.

Ελέγξτε το μίζα πακέτο ZenBusiness .

2. Πακέτο Pro (199$/έτος)

Αυτό είναι ZenBusinessπακέτο μεσαίας τιμής. Περιλαμβάνει τις υπηρεσίες που παρέχονται στο πακέτο με χαμηλότερη τιμή καθώς και αυτές τις πρόσθετες:

 • Ταχεία κατάθεση: Οι παραγγελίες με τυπικό χρόνο κατάθεσης ολοκληρώνονται με τη σειρά που παραλαμβάνονται. Με την ταχεία κατάθεση, η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί πριν από αυτές.
 • Αρχειοθέτηση EIN: ZenBusiness θα καταθέσει στο IRS για εσάς αριθμός αναγνώρισης εργοδότη. Αυτός ο αριθμός είναι απαραίτητος για την πρόσληψη υπαλλήλων, την υποβολή φακέλου για τραπεζικό λογαριασμό επιχείρησης και για πολλές άλλες απαραίτητες λειτουργίες. Μπορείτε να λάβετε ένα EIN εύκολα μέσω του ιστότοπού τους.
 • Πρότυπο εξουσιοδότησης τραπεζών: Αυτό το πρότυπο χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τα μέλη της LLC σας να εγκρίνουν γρήγορα μια απόφαση που επιτρέπει σε ένα άτομο να ανοίξει και να διαχειριστεί έναν τραπεζικό λογαριασμό για λογαριασμό της επιχείρησής σας.
 • Συνεχιζόμενη συμμόρφωση: ZenBusiness θα παρέχει 2 χρόνια τροποποιημένης υποβολής, ετήσιες εκθέσεις και θα σας στέλνει ειδοποιήσεις για σημαντικές ημερομηνίες.

Ελέγξτε το Pro πακέτο στον ιστότοπό τους.

3. Πακέτο Premium (299$/έτος)

Αυτό είναι ZenBusinessτο πακέτο δημιουργίας επιχειρήσεων υψηλότερης βαθμίδας. Όπως το πακέτο Pro, περιέχει τα περιεχόμενα των πακέτων χαμηλότερης βαθμίδας καθώς και αυτές τις πρόσθετες δυνατότητες.

 • Βιασύνη κατάθεση: Σε αυτό το επίπεδο πακέτου, λαμβάνετε την υψηλότερη ταχύτητα κατάθεσης.
 • Καταχώρηση ονόματος τομέα: θα καταχωρίσουν ένα όνομα τομέα για εσάς που να ευθυγραμμίζεται με το όνομα της επιχείρησής σας.
 • Ιστοσελίδα επιχείρησης: Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που τους παρέχονται στα έγγραφα σχηματισμού σας, ZenBusiness θα δημιουργήσει έναν ιστότοπο για την εταιρεία σας. Αυτό μπορεί εύκολα να επεξεργαστεί αργότερα για να το προσαρμόσετε όπως θέλετε.
 • Επιχειρηματικό Email: θα σας δοθεί μια διεύθυνση email ευθυγραμμισμένη με το όνομα της επιχείρησής σας.

Ελέγξτε το Χρυσό πακέτο ZenBusiness .


Πιο βαθιά κατάδυση ZenBusiness Βαθμολογία Κριτικής

1. Is ZenBusiness Αξιόπιστος? | 9/10

Όπως αναφέραμε προηγουμένως — εδρεύουν στο Ώστιν του Τέξας και είναι μια σχετικά νέα εταιρεία δημιουργίας επιχειρήσεων. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα το έβλεπαν αυτό ως ελάττωμα, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, σίγουρα δεν είναι.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους νεότερους οργανισμούς στην αγορά δημιουργίας επιχειρήσεων, ZenBusiness έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της σε αυτόν τον ανταγωνιστικό κλάδο με το εξαιρετικά εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό της.

ZenBusiness ολοκληρώνει μια ποικιλία επιχειρηματικών υπηρεσιών στο διαδίκτυο, αγκαλιάζοντας πλήρως την τεχνολογία και τις ευκαιρίες που προσφέρει – ο κύριος λόγος για τις χαμηλότερες τιμές τους που απευθύνονται στους ανθρώπους και, κυρίως, στους ικανοποιημένους πελάτες τους.

Ως αποτέλεσμα, είναι σε θέση να σχηματίζουν έναν τόνο νέων LLC κάθε χρόνο και με βάση τις κριτικές τους σε διάφορους ιστότοπους, το κάνουν πολύ καλά σε σταθερή βάση. Το να είσαι μια νέα εταιρεία μπορεί να έχει τα δικά της πλεονεκτήματα όταν είσαι λίγο μικρότερος και πιο γρήγορος με λιγότερη γραφειοκρατία να αντιμετωπίσεις.

Οπότε ναι, θα λέγαμε Zenbusiness είναι πραγματικά αξιόπιστο και αξίζει να το δοκιμάσετε.

2. Χρόνος ολοκλήρωσης για ZenBusiness (Πόσο γρήγορο είναι;) | 8/10

Θα το πω αμέσως - η ανατροπή τους είναι γρήγορη!

Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο, ZenBusiness χειρίζεται το ρυθμό σχηματισμού σας με βάση το σχέδιο ή τη βιαστική κατάθεση που θα επιλέξετε.

Θα σας δώσουν έναν εκτιμώμενο χρόνο δημιουργίας της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης όταν επιλέξετε την κατάσταση στην οποία θέλετε να σχηματίσετε την LLC σας. Σίγουρα θα διαφέρει από πολιτεία σε πολιτεία.

Αλλά όταν πρόκειται για TAT, σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες σχηματισμού, ZenBusiness κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά, οπότε δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ ή να απογοητευτείτε.

Επιπλέον, μπορείτε πάντα να επιλέξετε το πακέτο "βιασύνη" εάν χρειάζεστε την LLC σας ASAP.

3. Υποστήριξη πελατών τους | 9/10

Όταν φτάσετε Zenbusiness, θα δείτε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω web live chat, email ή τηλεφώνου.

Το σεμινάριο ZenBusiness Ο ιστότοπος διαθέτει μια σελίδα Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) καθώς και ένα Κέντρο βοήθειας με μια σειρά άρθρων που μπορούν να λύσουν απορίες πελατών.

Κυρίως, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε περισσότερο από 5-10 λεπτά όταν είστε σε συνομιλία. Εάν επικοινωνήσετε μέσω email — υπόσχονται να απαντήσουν εντός ~24 ωρών. Κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8 π.μ. έως τις 6 μ.μ. Κεντρική ώρα, ο ιστότοπος παρέχει υποστήριξη συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο.

Και, αν βιάζεστε — επικοινωνήστε οπωσδήποτε με την εταιρεία τηλεφωνικά για περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε να τους καλέσετε: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 8 π.μ. – 8 μ.μ. Κεντρική ώρα ή την Κυριακή από τις 10 π.μ. – 7 μ.μ. Κεντρική ώρα.

Το γεγονός ότι κάνουν δουλειά τις Κυριακές σίγουρα τους ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές τους. Και οι κριτικές για το BBB και το Trustpilot επαινούν επίσης την εξυπηρέτηση πελατών τους.

Ανεξάρτητα από το πώς θα επικοινωνήσετε μαζί τους, φαίνεται ότι καταβάλλουν όλες τις προσπάθειές τους για να απαντήσουν σε ερωτήματα και να διορθώσουν τυχόν δυσκολίες.

4. Αναλογία τιμολόγησης και αξίας | 10/10

Zenbusiness διαθέτει ένα από τα πιο ελκυστικά πακέτα τιμών από όλες τις υπηρεσίες LLC. Το πακέτο εκκίνησης είναι μόνο 49 $ + κρατικά τέλη. Περιλαμβάνει πλήρη προετοιμασία και κατάθεση του καταστατικού σας, υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου, υπόδειγμα συμφωνίας λειτουργίας και δωρεάν λογιστική διαβούλευση. Αυτό το καθιστά μία από τις καλύτερες επιλογές "bang for your buck" συνολικά.

Εάν εγγραφείτε στο πρόγραμμα Pro $149/έτος, θα λάβετε μια διαχειριζόμενη ετήσια έκθεση και υπηρεσία παρακολούθησης συμμόρφωσης, ένα EIN (αριθμός φόρου) και μια φόρμα τραπεζικής εξυγίανσης, καθιστώντας αυτό το πρόγραμμα εξαιρετικό και αξίζει να το έχετε.

Εν τω μεταξύ, πιστεύουμε ότι το πιο ακριβό σχέδιό τους, το πακέτο Premium στα 249 $ το χρόνο, είναι επίσης μια αξιοπρεπής συμφωνία. Ωστόσο, προτιμούμε και προτείνουμε τα δύο πρώτα πακέτα γιατί κανένα άλλο σχέδιο δεν μπορεί να ανταγωνιστεί αυτό που περιλαμβάνουν.

Κατά τη γνώμη μας - Zenbusiness λάμπει σε αυτόν τον τομέα. Η τιμολόγηση των πακέτων και όλες οι πρόσθετες υπηρεσίες είναι πολύ σαφείς και δεν προκαλούν σύγχυση. Σε σύγκριση με όλες τις άλλες υπηρεσίες LLC που είναι διαθέσιμες στις διαδικτυακές επιχειρήσεις σχηματισμού, έχουν τα πακέτα υψηλότερης ποιότητας με σημαντικά χαμηλότερο κόστος. Παρέχουν ακόμη και μια σειρά από πρόσθετους θεμελιώδεις πόρους σε επιχειρήσεις κάθε είδους.

Λοιπόν, θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να έχετε εξαιρετική εξυπηρέτηση; Δεν μπορείς να κάνεις λάθος ZenBusiness!


Τα καλύτερα χαρακτηριστικά που μπορείτε να αποκτήσετε ZenBusiness Υπηρεσία LLC

Τώρα ξέρετε λίγο για το τι ZenBusiness προσφορές σε κάθε επίπεδο. Ωστόσο, ας πάμε σε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι πραγματικά σημαίνουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν κάποιο από τα πακέτα τους είναι κατάλληλο για εσάς.

ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσία Εγγεγραμμένου Αντιπροσώπου 1ου έτους

Κάθε ένα από ZenBusinessΤα πακέτα της περιλαμβάνουν ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες εγγεγραμμένου αντιπροσώπου για τον 1ο χρόνο. Αυτή είναι μια καλή συμφωνία δεδομένου ότι αυτή η υπηρεσία από μόνη της έχει γενικά ένα βαρύ τίμημα. Μια υπηρεσία δημιουργίας LLC χαμηλής τιμής, όπως το τυπικό σχέδιο 49 $ είναι μια απίστευτη συμφωνία.

Μερικές υπηρεσίες, όπως π.χ Incfile, προσφέρει δωρεάν υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου. ωστόσο, για Incfile, αυτό είναι δωρεάν μόνο για τον πρώτο χρόνο. Μετά από αυτό, είναι 119 $ κάθε χρόνο για υπηρεσίες εγγεγραμμένου αντιπροσώπου.

Αυτός είναι ίσως ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων τα αξιολογούν τόσο πολύ. Αυτός ο εγγεγραμμένος πράκτορας χαμηλού κόστους έρχεται μαζί με τις άλλες υπηρεσίες που προσφέρονται στο αρχικό πακέτο και θα λαμβάνει όλη την αλληλογραφία με τον Υπουργό Εξωτερικών.

Εάν δεν είστε σίγουροι αν χρειάζεστε αυτήν την υπηρεσία, ανατρέξτε στο δικό μας οδηγός για Εγγεγραμμένος Αντιπρόσωπος εδώ.

Επίσκεψη ZenBusiness ιστοσελίδα και δείτε όλες τις δυνατότητες κάνοντας κλικ εδώ.


Συμφωνία λειτουργίας με ZenBusiness

Κάθε πρόγραμμα υπηρεσιών παρέχει στην επιχείρησή σας μια συμφωνία λειτουργίας. Αυτό το βασικό νομικό έγγραφο απαιτείται συχνά για τη δημιουργία LLC και είναι σκόπιμο ανεξάρτητα. Αυτό το έγγραφο καθορίζει την ιδιοκτησία της εταιρείας σας καθώς και τα καθήκοντα όλων των μελών της.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους και δείτε τα πάντα σχετικά με τις Λειτουργικές Συμφωνίες κάνοντας κλικ εδώ.


Συνεχιζόμενη Συμμόρφωση

ZenBusiness Η υπηρεσία LLC περιλαμβάνει τις υπηρεσίες συνεχούς συμμόρφωσης με τα Επαγγελματικά και Premium σχέδια της. Αυτή η υπηρεσία θα στείλει στην επιχείρησή σας ειδοποιήσεις για σημαντικές προθεσμίες υποβολής. Θα χειριστεί επίσης την ετήσια κατάθεσή σας καθώς και δύο ετήσιες τροποποιήσεις.

Εάν χάσετε μια σημαντική ημερομηνία κατάθεσης, θα σας παράσχουν ένα σχέδιο για να επιστρέψετε στην καλή χάρη με το κράτος. Αυτό το σχέδιο θα χειριστεί επίσης τυχόν σχετικό κόστος, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και μπορείτε να εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Επίσκεψη ZenBusiness ιστοσελίδα και δείτε όλες τις δυνατότητες κάνοντας κλικ εδώ.


Zenbusiness Επιλογές ταχύτητας σχηματισμού LLC

Η εταιρεία διαθέτει πολλές επιλογές ταχύτητας, ανάλογα με το τι χρειάζεστε. Αυτές οι επιλογές δεν επηρεάζουν το χρόνο που θα χρειαστεί η πολιτεία για να επεξεργαστεί την κατάθεσή σας. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο που θα μειώσει σημαντικά τον χρόνο, ανάλογα με την επιλογή σας.

ZenBusiness εγγυάται χρόνο επεξεργασίας 2-3 εβδομάδων με το αρχικό σχέδιο τους, και αυτό δεν είναι τόσο κακό αν δεν βιάζεστε. Για το δικό τους Pro σχέδιο, είναι 5-8 εργάσιμες ημέρες, και για το Πρόγραμμα Premium, θα είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες

Αυτοί οι χρόνοι κατάθεσης βασίζονται στην επιλογή σας για το επίπεδο δημιουργίας επιχείρησης. Το πλεονέκτημα αυτού του συστήματος είναι ότι επιτρέπει στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να αποφασίσουν εάν έχουν χρόνο να περιμένουν και μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα με πιο αργό χρόνο υποβολής.

Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, ορισμένες άλλες υπηρεσίες σχηματισμού LLC προσφέρουν επιλογές κατάθεσης αυθημερόν. Έτσι, για όσους βιάζονται, αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους και δείτε τις ταχύτητες σχηματισμού κάνοντας κλικ εδώ.


EIN (Αριθμός Αναγνώρισης Εργοδότη)

Ένας EIN (γνωστός και ως ΑΦΜ) χρησιμοποιείται για το άνοιγμα επιχειρηματικού τραπεζικού λογαριασμού ή την πρόσληψη υπαλλήλων. Είναι βασικά σαν αριθμός κοινωνικής ασφάλισης για μια επιχείρηση.

Εάν αγοράσετε το πακέτο Pro ή Premium, ZenBusiness θα αποκτήσει ένα EIN για την επιχείρησή σας δωρεάν. Εάν επιλέξετε το πακέτο εκκίνησης, μπορείτε να τους πληρώσετε μια επιπλέον χρέωση για να εξασφαλίσετε ένα EIN για εσάς. Θα μπορούσατε επίσης να αποκτήσετε ένα EIN μόνοι σας δωρεάν στον ιστότοπο της IRS.

Επίσκεψη ZenBusiness site & ελέγξτε για επιλογές EIN κάνοντας κλικ εδώ.


Εγγραφή ονόματος DBA

DBA σημαίνει επιχειρηματική δραστηριότητα ως. Η εγγραφή ενός ονόματος DBA επιτρέπει στην επιχείρησή σας να χρησιμοποιεί ένα όνομα διαφορετικό από το νόμιμο όνομά της. Αυτά τα ονόματα ονομάζονται συχνά εμπορικές ονομασίες.

Η απόκτηση DBA στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι εύκολη, αλλά ZenBusiness llc υπηρεσία μπορεί να σας βοηθήσει. Μπορούν να σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε το DBA σας ενώ ακολουθείτε οποιεσδήποτε κρατικές οδηγίες ή απαιτήσεις. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο και κόπο να το κάνετε μόνοι σας.

Επίσκεψη ZenBusiness ιστοσελίδα και δείτε όλες τις δυνατότητες του DBA κάνοντας κλικ εδώ.


Τραπεζικό ψήφισμα

Ένα τραπεζικό ψήφισμα περιλαμβάνεται στο Pro και το Premium ZenBusiness Πακέτα. Αυτό το έγγραφο δείχνει μια τράπεζα που επιτρέπεται να ανοίγει και να χρησιμοποιεί τραπεζικό λογαριασμό για την επιχείρησή σας. Ως μέρος της λειτουργίας τραπεζικής επίλυσης που περιλαμβάνεται στο Πακέτο Premium, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα αρχείο των αποφάσεων που έχει λάβει η εταιρεία σας.

Επίσκεψη ZenBusiness ιστοσελίδα και δείτε όλες τις δυνατότητες κάνοντας κλικ εδώ.


Ετήσιες Εκθέσεις από ZenBusiness

Πολλές πολιτείες απαιτούν από τις LLC να υποβάλλουν ετήσιες εκθέσεις για να παραμείνουν σε συμμόρφωση με τους κρατικούς νόμους και κανονισμούς. Εάν η επιχείρησή σας απαιτείται να υποβάλλει ετήσια έκθεση και δεν το κάνει, η επιχείρησή σας ενδέχεται να υπόκειται σε μεγάλα πρόστιμα. Μπορεί ακόμη και να έχει ως αποτέλεσμα την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της επιχείρησής σας.

ZenBusiness Οι υπηρεσίες δημιουργίας επιχειρήσεων μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα. Μπορούν να υποβάλουν την ετήσια έκθεσή σας για εσάς, διασφαλίζοντας έτσι ότι η επιχείρησή σας παραμένει συμβατή. Η υποβολή ετήσιας αναφοράς περιλαμβάνεται στα πακέτα Pro και Premium ως μέρος της άνευ ανησυχίας συμμόρφωσης. Ωστόσο, μπορείτε να αγοράσετε ετήσιες αναφορές ή συμμόρφωση χωρίς ανησυχίες ως πρόσθετη δυνατότητα για το πακέτο εκκίνησης. Η δυνατότητα συμμόρφωσης χωρίς προβλήματα κοστίζει 119 $/έτος και οι ετήσιες αναφορές κοστίζουν 75 $/έτος συν τα κρατικά τέλη.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους και δείτε όλες τις δυνατότητες κάνοντας κλικ εδώ.


Κατοχύρωση Domain

Κάθε επιχείρηση σήμερα πρέπει να έχει έναν ιστότοπο. Βοηθά να εδραιωθεί η νομιμότητα της επιχείρησής σας. Μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτήν την εργασία αποκτώντας ένα όνομα τομέα για την επιχείρησή σας.

Αν και, δεν συνδέεται άμεσα με την υπηρεσία LLC – αλλά εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό προνόμιο.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους και δείτε τις δυνατότητες για τον τομέα της επιχείρησής σας κάνοντας κλικ εδώ.


Απόρρητο ονόματος τομέα

Μόλις αποκτήσετε ένα όνομα τομέα, θα πρέπει να ανησυχείτε για το απόρρητό σας. Το απόρρητο μπορεί να είναι πρόβλημα επειδή όταν καταχωρείτε το όνομα τομέα σας, διατηρείται σε μια δημόσια βάση δεδομένων, το WHOIS.

Ωστόσο, εάν σας παρέχουν ένα όνομα τομέα, περιλαμβάνουν μια υπηρεσία απορρήτου ονόματος τομέα. Ως μέρος αυτής της υπηρεσίας, ZenBusiness θα αντικαταστήσει τις πληροφορίες σας με αυτές μιας υπηρεσίας προώθησης στο WHOIS. Αυτό κρατά τις προσωπικές σας πληροφορίες εκτός της δημόσιας βάσης δεδομένων.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους και δείτε όλες τις δυνατότητες κάνοντας κλικ εδώ.


Εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων επιχειρήσεων από ZenBusiness

Κάθε επιχείρηση πρέπει να έχει μια ιστοσελίδα αφού η παρουσία στο διαδίκτυο είναι μια ανάγκη σήμερα. Ωστόσο, δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μόνοι σας. ZenBusiness θα δημιουργήσει τον ιστότοπό σας για εσάς εάν επιλέξετε το Premium Package ή μπορείτε να λάβετε την υπηρεσία ως πρόσθετο.

Παρέχουν επίσης ένα εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων όπου μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τον δικό σας, εξατομικευμένο επιχειρηματικό ιστότοπο γρήγορα και αποτελεσματικά.
Για να σας δώσουμε μια σύντομη ανασκόπηση του εργαλείου δημιουργίας ιστοτόπων τους — το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι είναι ένα εξαιρετικά εύκολο εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης όπου δεν χρειάζεστε καμία τεχνική γνώση για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο biz με εξαιρετική εμφάνιση.

Επίσκεψη ZenBusiness.com και αποκτήστε τον δικό σας ιστότοπο κάνοντας κλικ εδώ.


Επιχειρηματικό Email

Ως νέος ιδιοκτήτης επιχείρησης, θα χρειαστείτε μια διεύθυνση email επιχείρησης. Θα σας επιτρέψει να κάνετε μάρκετινγκ και να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας καθώς και να βελτιώσετε την αξιοπιστία σας. Αυτή είναι μια από τις χρήσιμες υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο πακέτο Premium, ή μπορείτε να το αγοράσετε ως πρόσθετο για 25 $/έτος.

Επίσκεψη ZenBusiness ιστοσελίδα και ελέγξτε για επιλογές email επιχείρησης κάνοντας κλικ εδώ.


Έκδοση Νέας Υόρκης

Ως μέρος του άρθρου 206 του νόμου περί εταιρειών περιορισμένης ευθύνης της Νέας Υόρκης, μια LLC που θέλει να δραστηριοποιηθεί στη Νέα Υόρκη πρέπει να δημοσιεύσει μια ειδοποίηση σε 2 εφημερίδες. Αυτή είναι μια απαίτηση για επιχειρήσεις που σχηματίζουν LLC στη Νέα Υόρκη ή εγγράφουν μια LLC εκτός πολιτείας.

Οι εφημερίδες που επιλέγετε πρέπει να βρίσκονται στην κομητεία στην οποία βρίσκεται η LLC σας. Αφού δημοσιεύσετε αυτές τις ειδοποιήσεις, θα λάβετε ένα Πιστοποιητικό δημοσίευσης και μια ένορκη βεβαίωση δημοσίευσης.

Για έναν πλήρη οδηγό για τις εκδόσεις της Νέας Υόρκης – διαβάστε τον οδηγό μας.

Θα χρειαστεί να στείλετε αυτά τα πιστοποιητικά στο Τμήμα Εταιρειών της Νέας Υόρκης. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε επιχειρήσεις στη Νέα Υόρκη. Παρόλο ZenBusiness δεν θα το κάνουν αυτό για εσάς, είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους και δείτε το κόστος δημοσίευσης της Νέας Υόρκης κάνοντας κλικ εδώ.


Δωρεάν τροποποιήσεις με ZenBusiness

Η εταιρεία προσφέρει δύο δωρεάν τροποποιήσεις ετησίως για να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε την LLC σας όπως απαιτείται. Αυτή η υπηρεσία διευκολύνει πολύ τις τροποποιήσεις στην επιχείρησή σας.

Επίσκεψη ZenBusiness ιστοσελίδα και δείτε όλες τις δυνατότητες κάνοντας κλικ εδώ.


Πιστοποιητικό καλής θέσης

ZenBusiness κάνει πολλά για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε καλά με την LLC σας. Ένα χρήσιμο πρόσθετο που προσφέρουν είναι α Πιστοποιητικό καλής θέσης.

Αυτό το πιστοποιητικό που εκδίδεται από το κράτος δείχνει ότι πληροίτε όλες τις προϋποθέσεις για να λειτουργήσετε στην πολιτεία σας. Είναι διαθέσιμο για $75 συν κρατικά τέλη. Είναι χρήσιμο για την ανανέωση αδειών ή την εμφάνιση πιθανών επενδυτών.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους και δείτε όλες τις δυνατότητες κάνοντας κλικ εδώ.


Τραπεζικός λογαριασμός

Θα λάβετε πολλά οφέλη ανοίγοντας έναν επιχειρηματικό τραπεζικό λογαριασμό. ZenBusiness θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε χωριστά τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας οικονομικά ενώ θα δημιουργήσετε μια σχέση με μια τράπεζα. Αυτό το κάνουν μέσω Τράπεζα ακτίνων.

Επίσκεψη ZenBusiness ιστοσελίδα και δείτε όλες τις δυνατότητες κάνοντας κλικ εδώ.


Ασφάλιση Επιχειρήσεων Με ZenBusiness

ZenBusiness θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε επιχειρηματική ασφάλιση. Συνεργάζονται με μια εταιρεία που ονομάζεται Bold Penguin για να σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε επιχειρηματική ασφάλιση για την LLC σας.

Η απόκτηση επιχειρηματικής ασφάλισης για την LLC σας είναι μια καλή ιδέα. μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των προσωπικών σας περιουσιακών στοιχείων καθώς και των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησής σας.

Επίσκεψη ZenBusiness ιστοσελίδα και δείτε όλες τις δυνατότητες κάνοντας κλικ εδώ.


Κράτηση ονόματος επιχείρησης

ZenBusiness προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες και η κράτηση του ονόματος της επιχείρησής σας είναι μία από αυτές. Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια LLC αλλά δεν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε, θα κρατήσουν το όνομά σας. Ωστόσο, προτού μπορέσετε να το κάνετε κράτηση, Zen θα κάνει έναν έλεγχο διαθεσιμότητας ονόματος για να βεβαιωθείτε ότι το όνομα της επιχείρησής σας που επιθυμείτε δεν έχει ήδη ληφθεί.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους και δείτε όλες τις δυνατότητες κάνοντας κλικ εδώ.


Αξιολόγηση CPA Και ZenBusiness Λογιστική Υπηρεσία

Η λογιστική είναι συχνά ένα από τα πιο δύσκολα μέρη της έναρξης και της λειτουργίας μιας επιχείρησης. Αλλά, ZenBusiness προσφέρει μια αξιολόγηση CPA που αξιολογεί τα οικονομικά σας για να σας βοηθήσει με αυτήν την εργασία.

Ως μέρος αυτής της υπηρεσίας, η εταιρεία θα σας ταιριάξει με ένα CPA που θα ταιριάζει στην επιχείρησή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει με την τήρηση βιβλίων και άλλα οικονομικά.

Επίσκεψη ZenBusiness ιστοσελίδα και δείτε την υπηρεσία CPA τους κάνοντας κλικ εδώ.


ZenBusiness Ζωντανή υποστήριξη πελατών

Προσφέρουν ζωντανή υποστήριξη πελατών στο διαδίκτυο κατά τις εργάσιμες ώρες τους. Οι ώρες τους είναι 7 π.μ. έως 7 μ.μ. ET τις καθημερινές ή 9 π.μ. έως 6 μ.μ. τα σαββατοκύριακα. Αυτός είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να προσεγγίσετε την υποστήριξη πελατών. Αν και δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα συνομιλίας, είναι επίσης διαθέσιμη υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και email.

ZenBusiness έχει λάβει γενικά εξαιρετικές κριτικές. Οι άνθρωποι έτειναν να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τις τιμές και την ευκολία χρήσης τους. Πολλοί άνθρωποι ένιωσαν ότι η διαδικασία σχηματισμού πήγε πολύ ομαλά. Εκτίμησαν το γεγονός ότι δεν υπήρχαν άσχετες πωλήσεις.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους εδώ και ελέγξτε την υποστήριξή τους.


Πώς να ξεκινήσετε μια LLC με ZenBusiness?

ZenBusiness (πιθανώς η καλύτερη υπηρεσία LLC προς το παρόν), όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, βοηθά τις νέες επιχειρήσεις να ξεκινήσουν το έδαφος ενσωματώνοντας προηγμένες τεχνολογίες και προϊόντα με τη δική τους προσέγγιση μικρής ομάδας. Εάν αγοράσετε ένα πακέτο από ZenBusiness, η συναλλαγή είναι αρκετά απλή. Για να σας δώσουμε μια γεύση από το τι μπορεί να βιώσετε κατά τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις υπηρεσίες δημιουργίας επιχειρήσεων, εδώ είναι μια γρήγορη σύνοψη:

 1. Επιλέξτε το πακέτο σας: Υπάρχουν τρία πακέτα για να διαλέξετε. Για να έχετε μια ακριβή εκτίμηση του κόστους σας, ξεκινήστε επιλέγοντας την κατάσταση στην οποία σκοπεύετε να ενσωματώσετε καθώς και το επιχειρηματικό σας μοντέλο στο πάνω μέρος της σελίδας.
 2. Παρέχετε στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης: Για να καταχωρήσετε επίσημα την εταιρεία σας και να διασφαλίσετε ότι έχετε τα πάντα στη θέση τους, ZenBusiness θα σας ζητήσει να εισαγάγετε ορισμένες βασικές λεπτομέρειες, όπως το όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας και τα στοιχεία της επιχείρησής σας. (Σημείωση: ZenBusiness δεν θα δημοσιεύσει τα στοιχεία επικοινωνίας σας εκτός εάν τους δώσετε την εξουσία.)
 3. Δώστε τα στοιχεία της LLC σας σε ZenBusiness: Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η φάση της διαδικασίας που θα απαιτήσει έναν τόνο από τον χρόνο και την υπομονή σας, αλλά είναι αρκετά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε ZenBusiness όλα τα δεδομένα σχετικά με την LLC ή την εταιρεία που θα θέλατε να σχηματίσετε. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν το όνομα της επιχείρησης που επιθυμείτε, τη διεύθυνση του γραφείου σας, τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, τον διευθυντή της εταιρείας και όλα τα άλλα. Αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν από ZenBusiness στη συμπλήρωση των απαιτούμενων εγγράφων με τον Υπουργό Εξωτερικών και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες που εμπλέκονται στην ίδρυση της επιχείρησής σας.
 4. Εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας: Σε αυτό το σημείο, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας. Η πληρωμή θα πρέπει να καλύπτει το κόστος διεκπεραίωσής τους καθώς και τυχόν χρεώσεις δημιουργίας LLC που απαιτούνται από το κράτος.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των Zenbusiness

ΥΠΕΡ

 • Συμφωνία λειτουργίας: Σε αντίθεση με τους περισσότερους ανταγωνιστές της, ZenBusiness παρέχει μια συμφωνία λειτουργίας με καθένα από τα πακέτα τους, επομένως όποιο πακέτο κι αν επιλέξετε, έχετε σίγουρα ένα από τα βασικά στοιχεία για τη δημιουργία και τη διατήρηση μιας LLC.
 • Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών: ZenBusiness προσφέρετε εκτεταμένες ώρες υποστήριξης πελατών:
  Δευτέρα έως Παρασκευή 8 π.μ. – 8 μ.μ., Κεντρική ώρα και Κυριακή, 10 π.μ. – 7 μ.μ., Κεντρική Ώρα
  Αυτή η εκτεταμένη υποστήριξη πελατών προορίζεται για την αντιμετώπιση περισσότερων ερωτημάτων και ανησυχιών και για να βοηθήσει ή να προχωρήσει σε όλη τη διαδικασία με νέους πελάτες. Επιπλέον, λαμβάνουν εξαιρετικές κριτικές για την εξυπηρέτηση πελατών τους, αποδεικνύοντας ότι η ποιότητα της υπηρεσίας που προσφέρουν μέσω τηλεφώνου προσφέρει πραγματικά αξία σε αυτό που πληρώνετε.
 • Εγγεγραμμένος Πράκτορας: Παρόμοια με τη συμφωνία λειτουργίας, προσφέρουν επίσης ένα δωρεάν έτος υπηρεσίας εγγεγραμμένου αντιπροσώπου με όλα τα πακέτα τους, διατηρώντας σας συμβατούς με το κράτος ανεξάρτητα από το πακέτο που χρησιμοποιήσατε.
 • Τιμές: Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ZenBusiness είναι μια από τις πιο προσιτές διαθέσιμες υπηρεσίες LLC, με τιμές που ξεκινούν από 49 $. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει έως και 40 $ σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους. Με οποιοδήποτε από τα σχέδιά τους, μπορούν να παρέχουν όλα όσα χρειάζεται η εταιρεία σας. Μπορείτε ακόμη και να επωφεληθείτε από πρόσθετες υπηρεσίες με το φθηνότερο δυνατό κόστος. Ενώ οι ανταγωνιστές μπορεί να προσφέρουν χαμηλότερες τιμές, τα πακέτα τους δεν διαθέτουν βασικά χαρακτηριστικά ZenBusinessΚαυχιούνται τα καλά επιμελημένα και γεμάτα σχέδια του.
 • Κριτικές πελατών: Zenbusiness Αυτή τη στιγμή διαθέτει πάνω από 10,000 κριτικές πελατών στο διαδίκτυο, με τη μεγάλη πλειοψηφία αυτών των σχολίων να είναι θετικά. Αυτό ήταν ένα από ZenBusinessΤα περιουσιακά στοιχεία της από το 2015 και παρά την έλλειψη εμπειρίας, έχουν ήδη κερδίσει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη των πελατών τους.

ΚΑΤΑ

 • Εμπειρία: ZenBusiness δεν έχει τόση εμπειρία όσο ορισμένοι από τους ανταγωνιστές της.
 • ΕΝΑΣ: Εάν επιλέξετε το Βασικό Πακέτο, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον 70 $ για έναν Αριθμό Αναγνώρισης Εργοδότη.

$ 49

εικόνα βαθμολογίας με αστέρια

Βαθμολογία: 4.8 / 5
Πλήθος κριτικών: 4500 +

zenbusiness νέο λογότυπο

Δημιουργήστε μια LLC σήμερα με ZenBusiness για μόνο $ 49. Έχουν 98% βαθμολογία ικανοποίησης πελατών και πάνω από 4500+ επαληθευμένες κριτικές.


Άλλες (τρίτου μέρους) Κριτικές πελατών της Zenbusiness

Σας είπαμε τι πιστεύουμε, αλλά ας δούμε τι έχουν να πουν οι πελάτες τους για την υπηρεσία τους. Κυρίως, οι άνθρωποι έχουν μεγάλη εμπειρία με την υπηρεσία τους. Επαινούν τη διαδικασία παραγγελίας και την ταχύτητα του ιστότοπού τους. Επίσης, η υποστήριξη πελατών θεωρείται «προσωπική και χρήσιμη».

Zenbusiness έχει μια επιβλητική Αξιολόγηση 4.8/5 στο Trustpilot (από 6,900+ κριτικές).

Αν θέλετε να δείτε τις κριτικές πελατών τους στο BBB (Better Business Bureau) – μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Και αν σκοπεύετε να διαβάσετε μερικά Zenbusiness Κριτικές Google — δυστυχώς δεν έχουν καμία από αυτές στο Google.

Δεν ελέγχονται επίσης στο Yelp.

Και αν ψάχνετε Zenbusiness κριτικές πελατών στο Reddit — μπορείτε να το κάνετε, αλλά οι μαρτυρίες πελατών θα είναι διάσπαρτες, καθώς δεν έχουν subreddit για αυτούς ειδικά.

Εδώ είναι μερικά ZenBusiness κριτικές πελατών από το TrustPilot:

Θετικές κριτικές

“Υπέροχη εμπειρία! Εύκολη εγκατάσταση LLC, εξαιρετικά εύκολη πλοήγηση στον ιστότοπο. Επίσης, τους έβαλαν να κάνουν κράτηση για ένα όνομα τομέα και να δημιουργήσουν/φιλοξενήσουν ένα email επιχείρησης. εμπειρία A+”

«Μετά από έρευνα πολλαπλών επιλογών για να χρησιμοποιήσω ως διευκολυντής για τη δημιουργία της LLC μου, επέλεξα ZenBusiness και δεν απογοητεύτηκε, αλλά εξέπληξε το πόσο εύκολο και οικονομικό ήταν. Επιπλέον, η εξυπηρέτηση πελατών τους ήταν πολύ προσωπική και εξυπηρετική. Είμαι ενθουσιασμένος που θα προχωρήσω και θα τα χρησιμοποιήσω ξανά αν χρειαστώ βοήθεια.”

Αρνητικές κριτικές

«Ένιωθα ότι το μόνο που ήθελε ο υποστηρικτής μου ήταν να με πάρει μέσα και έξω. Επιπλέον, δεν υπάρχει υποστήριξη ή βοήθεια για τη συμπλήρωση του τραπεζικού λογαριασμού και της συμφωνίας λειτουργίας.»

«Ήταν πάνω από όλα τα χαρτιά. Απλώς δεν έπεσα, είχα πάρει πραγματικές εξηγήσεις/κατανόηση της όλης διαδικασίας”


Συνολική αξία του ZenBusiness

Η συνολική αξία είναι υπέροχος! ZenBusiness σημείωσε 9/10 ή 4.8 στα 5 αστέρια.

Πότε να και να μην χρησιμοποιείται ZenBusiness?

Ενώ ZenBusiness έχει τεράστια οφέλη, μπορεί να μην είναι η τέλεια επιλογή για κάθε οντότητα. Ως αποτέλεσμα, έχουμε συγκεντρώσει περισσότερες περιπτώσεις για να σκεφτείτε, οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν την απόφασή σας να επιλέξετε ZenBusiness ως υπηρεσία σχηματισμού σας ή όχι.

Χρήση ZenBusiness αν…

Θέλετε μία από τις πιο προσιτές υπηρεσίες LLC με την καλύτερη συνολική αξία. Είναι επίσης υπεύθυνος εταιρικός πολίτης με υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης πελατών.

Έχετε ήδη μια εταιρεία αλλά χρειάζεστε έναν εγγεγραμμένο αντιπρόσωπο. ZenBusiness μπορεί να καλύψει αυτή την ανάγκη σας για μόλις 99 $ ετησίως. Μπορείτε ακόμη και να δεσμεύσετε τις υπηρεσίες συμμόρφωσής τους για ένα ποσό 149 $ και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι ένα ZenBusiness ειδικός θα διασφαλίσει ότι η εταιρεία σας βρίσκεται σε ανταγωνιστική και συμβατή κατάσταση με το κράτος.

Μη χρησιμοποιεις ZenBusiness αν…

Χρειάζεστε λίγο περισσότερη νομική βοήθεια όσον αφορά την επιχείρησή σας, ιδιαίτερα στο μέλλον. Εάν συμβαίνει αυτό, ίσως θελήσετε να πάτε με μια υπηρεσία όπως LegalZoom, το οποίο θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την LLC ή την εταιρεία σας καθώς και να παράσχετε νομική βοήθεια.

Ακόμη, εμείς θεωρούμε ZenBusiness να είναι η καλύτερη υπηρεσία σχηματισμού LLC για οποιαδήποτε επιχείρηση. Παρόλο που η βασική τους δέσμη είναι ασύγκριτη με IncFile και IncAuthority όσον αφορά την τιμή, ZenBusiness προσφέρει διαφορετικά επίπεδα σχεδίων που θα μπορούσαν να ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό και να ταιριάζουν σε κάθε νέα startup. Ο ιστότοπος και οι υπηρεσίες τους είναι υπέρ των πελατών και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προαιρετικών υπηρεσιών τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξατομικεύσετε την εμπειρία αγοράς σας και να διασφαλίσετε ότι καλύπτετε τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Καλύτερος ZenBusiness Εναλλακτικές λύσεις

ZenBusiness έχει έναν αριθμό ανταγωνιστών στη βιομηχανία σχηματισμού LLC. Δύο από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές τους περιλαμβάνουν Incfile και Northwest Registered Agent. Ας ρίξουμε μια σύντομη ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτών των εταιρειών σε σύγκριση με αυτές.

Εναλλακτική λύση #1: Incfile

Χρησιμοποιήστε την ειδική προσφορά μας και ξεκινήστε την LLC σας σήμερα με IncFile! Χωρίς προβλήματα, φθηνά και γρήγορα.

ΥΠΕΡ

 • Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών: Incfile έχει καταρτισμένους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών, αλλά είναι δύσκολο να προσεγγιστούν. Γραμμή 2
 • Εμπειρία: Incfile δραστηριοποιείται από το 2004 και έχει βοηθήσει περισσότερους από 250,000 ανθρώπους. ZenBusiness δραστηριοποιείται μόνο από το 2015.
 • Τιμή: Incfile έχει δωρεάν επιλογή. ενώ, ZenBusinessΗ φθηνότερη επιλογή είναι 49 $. Incfile και το Zen έχουν παρόμοιες τιμές για τις δύο υψηλότερες επιλογές τους.
 • Ευκολία στη χρήση: Incfile κάνει τη διαδικασία σχηματισμού σχετικά εύκολη και εξοικονομεί την πρόοδό σας εάν δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε σε μία συνεδρία. Ωστόσο, ZenBusinessη διαδικασία του είναι πιο εύκολη.

ΚΑΤΑ

 • ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Incfile έχει περιορισμένες μόνο διαθέσιμες νομικές υπηρεσίες. ZenBusiness δεν διαθέτει ούτε ευρύ φάσμα νομικών υπηρεσιών.
 • Πώληση: Incfile έχει έναν ενοχλητικό αριθμό ανοδικών πωλήσεων. ZenBusiness δεν έχει τόσες ανοδικές πωλήσεις.

Ελέγξτε μας πλήρης αναθεώρηση του IncFile εδώ επίσης.


Εναλλακτική λύση #2: Northwest Registered Agent

Χρησιμοποιήστε την ειδική προσφορά μας και αποκτήστε μια LLC σήμερα με Northwest & αποκτήστε Εγγεγραμμένος Αντιπρόσωπος 1 χρόνο δωρεάν! Χωρίς προβλήματα και γρήγορα.

Αναχωρώ η πλήρης κριτική μας για Northwest.

ΥΠΕΡ

 • Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών: Northwest δεν έχει τόσες κριτικές όπως ορισμένες άλλες εταιρείες σχηματισμού LLC, αλλά οι κριτικές είναι κυρίως θετικές. ZenBusiness έχει πολλές θετικές κριτικές για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών.
 • Εμπειρία: Northwest Registered Agent ξεκίνησαν τις δραστηριότητές τους το 1998, επομένως έχουν σημαντική εμπειρία. Ενώ ZenBusiness δραστηριοποιείται μόνο από το 2015, αλλά έχουν πολύ καλές κριτικές.
 • Τιμή: Northwest έχει μια δωρεάν επιλογή, αλλά πρέπει πραγματικά να αρχειοθετήσετε τα έγγραφα μόνοι σας. Το πλήρες σχέδιό τους είναι συγκρίσιμο με ZenBusinessδύο πιο ακριβά σχέδια. Ωστόσο, ZenBusinessΤο αρχικό πακέτο περιλαμβάνει την κατάθεση για $49.
 • ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Northwest Registered Agent προσφέρει μια ποικιλία νομικών υπηρεσιών. ZenBusiness παρέχει περιορισμένες νομικές υπηρεσίες.

ΚΑΤΑ

 • Πακέτα: Northwest Registered Agent έχει λιγότερες επιλογές πακέτων από άλλες εταιρείες σχηματισμού LLC. ZenBusiness έχει μέσο αριθμό πακέτων.
 • Πρόσθετες υπηρεσίες: Έχουν λιγότερες επιλογές πρόσθετων από ορισμένους από τους ανταγωνιστές τους. ZenBusiness έχει μεγάλη ποικιλία από πρόσθετα.

Πώς κάνει ZenBusiness Συγκρίνετε με ανταγωνιστές;

Εδώ έχουμε συγκεντρώσει μερικούς συνδέσμους για τις πλήρεις κριτικές και τους οδηγούς μας για σύγκριση ZenBusiness σε άλλες υπηρεσίες σύστασης επιχειρήσεων και εταιρειών. Μη διστάσετε να τα ελέγξετε:

Συμπέρασμα

ZenBusiness έχει πολλά κρίσιμα χαρακτηριστικά που το ξεχώρισε ως μία από τις καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες σχηματισμού LLC. ZenBusiness προσφέρει υπηρεσίες δημιουργίας LLC και λαμβάνει εξαιρετικά θετικές κριτικές από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Αν και δεν είναι η απολύτως φθηνότερη επιλογή εκεί έξω χωρίς δωρεάν επιλογές, προσφέρουν ένα πακέτο εκκίνησης με πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

ZenBusiness θα σας προσφέρει μια απρόσκοπτη δημιουργία και ενσωμάτωση LLC με χαμηλό κόστος, καθώς και μια εντελώς διαδικτυακή προσέγγιση σχηματισμού που είναι απλή και απλή από την αρχή μέχρι το τέλος και περιέχει όλα όσα χρειάζεστε. Εκτιμούμε και προτείνουμε ακόμη και το πρόγραμμα έναρξης των 39 $ σε εκκολαπτόμενες επιχειρήσεις λόγω της συνολικής αξίας που παρέχει.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά τους έναντι των ανταγωνιστών τους είναι η προσφορά τους δωρεάν υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου ακόμη και στο φθηνότερο πακέτο τους. Το ετήσιο κόστος αυτής της υπηρεσίας μετά το πρώτο έτος είναι από τα καλύτερα.

Αγνοώντας το γεγονός ότι ZenBusiness στερείται το υπόβαθρο των καθιερωμένων incorporators όπως LegalZoom ή της Mycorporation, λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν εγγραφεί και ιδρύσει εκατοντάδες ΕΠΕ από το 2015, αναμένουμε ότι θα συνεχίσουν να προοδεύουν στην ήδη μεγάλη πορεία τους τα επόμενα χρόνια.

Πράγματι, ZenBusiness είναι η καλύτερη επιλογή για οποιουσδήποτε επιχειρηματίες που μόλις ξεκινούν ή τρέχοντες ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να υποβάλουν μια LLC, σίγουρα έχουν μερικές από τις καλύτερες προσφορές στην αγορά.

Τώρα, νομίζετε ότι σας προτείνουμε ZenBusiness? Λοιπόν, ΣΙΓΟΥΡΑ!


Συχνές ερωτήσεις ZenBusiness

Μήπως ZenBusiness Παρέχετε καλή υποστήριξη πελατών;

Παρέχουν εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Είναι ίσως το καλύτερο χαρακτηριστικό τους. Λαμβάνουν πολλές θετικές κριτικές πελατών για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών τους.
Οι ώρες υποστήριξης πελατών τους είναι από τις 7 π.μ. έως τις 7 μ.μ. ET τις καθημερινές και από τις 9 π.μ. έως τις 6 π.μ. τα σαββατοκύριακα.


Δημιουργήστε μια LLC με ZenBusiness Σήμερα

Εκτίμηση: 4.8 αστέρια από 5

ZenBusiness

Μόνο 39 $ για το αρχικό πακέτο τους και μια από τις υπηρεσίες σχηματισμού LLC με την καλύτερη βαθμολογία.

Ακόμα δεν έχω πειστεί από ZenBusiness? Εδώ είναι μερικές από τις άλλες κριτικές υπηρεσιών LLC μας


Διαβάστε το σε άλλες γλώσσες:

Λάβετε περισσότερες γνώσεις σχετικά με τις επιχειρήσεις και τις LLC

Σχετικά με το Συγγραφέας
Φωτογραφία συγγραφέα
Ιδρυτής & συγγραφέας

Ο Ian Broderick είναι μανιώδης συγγραφέας και ιδιοκτήτης του LLCGuys.com. Ασχολείται με τον χώρο σχηματισμού LLC για πάνω από 4 χρόνια. Επιπλέον, έχει εργαστεί σε πολλούς γνωστούς παρόχους υπηρεσιών σχηματισμού LLC. Τώρα αποφάσισε να μοιραστεί τις γνώσεις και τις συμβουλές του με όλους. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα και ανησυχίες γύρω από αυτόν τον τομέα - στόχος του είναι να κάνει την LLCGuys έναν κορυφαίο πάροχο πληροφοριών σχετικά με τη δημιουργία LLC, τις κριτικές υπηρεσιών κ.λπ.

Μεταβείτε στην κορυφή