Ενημερώθηκε στις: 8 Ιουνίου 2022

Swyft Filings Ανασκόπηση 2022: Πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα και συνολική αξία των υπηρεσιών τους

Μετάβαση στα Πλεονεκτήματα και τα Μειονεκτήματα του Swyft Filings

Η δημιουργία μιας LLC μπορεί να είναι περίπλοκη και πολλοί άνθρωποι προτιμούν κάποια βοήθεια. Η Swift Filings είναι μία από τις πολλές εταιρείες που παρέχει υπηρεσίες δημιουργίας LLC και θα εξετάσουμε τις υπηρεσίες της σε αυτό το άρθρο. Θα συγκρίνουμε επίσης την εταιρεία με ορισμένους από τους ανταγωνιστές της.

Και αν θέλετε να δείτε μια εκτεταμένη σύγκριση — ρίξτε μια ματιά στο δικό μας εξετάστηκαν οι καλύτερες υπηρεσίες σχηματισμού LLC.

Swyft Filings Γρήγορη βαθμολογία = 7.7/10

Έτσι, όταν αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία δημιουργίας LLC — πολλά σημαντικά πράγματα μπορεί αρχικά να μην τα δει ένας μέσος καταναλωτής. Γι' αυτό κάνουμε κριτικές όπως αυτές.

Αυτά είναι τα κύρια σημεία που λάβαμε υπόψη κατά την αναθεώρησή μας:

 1. Is Swyft Filings σωστή τιμή;
 2. Είναι εύκολο στη χρήση;
 3. Πόσος χρόνος χρειάζεται συνήθως για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ενσωμάτωσης;
 4. Τέλος, πώς είναι η υποστήριξη πελατών;

Τι καλό έχουν - είναι αυτό Swyft Filings η τιμολόγηση είναι μάλλον λογική. Οι πληρωμές μπορούν να χωριστούν αν χρειαστεί. Επίσης, παρέχουν ένα εξαιρετικό TAT (χρόνος διεκπεραίωσης) για νέες αρχειοθετήσεις LLC.

Swyft Filings σημείωσε 7.7/10. Δεν είναι τόσο κακό, αλλά σίγουρα δεν είναι τέλειο και υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Αυτό που δεν μας άρεσε — είναι ότι η διαδικασία παραγγελίας τους είναι λίγο μπερδεμένη και μπορεί να μην φαίνεται 100% σαφής για τον μέσο πελάτη. Επιπλέον, σε αντίθεση με πολλούς από τους ανταγωνιστές τους — δεν περιλαμβάνουν την υπηρεσία Εγγεγραμμένος Αντιπρόσωπος (πρέπει να την αγοράσετε ξεχωριστά).

Θα αναφερθούμε σε αυτά τα σημεία με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω. Επίσης, θα παρέχουμε τις καλύτερες εναλλακτικές για Swyft Filings για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε το καλύτερο δυνατό κέρδος για το χρήμα σας.

Σημείωση: αν θέλετε να ξεκινήσετε αμέσως — δείτε αυτό το γρήγορο δίπλα-δίπλα Swyft Filings σύγκριση με την αγαπημένη και πιο προτεινόμενη υπηρεσία LLC – ZenBusiness:

Swyft Filings

– Καλή τιμολόγηση
– Αρκετά γρήγορο ΤΑΤ
– Αξιοπρεπή υποστήριξη

ZenBusiness (Προτεινόμενη εναλλακτική)

Χρησιμοποιήστε την ειδική προσφορά μας και ξεκινήστε την LLC σας σήμερα με ZenBusiness! Χωρίς προβλήματα, φθηνά και γρήγορα.
Είναι μια από τις κορυφαίες υπηρεσίες αναλογίας ποιότητας προς τιμή.
– Μεγάλη τιμολόγηση
– Καταπληκτική υποστήριξη πελατών
– Γρήγορη ενσωμάτωση
– Περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες εγγεγραμμένου αντιπροσώπου

Πίνακας περιεχομένων
 1. Μετάβαση στα Πλεονεκτήματα και τα Μειονεκτήματα του Swyft Filings
 2. Swyft Filings Γρήγορη βαθμολογία = 7.7/10
 3. Γιατί να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία LLC όπως SwyftFilings?
 4. Swyft Filings Ιστορικό
 5. Η διαδικασία για να ξεκινήσετε
 6. Τιμολόγηση & Σχέδια του SwyftFilings
 7. Πρόσθετες υπηρεσίες που SwyftFilings Παροχή
 8. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Swyft Filings
 9. SwyftFilings Ετυμηγορία
 10. Άλλες κριτικές πελατών για Swyft Filings
 11. Καλύτερος Swyft Filings Εναλλακτικές λύσεις
 12. Συμπέρασμα
 13. FAQs
 14. Ψάχνοντας για κάτι άλλο από Swyft Filings? Εδώ είναι μερικές κριτικές εναλλακτικών LLC

Γιατί να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία LLC όπως SwyftFilings?

Ίσως σκέφτεστε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία σχηματισμού LLC όπως Swyft Filings καθόλου αντί να το κάνεις μόνος σου. Τελικά, δεν ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή είναι μια έγκυρη ερώτηση, αλλά υπάρχουν στην πραγματικότητα αρκετοί λόγοι για να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία σχηματισμού LLC, και εδώ είναι μερικοί.

 1. Υπηρεσίες σχηματισμού LLC όπως Swyft Filings μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα. Swyft Filings και άλλες υπηρεσίες σχηματισμού LLC είναι επαγγελματίες με εμπειρία στη γρήγορη και ακριβή κατάθεση όλων των απαραίτητων εγγράφων. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο καθώς και χρήματα για να τα υποβάλετε μόνοι σας και στη συνέχεια να προσπαθήσετε να διορθώσετε λάθη και να αντιμετωπίσετε τις προθεσμίες που χάσατε στην πορεία.
 2. Η επιχείρησή σας μπορεί να ξεκινήσει πολύ πιο γρήγορα. Με τη χρήση Swyft Filings, η LLC σας μπορεί να ξεκινήσει πολύ πιο γρήγορα από το να την αρχειοθετήσετε μόνοι σας. Έτσι, μπορείτε να παραλείψετε την αναμονή και να ξεκινήσετε να αναπτύσσετε την επιχείρησή σας αμέσως.
 3. Μπορείτε να λάβετε βοήθεια. Όποτε το χρειάζεστε, η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα.

Επίσκεψη Swyft Filings εδώ.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους για να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία σχηματισμού LLC, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε Swyft Filings? Ας καταλάβουμε τι έχουν να προσφέρουν καθώς και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτής της εταιρείας. Στη συνέχεια θα τα συγκρίνουμε με κάποιους από τους ανταγωνιστές τους για να δούμε αν Swyft Filings είναι η εταιρεία που πρέπει να επιλέξετε.


Swyft Filings Ιστορικό

Swyft Filings είναι μια υπηρεσία δημιουργίας LLC που βοηθά τους επιχειρηματίες να ενσωματώσουν επιχειρήσεις. Swyft Filings ισχυρίζεται ότι η αποστολή της είναι να διευκολύνει τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να ξεκινήσουν και να διαχειρίζονται τη διαδικασία κατάθεσης χωρίς ακριβές νομικές χρεώσεις.

Το όνομά τους υποδεικνύει αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι ο λόγος που πρέπει να τους επιλέξετε, γρήγορη κατάθεση της LLC σας. Ωστόσο, προσφέρουν μερικές άλλες υπηρεσίες για να σας βοηθήσουν να διευθύνετε την επιχείρησή σας, όπως η υποβολή αδειών και άδειας χρήσης, καθώς και υπηρεσίες εγγεγραμμένου αντιπροσώπου. Θα σας βοηθήσουν επίσης με τυχόν προβλήματα με την υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας ή email.

Η διαδικασία για να ξεκινήσετε

Swyft Filings προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να ενσωματώσετε την επιχείρησή σας. Μόλις αποφασίσετε τι είδους επιχείρηση θέλετε, όπως LLC, S-Corp, C-Corp ή άλλη, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία μέσα σε λίγα λεπτά. Swyft Filings προσφέρει σχηματισμό σε 3 γρήγορα βήματα.

 • 1 βήμα είναι όπου συμπληρώνετε μια απλή φόρμα για την επιχείρησή σας, και αυτή είναι αρκετά μεγάλη, αλλά είναι όλη η δουλειά που πρέπει να κάνετε. Μόλις συμπληρώσετε αυτήν τη φόρμα, έχετε τελειώσει. τα υπόλοιπα είναι μέχρι Swyft Filings.
 • Στο βήμα 2, Swyft Filings θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που τους παρείχατε για να προετοιμάσει τα κατάλληλα έγγραφα που θα χρησιμοποιήσουν για να καταθέσουν την επιχείρησή σας στον Υπουργό Εξωτερικών στην πολιτεία που έχετε επιλέξει.
 • Στο βήμα 3, Μόλις το κράτος εγκρίνει τα έγγραφά σας, το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για τη νέα σας LLC ή εταιρεία θα σας σταλεί ταχυδρομικώς.

Αυτό είναι το πλήρες Swyft Filings διαδικασία, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στο τι συνοδεύει όλα τα Swyft Filings πακέτα σχηματισμού.


Τιμολόγηση & Σχέδια του SwyftFilings

Swyft Filings προσφέρει 3 πακέτα, και θα περιγράψουμε καθένα από αυτά καθώς και τα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν. Λάβετε υπόψη ότι το κόστος της κρατικής κατάθεσης θα χρεωθεί επιπλέον της τιμής του πακέτου.

Βασικό πακέτο: 49 $

Αυτό είναι το φθηνότερο πακέτο τους και περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παρακάτω.

 • Καταστατικό Οργάνωσης: Swyft Filings θα σχηματίσει την LLC σας προετοιμάζοντας και καταθέτοντας το δικό σας Άρθρα της Οργάνωσης στην κατάσταση σχηματισμού που επιλέξατε.
 • Υποστήριξη Πελατών Δια βίου: Swyft Filings θα παρέχει υποστήριξη πελατών για τη ζωή της επιχείρησής σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την υποστήριξη μέσω email, συνομιλίας ή τηλεφώνου.
 • Αναζήτηση Διαθεσιμότητας Ονόματος: Θα πραγματοποιήσουν αναζήτηση στη βάση δεδομένων στην κατάσταση σχηματισμού που επιλέξατε για να δουν εάν το όνομα που επιλέγετε για την επιχείρησή σας είναι διαθέσιμο.
 • Ηλεκτρονική πρόσβαση σε έγγραφα: Μόλις δημιουργήσετε την επιχείρησή σας, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα έγγραφά σας στον ιστότοπο.
 • Ειδοποιήσεις εταιρείας ComplianceGuard: Αυτό είναι ένα εργαλείο που θα σας κρατά ενήμερους για τυχόν σημαντικές προθεσμίες υποβολής.
 • Φορολογική διαβούλευση επιχειρήσεων: Swyft Filings θα σας παρέχει μια 30λεπτη διαβούλευση με μια λογιστική εταιρεία.
 • Δωρεάν όνομα τομέα για ένα χρόνο: Θα παρέχουν στην επιχείρησή σας έναν ιστότοπο με δωρεάν όνομα τομέα για ένα χρόνο. Μετά το πρώτο έτος, θα πρέπει να πληρώσετε για το όνομα. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να κοστίζει 20 $/έτος ή λιγότερο.

Δείτε Swyf Filings Βασικο πακέτο στον ιστότοπό τους.


Τυπικό πακέτο: 149 $

Το Βασικό Πακέτο περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες από το Βασικό Πακέτο συν ένα:

 • Συμφωνία λειτουργίας: Αυτό το έγγραφο προσδιορίζει πώς θα διοικείται η LLC σας. Περιλαμβάνει τους κανόνες και τους κανονισμούς για τη διαχείριση και τα οικονομικά της επιχείρησής σας.
 • Αριθμός Ταυτότητας Εργοδότη (ΕΙΝ): Αυτός ο αριθμός είναι ένας 9ψήφιος αριθμός παρόμοιος με τον Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης. Θα χρειαστείτε αυτόν τον αριθμό για να προσλάβετε υπαλλήλους ή να ανοίξετε έναν επιχειρηματικό τραπεζικό λογαριασμό.
 • Λεπτά συνάντησης: Swyft Filings παρέχει μια φόρμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καταγράψετε τα πρακτικά και να κρατήσετε σημειώσεις για επίσημες επαγγελματικές συναντήσεις.
 • Τραπεζική απόφαση: Αυτό το έγγραφο υποδεικνύει ποιος έχει την εξουσία να ανοίξει και να χρησιμοποιήσει έναν τραπεζικό λογαριασμό, όπως την εξουσία κατάθεσης επιταγών ή δανεισμού χρημάτων.

Δείτε το Πρότυπο πακέτο στον ιστότοπό τους.


Πακέτο Premium: 299 $

Το πακέτο Premium περιλαμβάνει τα πάντα στα άλλα δύο πακέτα συν:

 • Ιστοσελίδα επιχείρησης και φιλοξενία: Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει επιχειρηματικό ιστότοπο. Αυτός ο ιστότοπος προσφέρεται μέσω τρίτου μέρους που δημιουργεί ιστοσελίδες. Επίσης, θα πρέπει να πληρώσετε τέλη φιλοξενίας μετά από μια δωρεάν δοκιμή τριών μηνών.
 • Προσαρμοσμένο ψηφιακό εταιρικό κιτ: Θα λάβετε μια ψηφιακή εταιρική σφραγίδα με αυτό το πακέτο. Επιπλέον, θα λάβετε 20 προσαρμοσμένα πιστοποιητικά μετοχών καθώς και ένα καθολικό ιδιοκτησίας.

Δείτε το Χρυσό πακέτο στον ιστότοπό τους.


Πρόσθετες υπηρεσίες που SwyftFilings Παροχή

Swyft Filings προσφέρει αρκετές πρόσθετες υπηρεσίες και θα συζητήσουμε μερικές από αυτές.

Αριθμός αναγνώρισης εργοδότη (EIN)

Swyft Filings χρεώνει μια εφάπαξ χρέωση 79 $ για να αποκτήσετε αυτόν τον αριθμό για εσάς. Θα χρειαστείτε αυτόν τον αριθμό για φορολογικούς λόγους καθώς και για να προσλάβετε υπαλλήλους ή να ανοίξετε έναν επιχειρηματικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να λάβετε μόνοι σας ένα EIN, εάν το επιλέξετε, στον ιστότοπο της IRS δωρεάν.


Εγγεγραμμένος-Αντιπρόσωπος-Υπηρεσία

Υπηρεσία Εγγεγραμμένου Αντιπροσώπου από SwyftFilings

Η υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου είναι διαθέσιμη για 149 $/ετησίως. Η υπηρεσία είναι εύκολη στη χρήση και διαθέσιμη σε όλες τις πολιτείες. Αυτή η υπηρεσία θα ανανεωθεί αυτόματα, επομένως φροντίστε να την ακυρώσετε εάν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε άλλο ένα έτος υπηρεσίας.

Η LLC σας απαιτείται να έχει έναν εγγεγραμμένο αντιπρόσωπο διαθέσιμο για να λαμβάνει επίσημες ειδοποιήσεις από τα κρατικά ή νομικά έγγραφά σας. Εσείς ή άλλο μέλος της LLC σας μπορεί να λειτουργήσει ως εγγεγραμμένος αντιπρόσωπος για την επιχείρησή σας.

Ωστόσο, υπάρχουν πλεονεκτήματα στην ύπαρξη μιας εγγεγραμμένης υπηρεσίας αντιπροσώπου. Θα παραθέσουμε ορισμένες από τις δυνατότητες που περιλαμβάνονται στην Υπηρεσία Εγγεγραμμένου Αντιπροσώπου.

 • Προστασία Προσωπικών Δεδομένων: Εάν διαθέτετε μια εγγεγραμμένη υπηρεσία αντιπροσώπου, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την προσωπική σας διεύθυνση στην επαγγελματική σας αλληλογραφία. Οποιαδήποτε επιχειρηματικά ή νομικά έγγραφα λαμβάνετε θα σταλούν στην υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου σας. Επομένως, ακόμη και αν υποβληθείτε μήνυση, το απόρρητό σας θα προστατεύεται.
 • Διαδικτυακός πίνακας ελέγχου: Ως μέρος αυτής της υπηρεσίας, Swyft Filings θα σας δώσει πρόσβαση σε έναν ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα έγγραφά σας ανά πάσα στιγμή.
 • Ασφάλεια: Τα έγγραφά σας θα διατηρηθούν ασφαλή και ιδιωτικά.
 • Ειδοποιήσεις: Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με τυχόν επικείμενες ημερομηνίες υποβολής, ώστε να μπορείτε να παραμένετε συμμορφωμένοι με τους κανονισμούς της πολιτείας σας.

Άδειες Επιχειρήσεων και Έρευνα

Swyft Filings θα σας βοηθήσει να μάθετε ποιες άδειες ή άδειες χρειάζεται η επιχείρησή σας, αν οι άδειες ή οι άδειες είναι σε ομοσπονδιακό, πολιτειακό ή τοπικό επίπεδο. Στη συνέχεια, θα σας βοηθήσουν να υποβάλετε αίτηση για να διασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας είναι συμβατή. Αυτή η υπηρεσία κοστίζει 99 $ συν τα κρατικά τέλη.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε αυτή την υπηρεσία. Το να μάθετε ποιες άδειες και άδειες χρειάζεστε σε διάφορα επίπεδα μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση. Στη συνέχεια, μόλις ανακαλύψετε τι χρειάζεστε, θα πρέπει να καταθέσετε όλα τα έγγραφα. Αφού τελειώσετε, μπορεί ακόμα να ανησυχείτε ότι χάσατε κάτι. Με αυτή την υπηρεσία, Swyft Filings θα κάνει την έρευνα για εσάς και θα σας στείλει email όταν έρθει η ώρα να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.


Συμφωνία λειτουργίας από Swyft Filings

Swyft Filings θα συντάξει τη συμφωνία λειτουργίας σας για 35 $. Αυτή η συμφωνία περιγράφει λεπτομερώς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των μελών της LLC σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή διαφωνιών επιτρέποντας την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας.

Εάν αποφασίσετε να έχετε Swyft Filings ετοιμάστε τη συμφωνία λειτουργίας σας, θα συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο. Στη συνέχεια, αυτό θα χρησιμοποιηθεί για την προετοιμασία της συμφωνίας σας από ένα πρότυπο.


SwyftFilings Πιστοποιητικό καλής θέσης

A Πιστοποιητικό καλής θέσης είναι ένα έγγραφο που δείχνει ότι η LLC σας είναι νόμιμα εγγεγραμμένη σε μια πολιτεία και συμμορφώνεται με όλες τις απαιτήσεις της πολιτείας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δείξετε σε επιχειρήσεις με τις οποίες θέλετε να συνεργαστείτε.


Ετήσιες Εκθέσεις δραστηριοτήτων

Πολλές πολιτείες απαιτούν από μια LLC να υποβάλλει ετήσια έκθεση. Οι πολιτείες ποικίλλουν ως προς το ποιες πληροφορίες πρέπει να περιλαμβάνονται σε αυτές τις αναφορές, αλλά συνήθως περιέχουν πληροφορίες όπως πληροφορίες ιδιοκτησίας, πίνακες ανώτατων ορίων και πιθανώς πωλήσεις και έσοδα.

Αυτό είναι κάτι Swyft Filings μπορεί να κάνει και για εσάς.


Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Swyft Filings

Τώρα που εξετάσαμε όλα τα χαρακτηριστικά Swyft Filings προσφορές, ας εξετάσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της υπηρεσίας τους. Στη συνέχεια θα εξετάσουμε την τελική ετυμηγορία μας για αυτήν την εταιρεία σχηματισμού LLC.

ΥΠΕΡ

 • Εγγύηση: Swyft Filings θα επιστρέψει τα έξοδα εξυπηρέτησης εάν δεν είστε ικανοποιημένοι για οποιονδήποτε λόγο.
 • Πρόγραμμα δόσεων: Θα σας επιτρέψουν να πληρώσετε την αμοιβή σας σε δύο δόσεις αντί να πληρώσετε εξ ολοκλήρου προκαταβολικά.
 • Κριτικές πελατών: Swyft Filings έχει εξαιρετικές κριτικές πελατών. Πολλοί πελάτες είναι πολύ ευχαριστημένοι με την υπηρεσία που έχουν λάβει.
 • Γρήγορη ανανέωση: Swyft Filings θα επεξεργαστεί την παραγγελία σας και θα την στείλει στην επιλεγμένη κατάσταση σχηματισμού την ίδια ή την επόμενη μέρα.

ΚΑΤΑ

 • Εγκεκριμένος πράκτορας: Swyft Filings δεν περιλαμβάνει ένα δωρεάν έτος υπηρεσίας εγγεγραμμένου αντιπροσώπου όπως κάνουν ορισμένοι από τους ανταγωνιστές τους. Swyft Filings χρεώνει 149 $/έτος για την υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου.
 • Τιμή: Το πραγματικό κόστος του Βασικού Πακέτου είναι λογικό, αλλά δεν λαμβάνετε πραγματικά πολλά για το κόστος. Swyft Filings καταθέτει το Καταστατικό του Οργανισμού σας για να ιδρύσει την εταιρεία σας και να σας στέλνει ειδοποιήσεις, αλλά δεν έχετε πολλά πέρα ​​από αυτό. Δεν σας παρέχεται EIN ή υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου. Το πακέτο Premium λείπει επίσης σε χαρακτηριστικά για το πρόσθετο κόστος.

$ 49

εικόνα βαθμολογίας με αστέρια

Βαθμολογία: 4.2 / 5
Πλήθος κριτικών: 2910 +

swyftfilings λογότυπο

Έντυπο και LLC σήμερα με Swyft Filings για μόνο $ 49. Έχουν 85% βαθμολογία ικανοποίησης πελατών και πάνω από 2910+ επαληθευμένες κριτικές.


SwyftFilings Ετυμηγορία

Τιμή = 6/10

Swyft Filings προσφέρει το Βασικό Πακέτο τους σε λογική τιμή, αν και δεν σου κάνουν πολλά στο πακέτο. Το Standard Package έχει επίσης λογικές τιμές και προσφέρει μερικές ωραίες δυνατότητες, όπως EIN και Συμφωνία Λειτουργίας. Το Deluxe Package πραγματικά δεν αξίζει το κόστος. Δεν περιλαμβάνει αρκετές πρόσθετες λειτουργίες. Αν είχαν προσθέσει υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου, θα άξιζε τον κόπο.


Υποστήριξη πελατών

Υποστήριξη πελατών = 9/10

Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη μέσω email, τηλεφώνου και συνομιλίας από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. ET. Παρέχουν γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών και με τις τρεις μεθόδους. Αναθέτουν επίσης σε κάθε πελάτη τον δικό του ειδικό στις επιχειρήσεις και δίνουν στον πελάτη ένα email και έναν αριθμό τηλεφώνου για τον ειδικό του. Swyft Filings λαμβάνει πολλά κομπλιμέντα για την εξυπηρέτηση πελατών. Είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους.


Ευκολία χρήσης = 7/10

Swyft Filings δεν έχει την πιο εύκολη διαδικασία παραγγελίας. Είναι μια μακρά διαδικασία για να παραγγείλετε το πακέτο σας, να προσθέσετε πρόσθετες υπηρεσίες και μετά να κάνετε check out. Μόλις κάνετε την παραγγελία σας, ο ιστότοπος είναι πιο εύκολος στη χρήση. Διαθέτουν έναν πίνακα εργαλείων χρήστη που κάνει την πρόσβαση στις πληροφορίες και τα έγγραφά σας εύκολη και εύκολη.

Ωστόσο, δεν είναι τέλειο. Τείνουν να ανεβαίνουν αρκετά. Και ορισμένα πρόσθετα πακέτα όπως η προώθηση αλληλογραφίας για επιχειρήσεις και τα πρόσθετα της υπηρεσίας Registered Agent είναι λίγο μπερδεμένα, γι' αυτό του δώσαμε 7 βαθμούς.


Χρόνος περιστροφής του Swyft Filings = 9 / 10

Ο χρόνος διεκπεραίωσης εξαρτάται από την κατάσταση όσο Swyft Filings. Αλλά, Swyft Filings υπόσχεται να επεξεργαστεί την παραγγελία σας την ίδια ή την επόμενη μέρα. Αυτό σημαίνει ότι θα φτάσει στο κράτος γρήγορα. Με επιπλέον χρέωση, Swyft Filings θα επιταχύνει την υπηρεσία στην πολιτεία που έχετε επιλέξει εάν η υπηρεσία rush είναι διαθέσιμη στην πολιτεία σας. Οι χρόνοι διεκπεραίωσής τους συγκρίνονται πολύ ευνοϊκά με άλλες υπηρεσίες σχηματισμού LLC.

Συνολική βαθμολογία: 7.7 / 10


Άλλες κριτικές πελατών για Swyft Filings

Τώρα που σας είπαμε τι σκεφτόμαστε Swyft Filings. Ας ελέγξουμε τι έχουν να πουν οι πελάτες για αυτούς.

Εχουν ένα βαθμολογία 4.5/5 στο SiteJabber.com (από σχεδόν 65,000 κριτικές). Δεν είναι όλες οι κριτικές όμως καλές. Κάποιοι παραπονιούνται για πολλές ανοδικές πωλήσεις, κάποιοι για υποβαθμισμένη εξυπηρέτηση πελατών.

Και Swyft Filings έχω ένα Αξιολόγηση 4.7/5 στο Trustpilot (από περίπου 3,500 κριτικές).

Ακολουθούν μερικές κριτικές πελατών από τον ιστότοπο σχολίων καταναλωτών Trustpilot:

Θετικές κριτικές

«Το Swyft ήταν η καλύτερη αξία, μαζί με το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης. Είχα κοιτάξει μια άλλη ομάδα που ήταν διπλάσια από το κόστος και είχε λιγότερη βάση εξυπηρέτησης πελατών, μετά ένας άλλος δικηγόρος ήθελε 4 φορές το κόστος και ασχοληθήκατε απευθείας μαζί της. Με το Swyft, είχα άμεση εξυπηρέτηση πελατών και το κόστος ήταν λογικό.»

"Εύκολο στη χρήση, ανταποκρινόμενη ομάδα πωλήσεων, εξαιρετική διαδικασία για κάποιον που δεν έχει χρόνο να τα κάνει όλα μόνοι σας."


Αρνητικές κριτικές

«Θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο ομαλή η διαδικασία, αλλά φαίνεται ότι ενεργούν μόνο όταν τηλεφωνείτε πολλές φορές και μιλάτε σε πολλά άτομα προτού γίνει πραγματικά οτιδήποτε. Περιμένω τα llc docs μου για 2-3 εβδομάδες. Το άλλο πράγμα που ήταν καλό ήταν το πόσο γρήγορα θα επιστρέψουν τα χρήματά σας, αλλά δεν ήθελα να λάβω επιστροφή χρημάτων, ήθελα απλώς αυτό που πλήρωσα έγκαιρα.”

" Νομίζω ότι η τηλεφωνική σας υπηρεσία είναι απολύτως μια από τις χειρότερες που έχω συναντήσει. Μου πήρε πάνω από 6 ώρες για να φτάσω σε ένα σημείο όπου θα μπορούσα να μιλήσω σε κάποιον. Ακόμη και αφού άφησα τον αριθμό τηλεφώνου μου λέγοντας ότι θα είμαι ο επόμενος στη σειρά, χρειάστηκαν πάνω από 2 ώρες για να απαντήσει κάποιος την κλήση μου."


Καλύτερος Swyft Filings Εναλλακτικές λύσεις

Υπάρχουν πολλές εταιρείες δημιουργίας LLC για να διαλέξετε και είναι καλύτερο να κοιτάξετε γύρω σας και να βρείτε αυτή που θα λειτουργήσει καλά για εσάς. Συγκρίνουμε μερικά Swyft Filingsανταγωνιστές τους παρακάτω.

Εναλλακτική λύση #1: ZenBusiness

$ 49

εικόνα βαθμολογίας με αστέρια

Βαθμολογία: 4.8 / 5
Πλήθος κριτικών: 4500 +

zenbusiness νέο λογότυπο

Δημιουργήστε μια LLC σήμερα με ZenBusiness για μόνο $ 49. Έχουν 98% βαθμολογία ικανοποίησης πελατών και πάνω από 4500+ επαληθευμένες κριτικές.

ΥΠΕΡ

 • Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών: ZenBusiness παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Είναι εύκολο να επικοινωνήσετε μαζί τους και έχουν έμπειρους εκπροσώπους. Swyft Filings έχει καλή εξυπηρέτηση πελατών και παρέχει στους πελάτες τους έναν προσωπικό ειδικό στις επιχειρήσεις.
 • Ευκολία στη χρήση: ZenBusiness έχει μια πολύ εύκολη διαδικασία, η οποία απαιτεί μόνο κάποιες βασικές πληροφορίες για την επιχείρησή σας αφού επιλέξετε ένα πακέτο. Swyft Filings έχει μια αρκετά μεγάλη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς που κάνει τη διαδικασία λιγότερο βολική από ZenBusinessδιαδικασία.
 • Κριτικές πελατών: Έχουν πολλές κριτικές πελατών και σχεδόν όλες είναι θετικές. Swyft Filings έχει επίσης καλές κριτικές πελατών.
 • Εγκεκριμένος πράκτορας: ZenBusiness προσφέρει δωρεάν υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου για ένα χρόνο με όλα τα πακέτα τους. Swyft Filings χρεώνει 149 $/έτος για την υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου.

ΚΑΤΑ

 • Εμπειρία: ZenBusiness είναι μια σχετικά νέα εταιρεία, επομένως δεν έχουν τόση εμπειρία όπως ορισμένοι από τους ανταγωνιστές τους. Swyft Filings είναι επίσης μια αρκετά νέα εταιρεία.
 • Αριθμός EIN: Το Starter Plan δεν περιλαμβάνει αριθμό EIN. Έτσι, αν θέλετε ZenBusiness για να αποκτήσετε ένα για την επιχείρησή σας, πρέπει να πληρώσετε 70 $. Swyft Filings επίσης χρεώσεις για την απόκτηση EIN. χρεώνουν $79.

Μη διστάσετε να ελέγξετε το μας πλήρης αναθεώρηση του ZenBusiness εδώ.


Εναλλακτική λύση #2: IncFile

Χρησιμοποιήστε την ειδική προσφορά μας και ξεκινήστε την LLC σας σήμερα με IncFile! Χωρίς προβλήματα, φθηνά και γρήγορα.

ΥΠΕΡ

 • Τιμολόγηση: Incfile είναι δύσκολο να νικηθεί όσον αφορά την τιμή, καθώς η επιλογή χαμηλότερης βαθμίδας τους είναι δωρεάν.  Swyft Filings χρεώνει 49 $ για το πακέτο με τη χαμηλότερη τιμή.  
 • Υπηρεσία εγγεγραμμένου πράκτορα: Incfile προσφέρει ένα έτος υπηρεσίας εγγεγραμμένου αντιπροσώπου δωρεάν. Ενώ Swyft Filings χρεώνει 149 $ για ένα χρόνο υπηρεσίας εγγεγραμμένου αντιπροσώπου.
 • Ευκολία στη χρήση: Incfile κάνει τη διαδικασία σχηματισμού εύκολη. Πρέπει να συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική φόρμα που δεν απαιτεί πολλές πληροφορίες. Swyft Filings δεν είναι τόσο εύκολο στη χρήση

ΚΑΤΑ

 • Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών: Αν και η υπηρεσία είναι καλή μόλις έρθετε σε επαφή μαζί τους, είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε μαζί τους. Swyft Filings έχει εξαιρετική εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών.
 • Πώληση: Incfile έχει έναν ενοχλητικό αριθμό Upsells. Αν και λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν ένα δωρεάν πακέτο, δεν αποτελεί έκπληξη. Swyft Filings έχει επίσης πολλά upsells σε όλη την υπηρεσία του.

Μπορείτε επίσης να δείτε α πλήρης αναθεώρηση του Incfile εδώ.


Συμπέρασμα

Swyft Filings είναι μια νέα υπηρεσία σχηματισμού στη σκηνή που ιδρύθηκε μόλις το 2015. Ωστόσο, φαίνεται να έχουν κάνει θετική εντύπωση στους περισσότερους πελάτες τους με μια συντριπτικά θετική ανταπόκριση. Η διαδικασία παραγγελίας τους είναι λίγο δυσκίνητη, αλλά η τιμή είναι σωστή και το πρόγραμμα δόσεων είναι μια πολύ ωραία προσθήκη. Συνολικά προσφέρουν μια σταθερή υπηρεσία για τους επιχειρηματίες που θέλουν να εγγράψουν την επιχείρησή τους.

Πιστεύουμε ότι υπάρχουν κάποιες καλύτερες υπηρεσίες "bang for your buck". Αλλά είναι αρκετά ανταγωνιστικό και τελικά εξαρτάται από εσάς αν θέλετε να προχωρήσετε SwyftFilings ή κάποιες εναλλακτικές!


FAQs

Η Swift Filings μοιράζεται τις πληροφορίες μου με τρίτα μέρη;

Swyft Filings θα μοιραστούν τις πληροφορίες σας με τις δικές τους εταιρείες, οι οποίες ενδέχεται να παρέχουν άλλες υπηρεσίες. Επίσης, Swyft Filings προσφέρετε υπηρεσίες μέσω τρίτων επιχειρήσεων, οι οποίες, εάν γίνουν αποδεκτές, θα έχουν ως αποτέλεσμα την κοινή χρήση των πληροφοριών σας. Ωστόσο, Swyft Filings δεν θα κοινοποιήσει τις πληροφορίες σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Ψάχνοντας για κάτι άλλο από Swyft Filings? Εδώ είναι μερικές κριτικές εναλλακτικών LLC

Διαβάστε το σε άλλες γλώσσες:

Λάβετε περισσότερες γνώσεις σχετικά με τις επιχειρήσεις και τις LLC

Ιδρυτής & Συγγραφέας

Ο Ian Broderick είναι μανιώδης συγγραφέας και ιδιοκτήτης του LLCGuys.com. Ασχολείται με τον χώρο σχηματισμού LLC για πάνω από 4 χρόνια. Επιπλέον, έχει εργαστεί σε πολλούς γνωστούς παρόχους υπηρεσιών σχηματισμού LLC. Τώρα αποφάσισε να μοιραστεί τις γνώσεις και τις συμβουλές του με όλους. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα και ανησυχίες γύρω από αυτόν τον τομέα - στόχος του είναι να κάνει την LLCGuys έναν κορυφαίο πάροχο πληροφοριών σχετικά με τη δημιουργία LLC, τις κριτικές υπηρεσιών κ.λπ.

Μεταβείτε στην κορυφή