Ενημερώθηκε στις: 26 Μαΐου 2022

Northwest Registered Agent Αναθεώρηση 2022 – Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και συνολική αξία (Αξίζουν τα χρήματά σας;)

Μετάβαση στα Πλεονεκτήματα και τα Μειονεκτήματα του Northwest

Northwest Registered Agent Βαθμολογία Κριτικής

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.northwestregisteredagent.com

Μια γρήγορη ανασκόπηση του Northwest Registered AgentΡεκόρ πίστας του

Northwest Registered Agent LLC ιδρύθηκε το 1998 από το Spokane στην Ουάσιγκτον και στη συνέχεια αυξήθηκε σταθερά σε φήμη. Μέχρι σήμερα, έχουν βοηθήσει στη δημιουργία περίπου δύο εκατομμυρίων επιχειρήσεων και το χαρτοφυλάκιό τους διευρύνεται διαρκώς. Στόχος τους είναι να είναι πλήρως διαφανείς σε όλους τους πελάτες τους, απλοποιώντας τη διαδικασία σύστασης επιχείρησης και άλλες υπηρεσίες εγγεγραμμένου αντιπροσώπου. Κάθε μέρα εργάζονται σε περισσότερες από 200 νέες LLC, αλλά είναι πάντα πρόθυμοι να δεχτούν έναν νέο πελάτη.

Northwest Registered Agent είναι μια από τις ευνοημένες εταιρείες του κλάδου. Αν και μπορεί να μην είναι ένα από τα μεγαλύτερα, προσφέρουν μια ενδελεχή και ολοκληρωμένη υπηρεσία LLC (μία από τις καλύτερες στην πραγματικότητα). Θα ρίξουμε μια ματιά στα πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αυτής της εταιρείας, ποιες υπηρεσίες μπορεί να παρέχει και τις διαθέσιμες επιλογές τιμολόγησης.

Northwest είναι μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες σχηματισμού LLC μας! Αν θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερες επιλογές — διαβάστε τον καλύτερο οδηγό υπηρεσιών LLC εδώ.

Τώρα όσον αφορά το όνομά της — εγγεγραμμένος αντιπρόσωπος είναι απλώς η εταιρεία που δέχεται υπηρεσίες διαδικασιών για λογαριασμό της επιχείρησης για μια εταιρεία ή άτομο. Έτσι, όχι μόνο μπορούν να παρέχουν έναν σχηματισμό LLC αλλά και μια υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου ως αυτόνομη.

Ένα γρήγορο βίντεο για Northwest

Πρόγραμμα αναπαραγωγής YouTube

Γρήγορα Northwest Registered Agent Περίληψη αναθεώρησης

Κατά τη δημιουργία μιας LLC, είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπόψη πολλά πράγματα, εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία ενσωμάτωσης. Πριν εγγραφείτε σε οποιοδήποτε από τα προγράμματά τους, είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσετε τα πλεονεκτήματα και τους κινδύνους από τη χρήση των προσφορών τους, το κόστος τους και εάν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας ή όχι. Για να σας βοηθήσουμε να μάθετε όλα αυτά, θα σας αποκαλύψουμε τα πάντα Northwest, συμπεριλαμβανομένων των δεσμών τους, των ευκαιριών και των προκλήσεων, των σχολίων των πελατών τους και των πιο συνηθισμένων ερωτήσεων των πελατών τους.
Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να το κάνουμε αυτό γρήγορα Northwest Registered Agent ανασκόπηση.

Ωστόσο, προτού προχωρήσουμε περαιτέρω, θα θέλαμε να σας διαφωτίσουμε σχετικά με τις πτυχές που αξιολογήσαμε. Σε περίπτωση που Northwest Registered Agent, ορίστε αυτά που εξετάσαμε:

 1. Η Διαδικασία Παραγγελίας | 4/5
 2. Πώς είναι η εξυπηρέτηση πελατών; | 5/5
 3. Πόσο γρήγορο είναι Northwest Registered Agent (Χρόνος ολοκλήρωσης)? | 4.7/5
 4. Πώς είναι η συνολική τιμή και αξία Northwest? 4.3/5

Συνολικά, Northwest Registered Agent αξίζει πραγματικά μια βαθμολογία 4.5/5. Έχουν κορυφαία, ασυναγώνιστη υποστήριξη. Αρκετά υψηλή, αλλά πολύ ευέλικτη τιμολόγηση και εξαιρετικές κριτικές τρίτων από άλλους πελάτες τους και κορυφαία υπηρεσία εγγεγραμμένων αντιπροσώπων.

Δυστυχώς, η τιμολόγησή τους φαίνεται να αντιστοιχεί στο υψηλό επίπεδο της υποστήριξης πελατών τους, γεγονός που μπορεί να αναστατώσει τους πελάτες, ιδιαίτερα τις νέες γενιές ιδιοκτητών επιχειρήσεων. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι Northwest Registered Agent συνεχίζει να λαμβάνει ευνοϊκά σχόλια για μια σειρά από δημοφιλείς πλατφόρμες, διακρίνοντάς τις από την πληθώρα των υπαρχουσών υπηρεσιών δημιουργίας LLC.

Προς το παρόν, θα εξετάσουμε αναλυτικά καθένα από αυτά τα 4 σημεία περαιτέρω στο άρθρο. Ωστόσο, εάν είστε ήδη πεπεισμένοι - μπορούμε σίγουρα να πούμε ότι μπορείτε να δοκιμάσετε ελεύθερα Northwest και δεν θα απογοητευτείτε.

Northwest – 225 $ (ή 35 $/μήνα)

Χρησιμοποιήστε την ειδική προσφορά μας και αποκτήστε μια LLC σήμερα με Northwest & αποκτήστε Εγγεγραμμένος Αντιπρόσωπος 1 χρόνο δωρεάν! Χωρίς προβλήματα και γρήγορα.

(ZenBusiness Εναλλακτικά) – 49 $

Χρησιμοποιήστε την ειδική προσφορά μας και ξεκινήστε την LLC σας σήμερα με ZenBusiness! Χωρίς προβλήματα, φθηνά και γρήγορα.
Είναι μια από τις κορυφαίες υπηρεσίες αναλογίας ποιότητας προς τιμή.

Σε βάθος Northwest Αξιολόγηση και βαθμολογία = 4.5/5

Ακολουθεί μια ανάλυση ορισμένων από τις βασικές αξιολογήσεις υπηρεσιών που πιστεύουμε ότι είναι σημαντικές για κάθε υπηρεσία LLC.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει στη δημιουργία μιας επιχείρησης, και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη. Τα καλά νέα είναι ότι δεν θα χρειαστεί να αγχώνεστε για την προσπάθεια να τα επιλύσετε όλα μόνοι σας, καθώς αυτό είναι το νόημα της χρήσης μιας υπηρεσίας δημιουργίας επιχείρησης. Northwest Registered Agent βοηθά να γίνουν τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο απλά, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Τώρα έχουμε συνδυάσει μερικές βασικές πτυχές μας Northwest Registered Agent επανεξέταση για την κρίση σας.

1. Η Διαδικασία Παραγγελίας = 4/5

Το σεμινάριο Northwest Registered Agent η διαδικασία είναι απλή. Απαιτεί απλώς να εισαγάγετε τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας στοιχεία και να πληρώσετε το τέλος, και η υπόλοιπη σκληρή δουλειά θα γίνει για εσάς. Έχουν πολύ θετικές κριτικές πελατών, αλλά επειδή είναι μικρότερη εταιρεία, δεν είναι τόσοι πολλοί όσο οι μεγαλύτεροι ομόλογοί τους.

Τους το κόστος και οι τιμές είναι απλές και διαφανείς, χωρίς να αφήνει περιθώρια σύγχυσης. Η εταιρεία εστιάζει στην κύρια γραμμή υπηρεσιών της, χωρίς έξτρα, δημιουργώντας μια απρόσκοπτη και απρόσκοπτη διαδικασία εγγραφής.

Επιπλέον, οι φόρμες παραγγελιών και οι ενότητες πληρωμής είναι προσανατολισμένες να παρέχουν μια πλήρη εικόνα της τιμής κάθε υπηρεσίας. Η δικτυακή τους πύλη, η οποία αποθηκεύει βολικά όλα τα έγγραφα της LLC σας, είναι πολύ απλή στη χρήση.

Ενώ ο ιστότοπος είναι πλήρως λειτουργικός, θα μπορούσε να είναι καλύτερα διαμορφωμένος – πιο μοντέρνος αλλά ακόμα απλός. Ενώ ο ιστότοπος ξεχειλίζει από προκατασκευασμένα πρότυπα και εξαιρετικά εργαλεία, η συνολική διάταξη δεν είναι τόσο φιλική προς το χρήστη όσο τα αντίστοιχα πρότυπα σε αυτόν τον κλάδο.

Η όλη διαδικασία μπορεί να ποικίλλει σε ταχύτητα, αλλά όταν επιλέγετε την πολιτεία σας από το αναπτυσσόμενο μενού κατά τη συμπλήρωση της φόρμας, θα παρέχεται ο εκτιμώμενος χρόνος διεκπεραίωσης, έτσι θα έχετε τουλάχιστον μια ιδέα για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας.

2. Εξυπηρέτηση πελατών = 5/5

Northwestτο πολυτιμότερο αγαθό του είναι η ανώτερη λύση πελάτη του. Όταν εγγραφείτε, θα συνδυαστείτε με έναν τοπικό εταιρικό οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία και θα χειριστεί τυχόν ζητήματα που μπορεί να προκύψουν. Αυτό είναι ένα βασικό σημείο πώλησης, καθώς σας βοηθά να δημιουργήσετε μια σύνδεση με έναν αξιόπιστο σύμβουλο και οργανισμό.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την εξυπηρετική και ανταποκρινόμενη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Στον ιστότοπό τους, έχουν μια απλή φόρμα που μπορείτε να συμπληρώσετε με το ερώτημά σας και θα λάβετε μια σχετικά άμεση απάντηση. Είναι σαφές ότι δεν σας αντιμετωπίζουν απλώς ως έναν αριθμό, καθώς οι απαντήσεις είναι διεξοδικές και λεπτομερείς και συχνά υπερβαίνουν την απλή απάντηση στην ερώτησή σας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την ομάδα τηλεφωνικά. ο οι εκπρόσωποι θα αφιερώσουν χρόνο για να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας στο μέγιστο, με απόλυτη ακρίβειαy.

Northwest Registered Agentείναι εξαιρετικό Η υποστήριξη πελατών αναφέρεται τακτικά σε κριτικές και μαρτυρίες. Ενώ αρκετές ανταγωνιστικές εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο εξετάζουν το ενδεχόμενο να αναθέσουν σε εξωτερικούς όγκους υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και ακόμη και να συνεργαστούν με ξένα τηλεφωνικά κέντρα, NorthwestΗ σοβαρή αφοσίωση της εταιρείας στην παροχή υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης πελατών ξεχωρίζει σίγουρα, καθώς η εξυπηρέτηση πελατών τους δεν εργάζεται στο εξωτερικό και γίνεται καθοδήγηση και διαχείριση εντός των εγκαταστάσεων της.

Northwest Registered Agent LLC υπηρεσίες είναι η τιμή είναι αρκετά υψηλή, αλλά κατά τη γνώμη μου — η εξαιρετική υποστήριξη το δικαιολογεί.

3. Χρόνος ολοκλήρωσης = 4.7/5

Η ταχύτητα Northwest Η υπηρεσία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση που σκοπεύετε να δημιουργήσετε την LLC σας. Αφού επιλέξετε την πολιτεία σας από την αναπτυσσόμενη λίστα της πλατφόρμας, θα εμφανιστεί στην οθόνη ένας εκτιμώμενος χρόνος διεκπεραίωσης. Οι χρόνοι επεξεργασίας μπορεί να είναι τόσο γρήγοροι όσο εργάσιμες ημέρες σε ορισμένες περιπτώσεις, ενώ άλλες χρειάζονται έως και 3-5 εβδομάδες. Επειδή οι περισσότερες πολιτείες προσφέρουν ταχεία διεκπεραίωση έναντι χρέωσης, η φόρμα παραγγελίας θα αντικατοπτρίζει δύο χρόνους παράδοσης.

Παρά τους διαφορετικούς χρόνους παράδοσης, Northwest Registered Agent λειτουργεί πολύ καλά και γρήγορα, άρα το κύριο μέλημά σας να είναι οι κρατικοί υπάλληλοι γιατί Northwest σας παρέχει σίγουρα μια κορυφαία υπηρεσία. Ως αποτέλεσμα της "Προεπιλεγμένης Ταχείας Αρχειοθέτησης LLC", συγκαταλέγονται στις ταχύτερες υπηρεσίες σχηματισμού του κλάδου. Με αυτό, όλες οι παραγγελίες αντιμετωπίζονται ως rush παραγγελίες, οι οποίες υποβάλλονται την ίδια ημέρα που τοποθετήθηκαν.

4. Άλλες υπηρεσίες & συνολική αξία = 4.3/5

Είναι η μόνη υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου που θα σαρώσει τοπικά κάθε έγγραφο που λαμβάνετε. Θα σαρωθεί στο γραφείο εξυπηρέτησης απευθείας στον λογαριασμό σας, όπου θα παραληφθούν τα έγγραφά σας. Στόχος αυτής της διαδικασίας είναι να προσφέρει καλή ικανοποίηση στους πελάτες και να βελτιώσει τον ποιοτικό έλεγχο.

Οι υπηρεσίες εγγεγραμμένων αντιπροσώπων πρέπει μόνο να σαρώσουν την κρατική και νομική αλληλογραφία σε εσάς, αλλά Northwest πηγαίνει πάνω και πέρα ​​με αυτήν την υπηρεσία, καθώς και σάρωση μέσω κανονικού επαγγελματικού ταχυδρομείου χωρίς επιπλέον χρέωση. Δεν υπάρχουν μηνύματα ή μηνύματα από πελάτες ή επενδυτές που προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία σας μέσω Northwest Registered Agent θα αφεθεί να γλιστρήσει μέσα από το δίχτυ.

Εάν είστε πελάτης του Northwest Εγγεγραμμένη Υπηρεσία, μπορείτε να κάνετε χρήση της δωρεάν διαδικτυακά εργαλεία. Θα χρειαστεί να εισαγάγετε τα εταιρικά σας δεδομένα μόνο μία φορά, καθώς τα ίδια δεδομένα θα συμπληρώνονται κάθε φορά που υποβάλλετε μια φόρμα. Θα μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε ηλεκτρονικά αντίγραφα όλων των στοιχείων που έχει σαρώσει ποτέ η εταιρεία για λογαριασμό σας.

Συνολικά — είναι σίγουρα μία από τις πιο αγαπημένες μας υπηρεσίες εκεί έξω (ακόμα και αν λάβουμε υπόψη την τιμή τους πάνω από το μέσο όρο). Αλλά αυτό δεν είναι χωρίς τα Πλεονεκτήματα του. Σίγουρα παίρνεις αυτό που πληρώνεις και κάτι παραπάνω.

Για 225 $ ή 35 $/μήνα — λαμβάνετε όλα όσα χρειάζεστε + δωρεάν υπηρεσία Εγγεγραμμένου Αντιπροσώπου για έναν ολόκληρο χρόνο. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα πληρωμής μόλις 35 $/μήνα και να λάβετε όλα όσα χρειάζεστε χωρίς να ξοδέψετε την τράπεζά σας.

Η συνολική μας βαθμολογία για Northwest: 4.5 / 5

Ξεκινώντας από 35 $ + κρατικά τέλη

εικόνα βαθμολογίας με αστέρια

Βαθμολογία: 4.5 / 5
Πλήθος κριτικών: 890 +

northwest-λογότυπο

Δημιουργήστε μια LLC σήμερα με Northwest! Έχουν ασυναγώνιστη υποστήριξη πελατών και δημιουργία εταιρείας εμπειρία. 9 στα 10 άτομα προτείνουν Northwest Registered Agent. Δεν είναι το φθηνότερο, αλλά σίγουρα παίρνεις αυτό που πληρώνεις.


Πως είναι Northwest Registered Agent Διαφέρετε από άλλους παρόχους υπηρεσιών LLC;

Η επιχείρηση διεξάγεται δίκαια και με τον σωστό τρόπο. Northwest ξεχωρίζει από άλλους φορείς όντας απόλυτα διαφανής με τους πελάτες της. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις, κανένα αντικείμενο πωλήσεων τρέχοντας μέσα από ένα σενάριο, χωρίς επεκτάσεις τηλεφώνου για όταν προσπαθείτε να πιάσετε ένα πραγματικό πρόσωπο και απαράμιλλη υποστήριξη δίνεται, χωρίς ποτέ να είναι ενοχλητικό.

Το μέγεθος μιας εταιρείας μπορεί να έχει σημασία, και Northwest έχει τέλειο μέγεθος. Δεν είναι πολύ μικρό ώστε να μην είναι αξιόπιστο, αλλά όχι τόσο μεγάλο ώστε οι πελάτες του να είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι το τέλειο μικρό έως μεσαίο μέγεθος, που σημαίνει ότι μπορεί να παρέχει εξατομικευμένη και αξιόπιστη υπηρεσία.

Όσον αφορά την ιδιωτικότητα, Northwest Registered Agent δεν θα σε απογοητεύσει. Ποτέ δεν θα πουλήσουν τα δεδομένα σας ούτε θα τα μοιραστούν με άλλα τρίτα μέρη. Δεν χρειάζεται καν να δηλώσετε συμμετοχή για να βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ιδιωτικά, καθώς το απόρρητο από προεπιλογή είναι αυτόματο.


Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Northwest

ΥΠΕΡ:

 • Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη της Northwest Registered Agent είναι απαράμιλλη η υποστήριξη πελατών τους. Δεν περνάτε από άτομο σε άτομο όπως πολλές υπηρεσίες υποστήριξης πελατών, είναι πιθανό το πρώτο άτομο με το οποίο θα μιλήσετε να μπορεί να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε. Προσπαθούν να διατηρήσουν την εσωτερική υποστήριξη, με κάθε άτομο να είναι επαγγελματικά εκπαιδευμένο.
  Αν και Northwest Registered Agent έχει πολύ λίγες διαδικτυακές αξιολογήσεις από τους περισσότερους ανταγωνιστές του κλάδου, ένα μεγάλο ποσοστό τους είναι εξαιρετικό. Πράγματι, τόσο η Google όσο και το Better Business Bureau δίνουν στον οργανισμό υψηλούς βαθμούς. Οι πελάτες επαινούν την απλότητα της υπηρεσίας, τους γρήγορους χρόνους διεκπεραίωσης και, κυρίως, τη φιλική συμπεριφορά και την αποτελεσματικότητα της ομάδας εξυπηρέτησης πελατών τους.
  Northwest, με την ομάδα εταιρικών οδηγών ή ειδικών στη σύσταση εταιρειών περιορισμένης ευθύνης, θα μπορούσε επίσης να σας εξυπηρετήσει με τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τη σύσταση επιχείρησης, είτε πρόκειται για συγκεκριμένο είτε γενικό.
 • Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις, upsells ή άλλα πακέτα που προκαλούν σύγχυση, πράγμα που σημαίνει ότι θα καταλήξετε να πληρώσετε περισσότερα από όσα αρχικά νόμιζες ότι θα κάνατε.
  Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε. Άλλες εταιρείες μπορεί να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν και να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν ώστε να πληρώσετε περισσότερα για πράγματα που πιθανότατα δεν χρειάζεστε, αλλά Northwest Registered Agent κρατά τα πράγματα ωραία και απλά. Ζουν ξεκάθαρα πιστοί στο όνομά τους.
  Σε αντίθεση με τους περισσότερους ανταγωνιστές, Northwest Registered AgentΟ ιστότοπος της εταιρείας δεν παρέχει περιττά προαιρετικά προϊόντα σε κάθε φάση, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στη συνολική διαδικασία χωρίς να αποσπάτε την προσοχή σας.
 • Η εταιρεία κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει όλους τους πελάτες της, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πωλεί τις πληροφορίες σας σε τρίτους όπως κάνουν πολλές άλλες εταιρείες.
  Έχουν σχεδιάσει τις επιχειρηματικές πρακτικές τους γύρω από την πολιτική τους, Privacy By Default, η οποία διασφαλίζει ότι όποιες πληροφορίες ή δεδομένα τους παρέχετε δεν θα ταξιδέψουν ποτέ πέρα ​​από αυτές, κάτι που μπορεί να είναι τεράστια άνεση για πολλά άτομα.
  Αυτό το επιτυγχάνουν με το να μην συναλλάσσονται με τρίτους, να περιορίζουν την πρόσβαση στις πληροφορίες σας στους εσωτερικούς εργαζομένους, να μην συλλέγουν ποτέ προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες από εσάς εκτός εάν απαιτούνται για την επεξεργασία των συναλλαγών και πολλά άλλα. Σημαίνει επίσης ότι δεν πρόκειται να λαμβάνετε ενοχλητικές κλήσεις spam ή email.
 • Υπάρχει μια σειρά από δωρεάν που πέφτουν με την υπηρεσία Εγγεγραμμένου αντιπροσώπου και την υπηρεσία σχηματισμού LLC, που μπορεί να είναι ένα πραγματικό προνόμιο. Θα λαμβάνετε υπενθυμίσεις ετήσιων αναφορών εάν η LLC σας έχει ετήσια υποβολή, εξοικονομώντας σας από την ταλαιπωρία να προσπαθήσετε να θυμηθείτε τον εαυτό σας την επόμενη φορά που πρέπει. Με αυτόν τον τρόπο, δεν υπάρχει περίπτωση να το κλείσει η πολιτεία για αποτυχία κατάθεσης.

Ειδική συμφωνία! Καταχωρίστε την LLC σας με Northwest σήμερα! Χωρίς προβλήματα, κορυφαία υποστήριξη και 100% εγγύηση.

ΚΑΤΑ:

 • Η τιμή.
  Με 225 $ συν τα κρατικά τέλη κατάθεσης, Northwest Registered Agent δεν είναι σαφώς η πιο οικονομική επιλογή. Παρόλο που λαμβάνετε εξαιρετική εξυπηρέτηση από Northwest, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι διατίθεται σε υψηλότερη τιμή σε σύγκριση με ορισμένους από τους κορυφαίους ανταγωνιστές του. Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, τότε αυτή μπορεί να μην είναι η καλύτερη εταιρεία για να πάτε, καθώς θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλές πιο προσιτές επιλογές εκεί έξω. Αν εξετάσουμε τους ομολόγους του, μπορούμε να δούμε ότι υπάρχουν φθηνότερες λύσεις σχηματισμού LLC με εξαιρετική λειτουργικότητα για κάτω από 40 $.
 • Αν και για πολλούς αυτό δεν θα είναι τεράστιο πρόβλημα, αν είστε από εκείνους τους ανθρώπους που τους αρέσει να διαβάζουν πολλές κριτικές σχετικά με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία πριν επενδύσετε, εδώ είναι που Northwest υπολείπεται. Ως μικρότερη εταιρεία, έχουν πολύ λιγότερες κριτικές πελατών τρίτων στο διαδίκτυο. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι αρνούνται να συνεργαστούν με τρίτους. Αν και αυτό μπορεί να μην σημαίνει ότι είναι χειρότερο από άλλα εκεί έξω, μπορεί να αποτύχει να προσφέρει στους δυνητικούς πελάτες την ηρεμία που πρέπει να πληρώσουν και μπορεί να επηρεάσει τους πιθανούς πελάτες και τους αναγνώστες να μην τους λάβουν υπόψη.

Northwest Registered Agent Τιμολόγηση & Κόστος

Με Northwest Registered Agent, υπάρχει μόνο μία επιλογή για την ενσωμάτωση μιας εταιρείας. Η απλότητα αυτού και η απλή φύση της υπηρεσίας είναι ένας από τους κύριους λόγους που τόσοι πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να ακολουθήσουν Northwest. Ξέρετε τι παίρνετε. Δεν υπάρχουν κουδούνια και σφυρίχτρες και πρόσθετα πρόσθετα, παρέχουν ακριβώς αυτό που χρειάζεστε και μην ρίχνετε τίποτα που δεν χρειάζεστε και σας χρεώνουν ένα ασφάλιστρο για αυτό.

Το Βασικό Πακέτο (225 $ + κρατικά τέλη)

(πιθανή μηνιαία επιλογή ~35$/μήνα)

northwest τιμολόγηση

Το πακέτο αρχειοθέτησης LLC κοστίζει 225 $, συν κρατική αμοιβή, και για αυτό, θα κάνουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα με το κράτος που χρειάζονται για να σχηματίσουν μια επιχείρηση εκτός από την τακτική υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου τους. Η υπηρεσία Εγγεγραμμένος Πράκτορας από μόνη της κοστίζει συνήθως 125 $ κάθε χρόνο, επομένως το να κερδίσετε ένα ολόκληρο έτος για τη σταθερή τιμή είναι ένα πραγματικό μπόνους και κάτι που δεν θα βλέπατε πολύ συχνά. Ακολουθεί μια ανάλυση του τι θα λάβετε για αυτήν την τιμή:

Τι θα λάβετε με το πακέτο υπηρεσιών τους;

 • Θα βεβαιωθούν ότι το όνομα LLC που θέλετε να χρησιμοποιήσετε είναι ακόμα διαθέσιμο κάνοντας αναζήτηση στην επίσημη επιχειρηματική βάση δεδομένων της πολιτείας. Στη συνέχεια, θα σας ενημερώσουν εάν έχουν διαπιστώσει ότι το όνομα έχει ήδη διεκδικηθεί από άλλη επιχείρηση ή άτομο.
 • Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, θα ασχοληθούν με όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την περιγραφή της βασικής εταιρείας σας. Με αυτόν τον τρόπο, το κράτος θα μπορεί να σχηματίσει επίσημα τη νέα σας LLC. Αφού ετοιμάσουν τα έγγραφα για εσάς, θα τα καταθέσουν με την απαιτούμενη κατάσταση.
 • Η δουλειά ενός εγγεγραμμένου αντιπροσώπου είναι να λαμβάνει σημαντικά νομικά έγγραφα για λογαριασμό της LLC σας και στη συνέχεια να τα διαβιβάζει σε εσάς. Κάθε LLC στην Αμερική απαιτείται να έχει αυτό, και ένα έτος αυτής της υπηρεσίας παρέχεται στο κόστος του αρχικού πακέτου. Μετά τη λήξη του πρώτου έτους, μπορείτε να ανανεώνετε αυτήν την υπηρεσία για 125 $ το χρόνο, αν και δεν χρειάζεται να το κάνετε εάν προτιμάτε να μεταβείτε σε άλλη εταιρεία.
 • Μια συμφωνία λειτουργίας δεν είναι κάτι που απαιτείται από μια LLC, ωστόσο εξακολουθεί να παρέχεται από Northwest. Αν και δεν είναι υποχρεωτικό, συνιστάται ιδιαίτερα. Ουσιαστικά, είναι το έγγραφο που περιγράφει τον τρόπο λειτουργίας της LLC σας και δείχνει τη δομή ιδιοκτησίας.
 • Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνσή τους ως επίσημη διεύθυνση της επιχείρησής σας, άρα όλα τα κρατικά έγγραφα που διαφορετικά θα σας αποστέλλονταν, θα σταλούν σε αυτούς. Με αυτόν τον τρόπο, οι προσωπικές σας πληροφορίες δεν θα χρειάζεται να κοινοποιούνται δημόσια και δεν θα κατακλύζεστε από αλληλογραφία από όπου οι άνθρωποι είχαν πρόσβαση στη διεύθυνσή σας. Θα πρέπει να παρατηρήσετε ότι η ποσότητα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που λαμβάνετε θα μειωθεί σημαντικά.
 • Κάθε έγγραφο που λαμβάνουν για λογαριασμό σας θα σαρωθεί για εσάς, όχι μόνο αυτά που νομίμως δικαιούνται να σαρώσουν. Είναι η μόνη εθνική εγγεγραμμένη υπηρεσία αντιπροσώπων που καταβάλλει αυτή την επιπλέον προσπάθεια για τους πελάτες τους χωρίς επιπλέον κόστος.

Άλλα προνόμια που περιλαμβάνονται στο πακέτο σχηματισμού LLC τους

Περιλαμβάνεται στη συσκευασία, για να βοηθήσει την επιχείρησή σας να ξεκινήσει και να λειτουργεί, θα προσφέρουν επίσης αρχικές αποφάσεις, εταιρικά πιστοποιητικά μετοχών και εταιρικό καταστατικό. Αυτό είναι ένα πραγματικά υπέροχο πακέτο, που παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε και δεν συγχέει τα πράγματα με πρόσθετες υπηρεσίες που δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσετε, όλα σε μια εξαιρετική τιμή.

Προαιρετικά πρόσθετα με τιμές

Αυτό είναι το βασικό πακέτο, αλλά αν θέλετε, έχετε επίσης την επιλογή να αγοράσετε κάποια πρόσθετα. Κανένα από αυτά τα πρόσθετα δεν είναι υποχρεωτικό και η εταιρεία δεν θα σας πουλήσει ή θα προσπαθήσει να σας πείσει να τα αγοράσετε, είναι απολύτως δική σας επιλογή και όλα τα πρόσθετα πρόσθετα θα διαφημίζονται σαφώς ως τέτοια.
Μπορούν να προσφέρουν πολλά χρήσιμα πρόσθετα, όπως ένα εικονικό γραφείο για την LLC σας, επιχειρηματικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, συμβάσεις λειτουργίας και ούτω καθεξής.
Εδώ είναι μερικά πιο αναλυτικά:

 • Northwest θα παρέχει έναν αριθμό ομοσπονδιακού φορολογικού μητρώου για επιπλέον $50. Αυτός ο αριθμός σημαίνει ότι η επιχείρησή σας θα μπορεί να προσλάβει υπαλλήλους, να ανοίξει επιχειρηματικούς τραπεζικούς λογαριασμούς και πολλά άλλα πράγματα που πιθανότατα θα χρειαστεί να κάνουν οι επιχειρήσεις κάποια στιγμή. Με αυτή τη χρέωση, η εταιρεία θα σας το αποκτήσει, γλιτώνοντας την ταλαιπωρία.
 • Για 9 $ το μήνα, Northwest Registered Agent θα σας δώσει έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου για να χρησιμοποιήσετε για την επιχείρησή σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας, καθώς η προσωπική σας γραμμή θα παραμείνει ιδιωτική, ωστόσο τυχόν κλήσεις σε αυτόν τον αριθμό θα συνεχίσουν να προωθούνται σε εσάς.
 • Για 100 $ ετησίως, θα ολοκληρώσουν την κατάθεση συμμόρφωσης για εσάς για εκείνο το έτος.
 • Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε την premium εγγεγραμμένη υπηρεσία αντιπροσώπου ως αυτόνομη επιλογή για 125 $/έτος.
 • Κατάθεση συμμόρφωσης: $ 100
 • Κατάθεση EIN: $ 50
 • Αρχειοθέτηση S Corp: $ 50
 • Προώθηση Mail: $ 40 / μήνα
 • Εικονικό γραφείο: $ 49 / μήνα
 • Πιστοποιητικό καλής θέσης: $ 50
 • Επικυρωμένο αντίγραφο του Άρθρα της Οργάνωσης: $ 55
 • Φυσικές εταιρικές προμήθειες: $ 15- $ 100
 • Κάλυψη πράκτορα φορτηγών: $ 125 / έτος
 • Εγγραφή FCC: $ 125 / έτος

Κριτικές τρίτου μέρους του Northwest (Από Trustpilot, BBB και άλλα)

Η συνολική βαθμολογία και οι κριτικές πελατών του NW Registered Agent είναι αρκετά καλές. Σίγουρα λάμπουν στον τομέα υποστήριξης πελατών τους. Και εδώ είναι μερικά Northwest Registered Agentκριτικές από πραγματικούς ανθρώπους για BBB, Trustpilot και άλλα.

 • Northwest Μέση βαθμολογία BBB — 4.29/5 (Επισκεφτείτε το προφίλ τους στο BBB).
 • Northwest έχει μερικές πολύ καλές κριτικές πελατών στο Reddit. Αλλά τα subreddits είναι αρκετά διάσπαρτα, οπότε θα χρειαστεί να μεταβείτε νήμα προς νήμα για να έχετε μια συνολική ιδέα.
 • Northwest Registered Agent δεν φαίνεται να έχει κριτικές για το ConsummerAffairs.
 • Έχουν αρκετά καλά σχόλια για το Yelp (επίσκεψη Northwestτης σελίδας Yelp).
 • Τέλος, Northwest έχει μερικές χρήσιμες και πολύ καλογραμμένες μαρτυρίες στις Κριτικές Google (ελέγξτε τα εδώ).

Επιπλέον, εδώ μιλούν για μερικούς πραγματικούς ανθρώπους Northwest υπηρεσίες (με στιγμιότυπα οθόνης):

Northwest κριτική truspilot

"Μια πολύ εξαιρετική υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου και σύστασης εταιρείας. Έχω χρησιμοποιήσει άλλα και Northwest ήταν το καλύτερο. Είναι ελαφρώς πιο ακριβό από τον μέσο πάροχο σας και αξίζει τον κόπο. Η περιοχή του λογαριασμού είναι ωραία και η υποστήριξη ανταποκρίνεται/γνώση. Οι πόροι στον ιστότοπο είναι χρήσιμοι. Και η υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου περιλαμβάνει βασική προώθηση αλληλογραφίας (με περιορισμούς, που για την επιχείρησή μου είναι εντάξει και με σώζουν από το να χρειάζομαι ταχυδρομική θυρίδα). Τα λατρεύω."

"Northwest registered Agent ήταν μια καταπληκτική δύναμη στη δημιουργία της LLC μου και στην απόκτηση του EIN μου. Υπήρξαν υπομονετικοί στο να εξηγήσουν και να προσφέρουν καθοδήγηση. Δεν είναι ενοχλητικά και κάνουν ό,τι μπορούν για να κάνουν την εμπειρία εύκολη και ανώδυνη. Η δυνατότητα πληρωμής σε μηνιαίες πληρωμές για την κατάθεση και τις υπηρεσίες LLC είναι ένα άλλο εκπληκτικό χαρακτηριστικό αυτής της εταιρείας. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την επιχείρηση σε όποιον θέλει να δημιουργήσει την πρώτη LLC ή εταιρεία του. Αυτά τα παιδιά και τα κορίτσια είναι απλά υπέροχα! Δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα!"

Aaron northwest αναθεώρηση bbb
Κριτική Ladora northwest bbb

"Γεια σου Ladora, είχα την ευκαιρία να συντονιστώ με την ομάδα αρχειοθέτησής μας και φαίνεται ότι λόγω γραφικού σφάλματος, χρησιμοποιήθηκε το εσφαλμένο όνομα εταιρείας για την εντολή κατάθεσης PA. Η ομάδα αρχειοθέτησής μας θα υποβάλλει δωρεάν άρθρα τροποποίησης στο Υπουργείο Εξωτερικών της PA για να διορθώσει το όνομα της εταιρείας για εσάς. Θα φροντίσουμε να σας ειδοποιήσουμε μόλις λάβουμε την ολοκληρωμένη τροποποίηση που υποβάλλεται πίσω από το κράτος. Λυπούμαστε λοιπόν για την όποια ταλαιπωρία προκάλεσε. Ενημερώστε μας εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ή ανησυχίες. Ό,τι καλύτερο, Miles DeMarco Corporate Guide Northwest Registered Agent LLC Ευχαριστούμε πολύ για τη δωρεάν διόρθωση του ονόματος της εταιρείας… μια τέτοια τεράστια ανακούφιση, το πιο σημαντικό, θα γράψω μια κριτική τονίζοντας ότι αυτός είναι ο λόγος που επιλέξαμε το NWR και αξίζει η τιμή b/c της ποιότητας της εξυπηρέτησης πελατών είναι απαράμιλλη! Δεν υπάρχει εγώ στην ομάδα!?? Δρ LaDora Matthews, Ph.D., LPC"

"Είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος με τη συνολική εξυπηρέτηση που έχω λάβει μέχρι στιγμής. Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ αυτήν την επιχείρηση για τις επιχειρηματικές μου ανάγκες. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι εξαιρετική."

Εδουάρδος Northwest κριτική bbb

Πότε πρέπει και δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε Northwest Registered Agent?

Μετά από όλα αυτά που σας έχουμε αποκαλύψει, πρέπει να έχετε μια καλή ιδέα για το πότε και πότε δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του Northwest Registered Agent. Σαν άποτέλεσμα, έχουμε συγκεντρώσει επιπλέον λόγους ή καταστάσεις για να σας αρέσουν ή να μην σας αρέσουν. Έτσι πρέπει να χρησιμοποιείτε Northwest ή όχι?

Μπορεί να μην είναι κατάλληλα για τις απαιτήσεις κάθε πελάτη, αλλά περιλαμβάνουν πτυχές που θα μπορούσαν να είναι ιδανικές για εσάς, εάν έχετε υπόψη σας τα εξής:

Northwest Registered Agent ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...

 • εάν θέλετε να συναλλάσσεστε με μια εταιρεία που λαμβάνει μόνο ευνοϊκές κριτικές και μαρτυρίες,
 • εάν θέλετε μια μη-ανόητη εταιρεία με λιγότερα πρόσθετα από άλλους παρόχους σχηματισμού LLC να φαίνεται να δίνει έμφαση. και
 • εάν θέλετε μια μοναδική και υψηλού επιπέδου εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και ένα πλήρες έτος υπηρεσίας εγγεγραμμένου αντιπροσώπου.

Northwest Registered Agent is Οχι για σένα...

 • εάν διαθέτετε περιορισμένο προϋπολογισμό, επειδή υπάρχουν οργανισμοί που παρέχουν υπηρεσίες δημιουργίας LLC με ένα έτος υπηρεσίας εγγεγραμμένου αντιπροσώπου που ζητούν πολύ λιγότερα χρήματα και οδηγούν σε αυξημένα σχόλια πελατών από Northwest;
 • εάν προτιμάτε έναν πιο έμπειρο πάροχο υπηρεσιών LLC,
 • εάν θέλετε να διαλέξετε περισσότερα πακέτα και περισσότερους τρόπους εξατομίκευσης της παραγγελίας ή της εφαρμογής σας, και
 • αν μέχρι τώρα δεν εντυπωσιαστείτε με όσα μάθατε για την επιχείρησή τους και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Ποια είναι η συνολική αξία του Northwest Registered Agent?

Ειδική συμφωνία! Καταχωρίστε την LLC σας με Northwest σήμερα! Χωρίς προβλήματα, κορυφαία εξυπηρέτηση και 100% εγγύηση. (Φτηνές μηνιαίες δόσεις)

Σε σύγκριση με άλλες κορυφαίες υπηρεσίες δημιουργίας επιχειρήσεων εκεί έξω, Northwest βρίσκεται στο υψηλότερο άκρο της κλίμακας τιμολόγησης, αν και λαμβάνετε πολλά για την αρχική σας επένδυση. Το πακέτο σχηματισμού βάσης παρέχει όλα όσα θα χρειαστείτε, αλλά μια καλή υπηρεσία τείνει να έρχεται σε υψηλότερη τιμή. Αυτό που είναι χαμηλότερο από άλλες υπηρεσίες στον κλάδο είναι το γεγονός ότι θα συνεχίσουν να υπηρετούν ως εγγεγραμμένος αντιπρόσωπός σας τον πρώτο χρόνο, το οποίο περιλαμβάνεται στην τιμή. Αυτό το γεγονός είναι συγκριτικά χαμηλότερο από αυτό που προσφέρουν πολλές ανταγωνιστικές υπηρεσίες.

Όπως λένε, παίρνετε αυτό που πληρώνετε, και αυτό ισχύει πολύ στην περίπτωση του Northwest Registered Agent. Μπορεί να πληρώνετε ελαφρώς υψηλότερη τιμή, αλλά θα λάβετε μια ενδελεχή και αξιόπιστη υπηρεσία για τα χρήματά σας.

Η συνολική αξία του Northwest: 4.5/5 – Υπέροχος!


Κύριοι ανταγωνιστές και εναλλακτικές λύσεις της Northwest Registered Agent

Εναλλακτική λύση #1: ZenBusiness

$ 49

εικόνα βαθμολογίας με αστέρια

Βαθμολογία: 4.8 / 5
Πλήθος κριτικών: 4000 +

zenbusiness νέο λογότυπο

Έντυπο και LLC σήμερα με ZenBusiness - Α'1 Northwestεναλλακτική του μόνο για $49. Έχουν 98% βαθμολογία ικανοποίησης πελατών και πάνω από 4000+ επαληθευμένες κριτικές. Ελέγξτε μας πλήρης αναθεώρηση του Zenbusiness εδώ.

Εναλλακτική λύση #2: InAuthority

$0+Κρατικά τέλη

εικόνα βαθμολογίας με αστέρια

Βαθμολογία: 4.8 / 5
Πλήθος κριτικών: 4500 +

λογότυπο αναξιοκρατίας

Δημιουργήστε μια LLC σήμερα με IncAuthority που ξεκινά από 0 $+ κρατικές χρεώσεις. Είναι μια από τις πιο γνωστές υπηρεσίες με μεγάλη εμπειρία πελατών. Εδώ είναι ένα πλήρης αναθεώρηση IncAuthority.


FAQs Σχετικά Northwest


Τελικές σκέψεις Northwest

Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη χρήση Northwest εάν χρειάζεστε μια εταιρεία για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την LLC σας. Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο εύκολα στη χρήση και έχουν την καλύτερη υποστήριξη πελατών στον κλάδο, κάτι που είναι σίγουρα ένας ισχυρός συνδυασμός.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα πακέτα τους και να ξεκινήσετε να σχηματίζετε την LLC σας με Northwest σήμερα.

Αν και δεν είναι από τις πιο γνωστές εταιρείες, κάνουν ό,τι μπορεί να κάνει οποιαδήποτε εταιρεία υψηλού επιπέδου, και μερικές φορές περισσότερα. Northwest ξεπερνούσε σταθερά σχεδόν όλες τις αντίπαλες εταιρείες της, ιδιαίτερα LegalZoom, Incfileκαι ZenBusiness, με την προσέγγιση εταιρικού οδηγού one-on-one, που αποδεικνύει την αξιοπιστία και την αφοσίωσή τους.

Ακόμα κι αν Northwest δεν είναι το λιγότερο ακριβό μεταξύ άλλων, και δεν καταφέρνει να συλλάβει μερικά από τα πρόσθετα που προσφέρουν πολλές άλλες εταιρείες, θα ανακαλύψετε ότι είναι έτοιμη να προσφέρει ανώτερες υπηρεσίες, εάν εστιάσετε στις ικανότητές της και στις βασικές υπηρεσίες που παρέχει.

Τελικά, Northwest Registered Agent είναι μια έξυπνη λύση για την ίδρυση μιας εταιρείας, για την αρχειοθέτηση και σύνταξη νομικών εγγράφων LLC, καθώς και για εγγεγραμμένους αντιπροσώπους και υπηρεσίες συμμόρφωσης. Η φιλική προς τον χρήστη διαδικτυακή τους πλατφόρμα, η προσιτή τιμολόγηση και το διαφανές και υπεύθυνο επιχειρηματικό μοντέλο τους καθιστούν αξίζει τον κόπο να συνεργαστείτε. Northwest ακόμη και δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των πελατών τους ως υψηλή εστίαση στις δραστηριότητές τους. Ωστόσο, η επιλογή της κατάλληλης εταιρείας για τις ανάγκες σας είναι μια προσωπική απόφαση που θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της τιμής της υπηρεσίας. Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε Northwest Registered Agent Ως διαδικτυακή εταιρική σας υπηρεσία, δεν θα μετανιώσετε σε καμία περίπτωση για την απόφασή σας

Σχηματίστε μια LLC με Northwest Registered Agent Σήμερα

Εκτίμηση: 4.5 αστέρια από 5

Northwest Registered Agent

Η καλύτερη υποστήριξη πελατών στην αγορά και η γρήγορη, χωρίς προβλήματα δημιουργία LLC

Δείτε άλλες κριτικές υπηρεσιών LLC Εκτός από Northwest Registered Agent

Διαβάστε το σε άλλες γλώσσες:

Λάβετε περισσότερες γνώσεις σχετικά με τις επιχειρήσεις και τις LLC

Σχετικά με το Συγγραφέας
Φωτογραφία συγγραφέα
Ιδρυτής & συγγραφέας

Ο Ian Broderick είναι μανιώδης συγγραφέας και ιδιοκτήτης του LLCGuys.com. Ασχολείται με τον χώρο σχηματισμού LLC για πάνω από 4 χρόνια. Επιπλέον, έχει εργαστεί σε πολλούς γνωστούς παρόχους υπηρεσιών σχηματισμού LLC. Τώρα αποφάσισε να μοιραστεί τις γνώσεις και τις συμβουλές του με όλους. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα και ανησυχίες γύρω από αυτόν τον τομέα - στόχος του είναι να κάνει την LLCGuys έναν κορυφαίο πάροχο πληροφοριών σχετικά με τη δημιουργία LLC, τις κριτικές υπηρεσιών κ.λπ.

Μεταβείτε στην κορυφή