Ενημερώθηκε στις: 24 Ιουνίου 2022

Incfile Κριτική 2022: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα (Είναι η καλύτερη υπηρεσία LLC;)

Μετάβαση στα Πλεονεκτήματα και τα Μειονεκτήματα του IncFile

incfile αφίσα κριτικής

Incfile είναι μια από τις πιο γνωστές υπηρεσίες ενσωμάτωσης στην αγορά σήμερα. Γνωστή για το δωρεάν σχέδιο αρχειοθέτησής της, αυτή η εταιρεία είναι δύσκολο να χάσετε εάν αναζητάτε βοήθεια με τη δημιουργία LLC.

Η επιλογή μιας υπηρεσίας δημιουργίας επιχείρησης μπορεί να είναι μια περίπλοκη και απαιτητική εργασία και η επίσκεψη σε σελίδες σαν τη δική μας σημαίνει μόνο ότι είναι η τυχερή σας μέρα. Αφιερώνουμε την τεχνογνωσία και τις εμπειρίες μας σε αναθεώρηση των καλύτερων υπηρεσιών σχηματισμού LLC η βιομηχανία προσφέρει, όπως το επίκεντρο αυτού του σε βάθος άρθρου – δηλαδή IncFile.

Όμως, επειδή αυτή η εταιρεία είναι πολύ γνωστή δεν σημαίνει ότι είναι η καλύτερη υπηρεσία LLC στην αγορά. Προτού διακινδυνεύσετε να χάσετε το χρόνο σας και τις κρατικές χρεώσεις κατάθεσης, ας ρίξουμε μια ματιά στο εάν αυτή η εταιρεία αξίζει πραγματικά τον χρόνο σας και εάν είναι η καλύτερη επιλογή για τη νέα σας LLC.

Εάν αισθάνεστε περίεργοι - επισκεφθείτε το www.incfile.com – για να δείτε μόνοι σας τις τιμές και τους όρους τους.

Γρήγορα IncFile Επισκόπηση | Συνολική βαθμολογία: 8.6/10

Αυτή η ανασκόπηση θα αποκαλύψει όλα τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε IncFile και απαντήστε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε, ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα των υπηρεσιών τους και να κάνετε την καλύτερη επιλογή για εσάς και το μέλλον της εταιρείας σας.

Για όσους βιάζονται, καλύψαμε γρήγορα όλες τις σημαντικές πτυχές του IncFile. Και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που εξετάσαμε και δώσαμε βαθμολογία σε:

 • Τιμές & Χαρακτηριστικά | 10/10
 • Κριτικές Πελατών | 9/10
 • Ευκολία στη χρήση | 8/10
 • Εξυπηρέτηση πελατών | 8/10
 • Χρόνος ολοκλήρωσης | 8/10

Χρησιμοποιώντας αυτά τα κριτήρια για τη μέτρηση Incfile, διαπιστώσαμε ότι ήταν ένα από τα καλύτερα εκεί έξω. Μεταξύ της δωρεάν επιλογής αρχειοθέτησης και των δυνατοτήτων που προσφέρουν, προσφέρουν απλώς μία από τις καλύτερες αξίες που μπορείτε να αποκτήσετε.

Παράλληλα με το εκπληκτικό ιστορικό του, αποτελεί επίσης μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες σήμερα από τις περισσότερες από μισό εκατομμύριο νεοφυείς και μικρές επιχειρήσεις που υποστηρίζονται και τις χιλιάδες θετικές κριτικές πελατών του.

Επιπλέον, με τον τεράστιο όγκο των θετικών κριτικών που έχει λάβει αυτή η εταιρεία, είναι προφανές ότι οι πρώην πελάτες της συμφωνούν. Με μια μεγάλη ομάδα υποστήριξης πελατών και έναν γενικά γρήγορο χρόνο διεκπεραίωσης, υπάρχουν πολλά να αγαπήσετε αυτή την εταιρεία.

Προσφέρουν επίσης όλα όσα μπορούν μόνο οι πραγματικά εξαιρετικές διαδικτυακές υπηρεσίες σχηματισμού, αποδεικνύοντας γιατί συγκαταλέγονται στις κορυφαίες επιλογές για εγγραφή LLC. Προσφέρουν μια δωρεάν υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου ενός έτους, μαζί με δωρεάν βασική σύσταση επιχείρησης, ειδοποιήσεις συμμόρφωσης μέσω email και ασφαλή υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τα αρχεία δημιουργίας της εταιρείας σας.

Έτσι, εάν δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε την πιο εμπεριστατωμένη κριτική μας Incfile, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι για την επιλογή αυτής της εταιρείας για την ίδρυσή σας. Δεν μπορείτε πραγματικά να κάνετε λάθος επιλέγοντάς τα για τις ανάγκες σχηματισμού LLC σας.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την #1 εναλλακτική IncFile το οποίο είναι ZenBusiness.

IncFile — Ξεκινώντας από 0 $

Χρησιμοποιήστε την ειδική προσφορά μας και ξεκινήστε την LLC σας σήμερα με IncFile! Χωρίς προβλήματα, φθηνά και γρήγορα.

#1 Εναλλακτική — ZenBusiness $ 49

Χρησιμοποιήστε την ειδική προσφορά μας και ξεκινήστε την LLC σας σήμερα με ZenBusiness!
Είναι μια από τις κορυφαίες υπηρεσίες αναλογίας ποιότητας προς τιμή.

Ποιος είναι IncFile?

IncFile ιδρύθηκε το 2004 στο Χιούστον του Τέξας, με στόχο τη μείωση του φόρτου εργασίας και του κόστους που αντιμετωπίζουν οι πελάτες κατά τη σύσταση μιας εταιρείας. Η εταιρεία είναι γνωστή για την εξασφάλιση ανώτερης εξυπηρέτησης με σχετικά χαμηλότερο κόστος.

Κατάφεραν να εξορθολογίσουν τη διαδικασία δημιουργίας επιχειρήσεων και να δημιουργήσουν μια ομάδα ειδικών ενσωματώνοντας την εμπειρία τους με την τεχνολογία, καθιστώντας ταχύτερη και αποτελεσματικότερη την έναρξη και τη διατήρηση μιας εκκίνησης σε μια ολόκληρη εταιρεία.

Έχουν υποστηρίξει πάνω από 500,000 startups και ιδιοκτήτες μικρών εταιρειών για να ξεκινήσουν και να χτίσουν τις επιχειρήσεις τους, εκπληρώνοντας την υπόσχεσή τους να παραμείνουν χρήσιμοι και αξιόπιστοι παρέχοντας μια απλή αλλά εξαιρετική και σύγχρονη λύση σε ασυναγώνιστη αξία.

Τι τους χωρίζει;
Υπάρχουν πολλές εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο που βοηθούν τους ανθρώπους να ιδρύσουν νέες επιχειρήσεις και η καθεμία έχει το δικό της σύνολο χαρακτηριστικών και δεσμών. Για να σας δώσω μια ιδέα πόσο ξεχωριστό IncFile είναι, μερικά από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά που τις ξεχωρίζουν από άλλες επιχειρήσεις παρατίθενται παρακάτω.

αξία
Το βασικό τους ποσοστό για τη δημιουργία ενός νέου οργανισμού είναι 0 $ συν τα κρατικά τέλη αρχειοθέτησης και, ενώ μπορεί να συναντήσετε διαφημίσεις υπηρεσιών για να το κάνετε με λιγότερο κόστος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πολλοί από αυτούς τους παρόχους απλώς δημιουργούν τις φόρμες και τις παραδίδουν σε εσάς, σε αντίθεση με την υπηρεσία τους, η οποία είναι από άκρο σε άκρο. Θα συντάξουν τα χαρτιά σας, θα τα υποβάλουν στο κράτος και θα σας τα στείλουν μόνο αφού εγγραφεί η εταιρεία.

Δωρεάν υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου
Ένα δωρεάν έτος υπηρεσίας εγγεγραμμένου αντιπροσώπου περιλαμβάνεται σε κάθε ένα από τα τρία πακέτα τους. Ωστόσο, δεν απαιτείται να χρησιμοποιήσετε IncFile ως εγγεγραμμένος αντιπρόσωπός σας, εάν δεν το χρειάζεστε, και μπορείτε να κατονομάσετε τον εαυτό σας ή οποιονδήποτε προτιμάτε.

Διαφάνεια
IncFile έχει επενδύσει σημαντικό χρόνο και προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι γνωρίζετε όχι μόνο το συνολικό κόστος του σχηματισμού σας καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας, αλλά και τυχόν πρόσθετα έξοδα μετά την κατάθεση που μπορεί να επιβάλει το κράτος μετά την εκπλήρωση του σχηματισμού.

Ειδοποιήσεις
IncFileΌλα τα πακέτα διαθέτουν ειδοποιήσεις email εφ' όρου ζωής. Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω email που θα σας υπενθυμίζουν τις κρίσιμες ημερομηνίες συμμόρφωσης για την επιχείρησή σας. Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα παραδίδονται σε τακτική βάση για να σας υπενθυμίζουν πότε απαιτείται ετήσια έκθεση ή έκθεση φόρου εταιρείας, ώστε να μην παραβλέπετε κρίσιμες προθεσμίες.

Εσωτερικά Έγγραφα
Για εταιρείες, IncFile συντάσσει προσαρμοσμένες Συμφωνίες Λειτουργίας, καταστατικούς κανονισμούς και πρακτικά οργανωτικών συνεδριάσεων, καθώς και άλλα προσαρμοσμένα έγγραφα, όπως τη Δήλωση του Διοργανωτή / Ιδρυτή και τραπεζικές αποφάσεις. Εάν κάποιο από αυτά τα αρχεία απαιτεί αναθεωρήσεις, μπορούν να προσφερθούν στους πελάτες σε ψηφιακή μορφή, η οποία μπορεί να επεξεργαστεί όποτε είναι απαραίτητο.

Ηλεκτρονικά Αντίγραφα
IncFile κατανοεί ότι ακόμη και τα πιο σχολαστικά άτομα μπορεί να χάσουν ή να ξεχάσουν βασικά έγγραφα, γι' αυτό φροντίζουν να διατηρούν ψηφιακά αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων σε περίπτωση που τα χρειαστείτε μακροπρόθεσμα.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε πάντα να εμπιστεύεστε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία θα διατηρηθούν απόρρητα. Δεν πωλούν ούτε μοιράζονται τις πληροφορίες σας με κανέναν ή οποιοδήποτε εξωτερικό μέρος. Παρά το γεγονός ότι έχουν συνεργασίες που παροτρύνουν τους πελάτες τους να χρησιμοποιήσουν, οι μόνες πληροφορίες που θα μοιραστούν είναι τα στοιχεία επικοινωνίας σας εάν επιλέξετε να συμμετέχετε. Επίσης, δεν αποθηκεύουν στοιχεία πιστωτικής κάρτας στο σύστημά τους και αφαιρούν τυχόν άλλα ευαίσθητα δεδομένα από τον ιστότοπό τους αμέσως μόλις διεκπεραιωθεί η παραγγελία.

Εμπειρία
IncFile έχει αντέξει τους επαναλαμβανόμενους οικονομικούς κύκλους που αντιμετωπίζουν πολλές επιχειρήσεις και είναι ακόμα εδώ σήμερα λόγω της απόλυτης αποφασιστικότητας. Έχουν ιδρύσει περισσότερες από 500,000 επιχειρήσεις και το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων τους είναι μαζί τους από την ίδρυση της εταιρείας. Μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι η γραφειοκρατία σας θα αντιμετωπιστεί από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στην υποβολή εταιρικών οντοτήτων και με πλήρη κατανόηση των περιπλοκών και των 50 πολιτειών.

Ταπεινότητα
Ίσως να είστε βέβαιοι ότι θα υπερβούν και θα εγγυηθούν ότι είστε ένας ευχαριστημένος πελάτης που είχε μια ικανοποιητική εμπειρία. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα τους είναι περιορισμένη σε αριθμό, δεσμεύονται να παρέχουν τη μεγαλύτερη αξία με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών.

Κουρασμένος από το διάβασμα; – Ακολουθεί μια γρήγορη ανασκόπηση βίντεο του IncFile

Πρόγραμμα αναπαραγωγής YouTube

Incfile: The In-Depth Review

Τώρα, αν είστε ακόμα μαζί μας, είναι υπέροχο! Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι συνθέτει Incfile's υπηρεσίες και δείτε πόσο καλά τα πάνε σε κάθε ένα από τα κριτήριά μας. Τότε μπορείτε να δείτε αν αυτή η εταιρεία το κόβει πραγματικά εκεί που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

IncfileΤιμές, Πακέτα & Χαρακτηριστικά | Η βαθμολογία μας: 10/10

Αυτό είναι σίγουρα το καθοριστικό χαρακτηριστικό των περισσότερων υπηρεσιών για επιχειρηματίες με προϋπολογισμό. Λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό το πρώτο πράγμα και ας δούμε τι Incfile έχει να προσφέρει όσον αφορά τα χαρακτηριστικά για την τιμή.

Τους δώσαμε 10 πόντους από τους 10 απλώς και μόνο επειδή έχουν μια επιλογή πακέτου δωρεάν υπηρεσιών, η οποία είναι ιδανική για την έναρξη επιχειρήσεων.

ασημένιο Πακέτο – 0 $ + κρατικό τέλος

Δείτε την Ασημένια συσκευασία Incfile.com.

Για τιμή 0 $ για Incfileτου αρχικού πακέτου Silver, είναι δύσκολο να βρείτε καλύτερη τιμή για τις υπηρεσίες ενσωμάτωσης. Για αυτό το προϊόν εισαγωγικού επιπέδου, θα λάβετε μια βασική υπηρεσία ενσωμάτωσης με την κατάθεση των Καταστατικών του Οργανισμού σας στην κατάσταση σύστασής σας. Όμως, αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει για αυτήν την υπηρεσία είναι ολόκληρο το έτος των υπηρεσιών εγγεγραμμένου αντιπροσώπου που συνοδεύει.

Κανονικά μια υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου κοστίζει περισσότερα από $100 και μερικές φορές έως και $300. Με Incfile, μπορείτε να λάβετε δωρεάν έναν ολόκληρο χρόνο αυτής της υπηρεσίας και, μετά τη λήξη του έτους, θα κοστίζει 119 $ ετησίως, η οποία, όπως μόλις σας δείξαμε δεν είναι κακή τιμή.

Αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό εάν θέλετε να οργανώσετε την LLC σας αμέσως και με τα λιγότερα δυνατά χρήματα, καθώς άλλοι πάροχοι ζητούν εκατοντάδες δολάρια για τις ίδιες προσφορές. Επίσης, εάν δεν σας πειράζει να επενδύσετε λίγο επιπλέον χρόνο και προσπάθεια για τη σύνταξη μιας Συμφωνίας Λειτουργίας και την απόκτηση του Αριθμού Αναγνώρισης Εργοδότη (EIN), αυτό είναι για εσάς.

Εδώ είναι όλα όσα προσφέρει αυτό το πακέτο:

 • Καταστατικό Οργάνωσης: Αυτά είναι τα έγγραφα που ξεκινούν επίσημα την LLC σας. Incfile θα δημιουργήσει αυτά τα έγγραφα για εσάς και θα τα καταθέσει στις κατάλληλες αρχές στην κατάσταση σύστασής σας, ξεκινώντας επίσημα την επιχείρησή σας.
 • Αναζήτηση Διαθεσιμότητας Ονόματος: Incfile θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στη βάση δεδομένων ονομάτων επιχείρησης στην κατάσταση σύστασής σας για να διασφαλίσει ότι το όνομα που επιλέγετε για την επιχείρησή σας είναι διαθέσιμο
 • Δωρεάν Έτος Υπηρεσίας Εγγεγραμμένου Αντιπροσώπου: Κάθε πολιτεία απαιτεί από τις LLC να διατηρούν κάποια μορφή εγγεγραμμένου αντιπροσώπου. Αυτές οι υπηρεσίες θα λάβουν επίσημη αλληλογραφία για εσάς και στη συνέχεια θα την προωθήσουν σε εσάς. Αυτό παρέχει σε εσάς και την επιχείρησή σας απόρρητο και διασφαλίζει ότι θα λαμβάνετε πάντα αυτά τα σημαντικά μηνύματα. Incfile θα σας δώσει ένα χρόνο δωρεάν υπηρεσίας και θα χρεώσει 119 $ ετησίως στη συνέχεια, εάν δεν ακυρώσετε.
 • Υποστήριξη Πελατών Δια βίου: Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τον σχηματισμό σας, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό έχει περάσει από τη χρήση της υπηρεσίας, Incfile θα βοηθήσει. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεφώνου ή email.
 • Πρόσβαση σε έγγραφα: Μόλις ολοκληρωθεί ο σχηματισμός σας, Incfile θα λάβει τα σημαντικά έγγραφά σας από το κράτος και θα τα ανεβάσει για να έχετε πρόσβαση. Από εδώ, μπορείτε να τα δείτε ανά πάσα στιγμή και να τα κατεβάσετε όταν είστε έτοιμοι.
 • Εντοπισμός παραγγελίας: Μπορείτε να ελέγξετε online για να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας μέσω του πίνακα ελέγχου σας.
 • Ειδοποιήσεις εταιρείας: Incfile σας στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email για να σας υπενθυμίσει τις επερχόμενες προθεσμίες για την υποβολή σημαντικών εγγράφων, όπως ετήσιες εκθέσεις και απαιτούμενες άδειες.

χρυσό Πακέτο – 149 $ + κρατικό τέλος

Δείτε το Gold πακέτο τους Incfile.com.

Η εταιρεία παρέχει επίσης δύο ακόμη πακέτα, και το επόμενο μετά τη δωρεάν επιλογή είναι το πακέτο Gold που κοστίζει $149. Τώρα, αυτή είναι μια απότομη αύξηση της τιμής σε σχέση με την πρώην δωρεάν επιλογή, αλλά προσφέρει μερικές πολύ ωραίες πρόσθετες δυνατότητες που μπορούν να διευκολύνουν την πραγματική λειτουργία της LLC μετά τη δημιουργία.

Αυτό περιλαμβάνει μια συμφωνία λειτουργίας, τραπεζική εξυγίανση και κατάθεση Αριθμού Αναγνώρισης Εργοδότη (EIN) της IRS. Όλα αυτά είναι πράγματα που ειλικρινά θα θέλετε μετά τον σχηματισμό, είτε τα αποκτήσετε Incfile ή όχι, επομένως αυτό το πακέτο αξίζει σίγουρα μια ματιά και δεδομένης της τιμής που εξακολουθεί να είναι χαμηλότερη από τις περισσότερες υπηρεσίες ενσωμάτωσης ή ακόμα και από τις υπηρεσίες εγγεγραμμένου αντιπροσώπου και μόνο, εξακολουθεί να έχει καλή αξία.

Αυτό είναι τέλειο εάν ανησυχείτε μήπως διαπράξετε ανακρίβειες στα αρχεία LLC σας, ιδιαίτερα εάν προτιμάτε να εμπιστευτείτε την εγγραφή EIN σε κάποιον άλλο. Η Συμφωνία Λειτουργίας και οι Συμφωνίες Εξυγίανσης Τραπεζών είναι πολύ κατάλληλες για νέους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Ωστόσο, ακόμα κι έτσι, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ περισσότερα χρήματα αγοράζοντας τη δέσμη Silver και τα έγγραφα ως πρόσθετο ή απλώς κατεβάζοντας δωρεάν πρότυπα στο διαδίκτυο.

Εκτός από τα πάντα στο πακέτο Silver, το Gold περιλαμβάνει:

 • Αρχειοθέτηση EIN: Το EIN είναι ένας εννιαψήφιος αριθμός που χρησιμοποιεί η IRS για την αναγνώριση της επιχείρησής σας. Αυτό είναι πραγματικά παρόμοιο με έναν Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης, αλλά για την εταιρεία σας. Αυτός ο αριθμός σάς επιτρέπει να προσλαμβάνετε υπαλλήλους, να υποβάλλετε ορισμένους φόρους και οι περισσότερες τράπεζες απαιτούν να ανοίξει έναν επιχειρηματικό τραπεζικό λογαριασμό. Δεν είναι δύσκολο να αποκτήσετε ένα από το IRS μόνοι σας, αλλά μπορεί να σας εξοικονομήσει λίγη προσπάθεια να το αφήσετε Incfile Κάντο για σένα.
 • Express Shipping: Θα λάβετε ένα αντίγραφο των εγγράφων κατάθεσης σε έντυπη μορφή με ταχεία αποστολή. Αυτό θα διαρκέσει γενικά μία έως τρεις ημέρες και θα λάβετε έναν αριθμό παρακολούθησης για το πακέτο.
 • Προσαρμοσμένη Συμφωνία Λειτουργίας: Η συμφωνία λειτουργίας της LLC σας είναι μια συμφωνία μεταξύ των μελών της που παρέχει κανόνες για τη δομή της επιχείρησης και τον τρόπο λειτουργίας της. Incfile θα ετοιμάσει μια προσαρμοσμένη συμφωνία λειτουργίας για την εταιρεία σας.
 • Έγγραφο Τραπεζικής Εξυγίανσης: Αυτό είναι απλώς ένα έγγραφο που εκτυπώνεται για μια λύση που η LLC σας μπορεί να συμφωνήσει να υπογράψει για να ανοίξει έναν τραπεζικό λογαριασμό. Μπορεί να είναι ωραίο αλλά λίγο περιττό.
 • Εκλογή S-Corporation: Οι LLC διαθέτουν τη δυνατότητα να φορολογούνται ως S-corporation, η οποία μπορεί να έχει ορισμένα φορολογικά οφέλη. Αν και οι περισσότερες LLC δεν επιλέγουν αυτήν την επιλογή όταν μόλις ξεκινούν, είναι μια επιλογή και Incfile μπορεί να υποβάλει αίτηση στο IRS για εσάς.
 • Φορολογική Διαβούλευση: Incfile θα σας παρέχει μια διαβούλευση 30 λεπτών με έναν πιστοποιημένο φορολογικό εμπειρογνώμονα. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθετε μερικά σχετικά με τις σημαντικές φορολογικές λεπτομέρειες που μπορεί να επηρεάσουν την επιχείρησή σας.

Platinum Πακέτο – 299 $ + κρατικό τέλος

Αναχωρώ Πλατίνα συσκευασία τους επάνω Incfile.com.

Το τελικό πακέτο Incfile προσφορές είναι το πακέτο Platinum. Αυτό περιλαμβάνει ορισμένες χρήσιμες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου ενός ονόματος τομέα για έναν ιστότοπο επιχείρησης που έχει οργανωθεί μέσω άλλης υπηρεσίας. Αυτό το πακέτο προσφέρει επίσης ταχεία εξυπηρέτηση, η οποία είναι προφανώς εξαιρετική αν βιάζεστε ιδιαίτερα να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας.

Αυτό σας ταιριάζει πολύ εάν στοχεύετε στον ταχύτερο χρόνο εγγραφής επιχείρησης, πιο σχετική τεκμηρίωση και έναν εταιρικό ιστότοπο που φιλοξενείται και αναπτύσσεται από τρίτο προμηθευτή.

Συνολικά κάθε πακέτο έχει κάτι να προσφέρει. για πολλούς, αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα για το πακέτο Silver. Για όσους έχουν προϋπολογισμό, είναι δύσκολο να νικήσουν μόνο την πληρωμή των απαιτούμενων κρατικών τελών. Είναι πραγματικά δύσκολο να κερδίσεις αυτήν την εταιρεία για αξία. Εκτός από όλα όσα περιλαμβάνονται στα προηγούμενα πακέτα, το πακέτο Platinum περιλαμβάνει:

 • Ταχεία κατάθεση: Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο. Εφόσον η κατάσταση σύστασής σας δέχεται την ταχεία υποβολή, Incfile θα επιλέξει αυτή την επιλογή. Αυτό μπορεί να μειώσει σημαντικά τον χρόνο επεξεργασίας κατάστασης, γεγονός που μειώνει σημαντικά τον χρόνο διεκπεραίωσης.
 • Δείγματα εγγράφων: Incfile θα σας δώσει πρόσβαση σε μια συλλογή προτύπων για κοινές επιχειρηματικές συμβάσεις. Αυτά γράφτηκαν επαγγελματικά και μπορούν να προσαρμοστούν για να καλύψουν τις ανάγκες σας.
 •  Όνομα και email επιχείρησης: Incfile θα παράσχει στην επιχείρησή σας ένα κατάλληλο όνομα τομέα για να ταιριάζει κατάλληλα το όνομα της επιχείρησής σας και έναν λογαριασμό email με το όνομα της επιχείρησής σας. Αυτές οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν με το πακέτο για ένα χρόνο.

IncFile Κριτικές Πελατών | Η βαθμολογία μας: 9/10

Incfile ισχυρίζεται ότι η αποστολή της είναι να «παρέχει μια ανώτερη εμπειρία χρήστη σε απαράμιλλη αξία». Αν και ιδρύθηκε το 2004, αυτή η εταιρεία έχει σίγουρα προσεγγίσει ένα μεγάλο κοινό πρόσφατα με μια απίστευτη ανάπτυξη 200% μόνο τον τελευταίο χρόνο και δημιουργήθηκαν περισσότερες από 500,000 επιχειρήσεις.

Αυτοί οι απίστευτοι αριθμοί πελατών που εξυπηρετήθηκαν δεν ήταν επίσης χωρίς σχόλια. Σε όλο τον ιστό, υπάρχουν χιλιάδες κριτικές για Incfileτις υπηρεσίες του, και αυτές είναι συντριπτικά θετικές.

Εδώ είναι μερικά παραδείγματα από το συγκεντρωτικό έλεγχο πελατών Trustpilot:

"Αυτό ήταν εύκολο και γρήγορο. Φρόντισα να ΔΙΑΒΑΣΩ τα πάντα πριν βρεθώ σε εκπλήξεις αργότερα και έκανα τη δική μου έρευνα. Ό,τι μπορούσα να κάνω μόνος μου το έκανα, αυτό που ήθελα να κάνουν το έκαναν.
Πιστεύω ότι όλες οι πληροφορίες τους είναι ξεκάθαρα γραμμένες και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ακόμα."
"Incfile μας βοήθησε στη δημιουργία της πρώτης μας LLC, πληρώσαμε για την επίσπευση της κατάθεσής μας και μας παραδόθηκαν (1 ημέρα καθυστερημένα beats περιμένουν 4 εβδομάδες!). Βρισκόμαστε τώρα στη διαδικασία να θέσουμε σε λειτουργία τα DBA μας μέσω αυτής της υπηρεσίας.
Προτείνετε τη χρήση Incfile αν ψάχνετε για ένα one-stop shop για να έχετε τα πάντα ολοκληρωμένα για λογαριασμό σας."

Ας δούμε επίσης ένα αρνητικό παράδειγμα:

"μείνετε μακριά από αυτή την εταιρεία
κακή υποστήριξη, δεν θα συνιστούσα να συνεργαστείτε μαζί τους"

Εξυπηρέτηση πελατών | Η βαθμολογία μας: 8/10

Incfile προσφέρει στους πελάτες υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και email. Οι ώρες τηλεφωνικής υποστήριξης πελατών είναι από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ. CST, που είναι συνολικά πολύ καλές ώρες για μια υπηρεσία σχηματισμού LLC.

Βρήκαμε ότι όταν τους τηλεφώνησαν, απάντησαν αρκετά γρήγορα, και παρόλο που οι πράκτορες δούλεψαν γρήγορα, απαντούν πλήρως στις ερωτήσεις. Το email λαμβάνει μια παρόμοια γρήγορη απάντηση και με πολύ περισσότερες πληροφορίες από ό,τι με τις ίδιες ερωτήσεις που γίνονται μέσω τηλεφώνου.

Έτσι, συνολικά, IncfileΗ εξυπηρέτηση πελατών της θα ανταποκρίνεται γενικά γρήγορα και με αξιοπρεπές επίπεδο υποστήριξης. Ωστόσο, για ερωτήσεις που απαιτούν πολλές λεπτομέρειες, θα συνιστούσαμε την επιλογή email.


IncFileΕυκολία Χρήσης | Η βαθμολογία μας: 8/10

Όταν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία σχηματισμού LLC, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ξέρετε πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή ίσως το πιο πιθανό είναι να μην το θέλετε. Το γεγονός είναι ότι ανεξάρτητα από το ποιο από αυτά είναι αληθινό ή οποιοδήποτε άλλο, για αυτόν τον λόγο, δεν πρέπει να το κάνετε.

Όταν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία σχηματισμού LLC, το θέμα είναι να κάνουν τη δουλειά για εσάς. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό η υπηρεσία σχηματισμού να κάνει τη δουλειά για εσάς και να την ενσωματώνει γρήγορα και εύκολα.

Ευτυχώς, Incfile κάνει την εξυπηρέτησή τους εύκολη στη χρήση και η διαδικασία μπορεί να γίνει μόνο σε λίγα λεπτά εάν είστε προετοιμασμένοι. Παραγγελία IncfileΟι υπηρεσίες του 's θα σας οδηγήσουν σε μια διαδικασία εξατομικευμένη στην επιλεγμένη κατάσταση σύστασης και στον τύπο επιχείρησης που προσπαθείτε να δημιουργήσετε. Σχεδόν κάθε καταχώριση έχει ένα μικρό ερωτηματικό δίπλα του που εξηγεί περισσότερα για το βήμα, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Υπάρχουν μερικές ανοδικές πωλήσεις στην πορεία, αλλά είναι ξεκάθαρα χαρακτηρισμένες και πραγματικά δεν τις πιέζουν πολύ. Εάν επιλέξετε να προσθέσετε μια πρόσθετη υπηρεσία που δεν βρίσκεται στο πακέτο σχηματισμού που έχετε επιλέξει, η τιμή ενημερώνεται άμεσα στην οθόνη, οπότε θα γνωρίζετε.


Χρόνος περιστροφής του IncFile | Η βαθμολογία μας: 8/10

Οι περισσότεροι επιχειρηματίες βιάζονται να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους και να ξεκινήσουν τη δουλειά τους. Οπότε, ο χρόνος ολοκλήρωσης είναι σημαντικός, και ευτυχώς, Incfile παρέχει γρήγορο σχηματισμό.

Incfile παρέχει εγγύηση ότι τα έγγραφα σχηματισμού LLC θα υποβληθούν σε επεξεργασία και θα υποβληθούν στην κατάσταση σύστασής σας σε μία εργάσιμη ημέρα. Δεδομένου ότι πολλές υπηρεσίες σχηματισμού βασίζουν την ταχύτητα επεξεργασίας στο πακέτο που επιλέγετε ή χρεώνουν ειδική χρέωση για την επεξεργασία της επόμενης ημέρας, αυτή είναι μια εντυπωσιακή συμφωνία.

Μετά την υποβολή των εγγράφων, εναπόκειται στο κράτος πόσος χρόνος θα διαρκέσει η επεξεργασία. Ωστόσο, εάν θέλετε να επιταχύνετε αυτή τη διαδικασία, Incfile προσφέρει ταχεία επεξεργασία με το κράτος με επιπλέον χρέωση ή περιλαμβάνεται στο πακέτο Platinum. Αυτό μπορεί να βοηθήσει πολύ εάν η κατάσταση σχηματισμού σας προσφέρει ταχεία κατάθεση.

Συνολικά, σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες σχηματισμού, Incfile προσφέρει έναν καλό χρόνο διεκπεραίωσης.


Πρόσθετες υπηρεσίες που IncFile προσφορά

Ίσως ψάχνετε για μια υπηρεσία ενσωμάτωσης που προσφέρει ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Αν και ο σχηματισμός LLC είναι η κύρια υπηρεσία Incfile παρέχει, παρέχουν πολλά άλλα, μερικά από τα οποία παρέχονται στα πακέτα ανώτερης βαθμίδας. Εδώ είναι οι πρόσθετες υπηρεσίες που Incfile μπορεί να προσφέρει την επιχείρησή σας.

Εγγραφή EIN – 70 $

Όπως συζητήσαμε νωρίτερα, ένας αριθμός αναγνώρισης εργοδότη ή EIN είναι ένας κρίσιμος αριθμός φορολογικού μητρώου που παρέχει η IRS. Γενικά, αυτός χρησιμεύει ως αριθμός κοινωνικής ασφάλισης για την επιχείρησή σας.

Αυτό απαιτείται για την πρόσληψη υπαλλήλων για ορισμένες φορολογικές δηλώσεις και για το άνοιγμα των περισσότερων επιχειρηματικών τραπεζικών λογαριασμών. Επιπλέον, μερικές φορές ορισμένες πολιτείες το απαιτούν απλώς, οπότε με λίγα λόγια, πιθανότατα θα θέλετε ένα.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το πάρετε από Incfile. Στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο να υποβάλετε αίτηση για EIN ηλεκτρονικά μέσω του ιστότοπου της IRS, με φαξ ή ταχυδρομείο. Εάν θέλετε αυτή η υπηρεσία, περιλαμβάνεται στα πακέτα Gold και Platinum ή μπορείτε να πληρώσετε 70 $ ξεχωριστά για Incfile για να αποκτήσετε ένα EIN για εσάς.

Υπηρεσία Εγγεγραμμένου Αντιπροσώπου με IncFile – $119 ετησίως

Όλες οι LLC υποχρεούνται να ορίσουν έναν εγγεγραμμένο αντιπρόσωπο κατά τη σύστασή τους και να διατηρήσουν έναν για όσο διάστημα υπάρχουν στη συνέχεια. Ένας εγγεγραμμένος αντιπρόσωπος θα λάβει επίσημη αλληλογραφία εκ μέρους της επιχείρησής σας, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας διαδικασίας.

Για το λόγο αυτό, ένας εγγεγραμμένος πράκτορας πρέπει να διατηρεί μια διεύθυνση σε κάθε πολιτεία στην οποία δραστηριοποιείται και αυτός ο πράκτορας πρέπει να είναι παρών στη δεδομένη διεύθυνση και έτοιμος να λάβει την υπηρεσία της διαδικασίας κατά τη διάρκεια όλων των συνηθισμένων ωρών λειτουργίας. Το όνομα και η διεύθυνση του εγγεγραμμένου αντιπροσώπου θα είναι επίσης δημόσια διαθέσιμα για να τα δουν όλοι.

Μπορείτε να επιλέξετε να ενεργήσετε ως εγγεγραμμένος αντιπρόσωπός σας εάν πληροίτε αυτά τα προσόντα και το θέλετε, αλλά οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν θα προτιμούσαν. Ευτυχώς, μια υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου όπως Incfile μπορεί να ενεργεί ως εγγεγραμμένος αντιπρόσωπος της LLC σας, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα από αυτά.

Incfile θα λάβει οποιαδήποτε επίσημη αλληλογραφία και, στη συνέχεια, απλώς θα την προωθήσει σε εσάς. Το πρώτο έτος είναι δωρεάν με οποιοδήποτε σχέδιο σχηματισμού, και μετά από αυτό, είναι μόνο 119 $ ετησίως.

Συμφωνία λειτουργίας - 40 $

Οι συμφωνίες λειτουργίας αποτελούν βασικό συστατικό της λειτουργίας μιας LLC και απαιτούνται σε ορισμένες πολιτείες. Αυτά τα έγγραφα καθορίζουν τη βασική δομή της επιχείρησης και τους κανόνες λειτουργίας της.

Μια συμφωνία λειτουργίας θα πρέπει να περιγράφει τα ποσοστά ιδιοκτησίας των μελών, πώς θα λειτουργεί η εταιρεία, πώς θα διανεμηθούν τα κέρδη και οι ζημίες, πώς μπορούν να βγουν και να εισέλθουν τα μέλη στην εταιρεία και πολλά άλλα θέματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ισχύουν μόνο για τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Αυτό καθιστά τη λειτουργία μιας επιχείρησης πολύ πιο εύκολη και ασφαλή για όλους τους εμπλεκόμενους, επομένως μια συμφωνία λειτουργίας είναι κάτι που δεν πρέπει ποτέ να παραβλεφθεί. Ωστόσο, με όλα τα πράγματα που πρέπει να συμπεριληφθούν, μπορεί να είναι αγγαρεία να φτιάξετε ένα μόνοι σας. Αυτός είναι ο λόγος IncfileΟι προσαρμοσμένες συμφωνίες λειτουργίας του μπορεί να είναι μια πολύ ωραία υπηρεσία που περιλαμβάνεται στα πακέτα Gold και Platinum, αλλά μπορεί να προστεθεί στο Silver για $40.

Ετήσια έκθεση - 99 $

Οι LLC υποχρεούνται στις περισσότερες πολιτείες να υποβάλλουν ετήσια έκθεση στον Υπουργό Εξωτερικών στις τοποθεσίες όπου δραστηριοποιούνται. Γενικά, αυτές οι αναφορές περιέχουν βασικές πληροφορίες για την επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων και των διευθύνσεων των μελών και των διευθυντών, καθώς και το όνομα της επιχείρησης.

Η ημερομηνία λήξης αυτών των αναφορών διαφέρει από πολιτεία σε πολιτεία, μερικές φορές θα είναι μια καθορισμένη ημερομηνία για όλες τις επιχειρήσεις που πρέπει να υποβάλουν αίτηση και άλλες φορές θα είναι η επέτειος της ίδρυσης της LLC σας. Ένα κοινό πράγμα που έχουν σχεδόν όλες οι πολιτείες είναι η χρέωση ενός τέλους κατάθεσης μαζί με την αναφορά.

Αν και οι ετήσιες εκθέσεις μπορεί να είναι ταλαιπωρία, ιδιαίτερα να τις θυμάστε, είναι επίσης απαραίτητες για τις περισσότερες πολιτείες και η επιχείρησή σας μπορεί να αντιμετωπίσει ποικίλες επιπτώσεις, όπως πρόστιμα, διάλυση ή και τα δύο, εάν δεν καταθέσετε.

Ωστόσο, μπορείτε να έχετε Incfile ασχοληθείτε με την ετήσια έκθεση της LLC σας για να εξοικονομήσετε χρόνο και κόπο. Αυτή η υπηρεσία θα κοστίζει 99 $ και αφού γίνει αποδεκτή η αναφορά, Incfile θα σε ενημερώσουμε.

S Corporation Tax Election – 50 $

Το S-corp είναι ένας όρος που σημαίνει μια μικρή επιχείρηση. Είναι πραγματικά αρκετά παρόμοιο με μια LLC με τους περισσότερους τρόπους, εκτός από το ότι παρέχει ορισμένα πρόσθετα φορολογικά οφέλη σε ορισμένες περιπτώσεις.

Αυτές οι φορολογικές εκλογές δεν είναι καλές για όλους. Ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσετε εάν θα ήταν καλό για την επιχείρησή σας είναι να συζητήσετε την κατάστασή σας με έναν φοροτεχνικό. Εάν δεν επιλέξετε αυτήν τη φορολογική κατάσταση, μπορείτε να την επιλέξετε αργότερα. Εάν κάνετε αυτήν την επιλογή, Incfile μπορεί να κάνει τα έγγραφα που χρειάζεστε για να καταθέσετε για τις εκλογές του S-corp για 50 $.

Έρευνα άδειας επιχείρησης – 99 $

Μόλις σχηματίσετε την LLC σας, είναι σημαντικό να λάβετε τυχόν άδειες ή άδειες που χρειάζεστε. Θα ποικίλλει ποιες άδειες ή άδειες μπορεί να χρειαστείτε ανάλογα με το πού βρίσκεται η επιχείρησή σας, τον κλάδο στον οποίο ανήκετε, ακόμη και τη δομή και το μέγεθος της επιχείρησής σας.

Αυτό μπορεί να σας δυσκολέψει να πείτε τι χρειάζεστε πραγματικά και αν δεν λάβετε όλες τις άδειες και τις άδειες που χρειάζεστε, μπορεί να βρεθείτε σε νομικά προβλήματα. Όμως, δεν χρειάζεται να είναι δύσκολο. μπορείς να πληρώσεις Incfile για να κάνετε μια Αναζήτηση άδειας επιχείρησης. Αφού τους πείτε για την εταιρεία σας, θα κάνουν την έρευνα για να ανακαλύψουν όλες τις φορολογικές εγγραφές, τις άδειες και τις άδειες που θα χρειαστείτε. Θα σας δώσουν ακόμη και τα απαραίτητα έντυπα αίτησης.

Λάβετε υπόψη ότι όμως IncfileΗ αναζήτηση αδειών επιχείρησης θα σας πει τι χρειάζεστε και θα σας παρέχει τα απαραίτητα έγγραφα και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμπλήρωσής τους, εξακολουθεί να εξαρτάται από εσάς να συμπληρώσετε τις φόρμες και να τις υποβάλετε. Ακόμα δεν χρειάζεται να βγείτε και να κάνετε η έρευνα για να μάθετε ποιες άδειες θα χρειαστείτε είναι σίγουρα μεγάλη για πολλούς νέους επιχειρηματίες και μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο.

Ξένος τίτλος σπουδών – $149

Εάν θέλετε να δραστηριοποιηθείτε σε μια πολιτεία διαφορετική από εκεί όπου ιδρύθηκε η LLC σας, θα χρειαστείτε ένα ξένο προσόν. Μόλις υποβάλετε αίτηση για το πτυχίο ξένου, θα πρέπει να λάβετε ένα Πιστοποιητικό Εξουσιοδότησης. Αυτό το πιστοποιητικό σάς επιτρέπει να δραστηριοποιηθείτε σε μια πολιτεία διαφορετική από αυτήν στην οποία δημιουργήσατε την LLC σας. Εάν θέλετε η LLC σας να λειτουργεί σε πολλές πολιτείες, θα πρέπει να αποκτήσετε ένα ξένο πιστοποιητικό σε κάθε νέα πολιτεία στην οποία θέλετε να δραστηριοποιείται η LLC σας . Μπορείς να έχεις Incfile υποβάλετε αυτά τα πιστοποιητικά για εσάς για 149 $.

Τροποποιήσεις και αλλαγές ονόματος – 99 $

Ίσως διαπιστώσετε ότι θέλετε να κάνετε αλλαγές στο καταστατικό σας κάποια στιγμή και ο τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να υποβάλετε μια τροποποίηση. Θα χρειαστεί να το κάνετε αυτό για να κάνετε αλλαγές, όπως να αλλάξετε τη διεύθυνση, το όνομα της LLC σας ή να προσθέσετε τυχόν νέα μέλη στην LLC σας. Εάν χρειάζεστε κάποια βοήθεια με αυτό, Incfile θα καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα στο κράτος αφού συμπληρώσετε τις αλλαγές που θέλετε. Μετά από αυτό, μπορεί να χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να λάβετε επιβεβαίωση των αλλαγών.

Πιστοποιητικό καλής κατάστασης – $49

Το Πιστοποιητικό Καλής Κατάστασης είναι ένα έγγραφο που εκδίδεται από την πολιτεία και επιτρέπει σε άλλες επιχειρήσεις και άτομα να γνωρίζουν ότι η επιχείρησή σας είναι ενημερωμένη για τυχόν κρατικές απαιτήσεις. Δεν χρειάζεται να έχετε αυτό το έγγραφο, αλλά ορισμένοι πελάτες μπορεί να σας ρωτήσουν αν έχετε, οπότε θα μπορούσε να είναι καλό για επαγγελματικούς λόγους. Αν θέλετε, Incfile μπορεί να υποβάλει αυτό το πιστοποιητικό για εσάς για 49 $.

DBA (Doing Business As Name) – 99 $

Το DBA είναι μια εικονική ονομασία ή μια εμπορική επωνυμία με την οποία λειτουργεί η επιχείρησή σας εκτός από τη νόμιμη ονομασία της. Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν αυτά τα ονόματα για διάφορους λόγους, όπως καλύτερη αναγνώριση ονομάτων, απόρρητο ή αλλαγή ή επέκταση της επιχείρησης. Μια επιχείρηση μπορεί να θέλει να χρησιμοποιήσει ένα όνομα που αντικατοπτρίζει καλύτερα την επιχείρησή της. Θα χρειαστεί να ελέγξετε εάν η πολιτεία σας επιτρέπει ένα DBA, αλλά αν το κάνει, μπορείτε να το έχετε Incfile αρχείο για το DBA σας για 99 $.

Καταχώρηση εμπορικού σήματος – 199 $

Το εμπορικό σήμα είναι κάτι που διακρίνει την εταιρεία σας από άλλες επιχειρήσεις, όπως ένα σύμβολο, ένα εμπορικό σήμα ή λέξεις. Μπορείτε να καταχωρίσετε ένα εμπορικό σήμα ώστε καμία άλλη επιχείρηση ή οργανισμός να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει όσο συνεχίζετε να το χρησιμοποιείτε.

Εάν δεν θέλετε να καταθέσετε μόνοι σας το εμπορικό σήμα, Incfile θα το χειριστεί για εσάς. Θα χρειαστούν περίπου τρεις έως επτά ημέρες για να κατατεθεί το εμπορικό σήμα και περίπου τρεις έως τέσσερις μήνες για να εγκρίνει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση το εμπορικό σήμα.

Incfile Λογιστική και Λογιστική – Η τιμολόγηση ποικίλλει

Incfile έχει λογιστικές και λογιστικές υπηρεσίες που προσφέρουν, αν και πρέπει να καλέσετε για μια διαβούλευση για να πάρετε μια τιμή. Όλα τα πακέτα συνοδεύονται από απεριόριστες φορολογικές διαβουλεύσεις, υποβολή μιας πολιτειακής και ομοσπονδιακής φορολογικής δήλωσης και τριμηνιαία τήρηση βιβλίων. Αυτή μπορεί να είναι μια χρήσιμη υπηρεσία. Είναι ζωτικής σημασίας να διασφαλίσετε ότι οι φόροι σας γίνονται σωστά για να αποφύγετε προβλήματα με το IRS. Θα χρειαστεί επίσης να προσλάβετε κάποιον για να κάνει την τήρηση των βιβλίων σας, εάν δεν έχετε το χρόνο ή τη δυνατότητα να το κάνετε μόνοι σας. Είναι σημαντικό να διατηρείτε καλά αρχεία όχι μόνο για φορολογικούς σκοπούς, αλλά και για να διασφαλίζετε ότι η επιχείρησή σας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Άρθρα διάλυσης – 149 $

Μπορεί τελικά να αποφασίσετε να διαλύσετε την LLC σας και, αν το κάνετε, θα υπάρξει κάποια γραφειοκρατία. Ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να υποβάλετε τα άρθρα διάλυσης στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η LLC σας. Ο σκοπός της κατάθεσης του Καταστατικού της Διάλυσης είναι να ενημερώσει το κράτος ότι δεν θα δραστηριοποιείτε πλέον. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν προετοιμάζεστε να διαλύσετε την LLC σας είναι ότι ενδέχεται να μην μπορείτε να διαλύσετε την LLC σας εάν δεν είναι σε καλή κατάσταση με το κράτος. Έτσι, πριν προσπαθήσετε να διαλύσετε την LLC σας, ίσως είναι καλύτερο να βεβαιωθείτε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Μόλις διαλύσετε την LLC σας, θα θέλετε να ενημερώσετε την IRS για την κατάστασή της.


Incfile Υπέρ και κατά

ΥΠΕΡ

Λοιπόν, αυτές ήταν πολλές πληροφορίες που πρέπει να λάβετε και μπορεί να αισθάνεστε λίγο συγκλονισμένοι. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα πλεονεκτήματα της χρήσης Incfile για τις ανάγκες ένταξής σας.

 • Ο μεγαλύτερος επαγγελματίας για Incfile είναι το δωρεάν πακέτο τους? απαιτούν μόνο να πληρώσετε κρατικά τέλη. Υπάρχουν πολύ λίγες άλλες εταιρείες σχηματισμού LLC που προσφέρουν δωρεάν πακέτο.
 • Incfile προσφέρει ένα χρόνο δωρεάν υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου με όλα τα πακέτα τους. Αυτό είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό, καθώς όλες οι LLC πρέπει να έχουν εγγεγραμμένο αντιπρόσωπο. Μετά από ένα χρόνο, η ετήσια χρέωση είναι μόνο 119 $, η οποία είναι ακόμα μικρότερη από την τυπική τιμή της υπηρεσίας εγγεγραμμένου αντιπροσώπου.
 • Incfile έχει πολυετή εμπειρία. Ξεκίνησαν να δραστηριοποιούνται για πρώτη φορά το 2004 και σχημάτισαν πάνω από μισό εκατομμύριο επιχειρήσεις.
 • Incfile παρέχει εφ' όρου ζωής εταιρικές ειδοποιήσεις με όλα τα πακέτα τους. Με αυτή την υπηρεσία, Incfile θα σας στείλει ένα email που θα σας ειδοποιεί για τυχόν επερχόμενες προθεσμίες υποβολής κατάθεσης. Αυτή η υπηρεσία είναι πολύ χρήσιμη για να διατηρείτε την LLC σας σε καλή κατάσταση με το κράτος.
 • IncfileΟι εμπειρογνώμονες της εταιρικής φορολογίας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν. Εάν υποβάλετε τόσο τους προσωπικούς όσο και τους εταιρικούς φόρους σας μαζί τους, θα προσφέρουν επίσης εκπτώσεις που είναι πραγματικά οικονομικές.
 • Incfile μπορείτε να υποβάλετε τα έγγραφα σύστασης LLC και τα σχετικά έντυπα με την κατάσταση ίδρυσής σας εντός μιας εργάσιμης ημέρας. Παρέχουν επίσης μια σειρά επιλογών για την επιτάχυνση της όλης διαδικασίας.
 • Incfile διαθέτει μια σειρά από χρήσιμα και αποτελεσματικά εργαλεία, όπως ηλεκτρονική αποθήκευση δεδομένων για τα έγγραφα εγγραφής σας και μια πλατφόρμα πελατών που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ενημερώσεις της επιχείρησής σας γρήγορα και εύκολα, να παρακολουθείτε σημαντικές ημερομηνίες και να στέλνετε ειδοποιήσεις συμμόρφωσης. Μπορείτε επίσης να λάβετε ψηφιακές εκδόσεις των εγγράφων της εταιρείας σας αρκετά ομαλά.
 • Εάν δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σε μία περίοδο λειτουργίας, Incfile θα καταγράψει την πρόοδό σας, ώστε να μπορείτε να την ολοκληρώσετε όποτε έχετε χρόνο ή αποφασίσετε να συνεχίσετε την LLC σας.

ΚΑΤΑ

Τώρα που έχετε σκεφτεί τα πλεονεκτήματα της επιλογής Incfile ας δούμε τα μειονεκτήματα.

 • Το δωρεάν πακέτο Incfile Οι προσφορές είναι εξαιρετικές για κάποιον που προσπαθεί να δημιουργήσει μια LLC με προϋπολογισμό. Ωστόσο, Incfile έχει πολλές ανοδικές πωλήσεις, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς είναι μια επιχείρηση που προσπαθεί να βγάλει χρήματα. Επίσης, αν δεν είστε προσεκτικοί με τα πρόσθετα, θα μπορούσατε να καταλήξετε να πληρώσετε περισσότερα από όσα θα κάνατε για την αγορά ενός πακέτου.
 • Κάποιοι πελάτες έχουν παραπονεθεί Incfileυποστήριξη πελατών, ειδικά για τη δυσκολία επικοινωνίας μαζί τους.

Ειδική προσφορά

Σχηματίστε την LLC σας με IncFile τώρα μόνο με 0 $ + κρατική αμοιβή! Χωρίς ρίσκο και 100% εγγύηση ικανοποίησης.


Is IncFile η καλύτερη επιλογή για εσάς;

Is IncFile η καλύτερη επιλογή για εσάς; Παρά το γεγονός ότι μπορεί να μην είναι κατάλληλο για τις απαιτήσεις κάθε εταιρείας, IncFile προσφέρει υπηρεσίες που μπορεί να είναι κατάλληλες για εσάς, εάν λάβετε υπόψη τα ακόλουθα σενάρια στα οποία θα μπορούσατε ή δεν θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε IncFile για ενσωμάτωση:

Όταν ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ IncFile...

 • Εάν θέλετε να εγγραφείτε μια LLC αλλά δεν έχετε μεγάλο προϋπολογισμό. και
 • Εάν θέλετε μια δέσμη με σημαντικά οφέλη, όπως ένα δωρεάν έτος υπηρεσίας εγγεγραμμένου αντιπροσώπου και δωρεάν απεριόριστες υπενθυμίσεις συμμόρφωσης, μην ψάχνετε άλλο.

Όταν ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ IncFile...

 • Εάν αναμένετε μεγάλο όγκο αιτημάτων βοήθειας πελατών,
 • Εάν η σύσταση της LLC σας περιλαμβάνει μια περίπλοκη νομική κατάσταση. και
 • Εάν η εταιρεία σας χρειάζεται επιπλέον πόρους ή έγγραφα για να σχηματίσει μια LLC σε μια κατάσταση που έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Συνιστάται IncFile Εναλλακτικές λύσεις

If Incfile δεν σου φαίνεται σωστό, δεν πειράζει! Υπάρχει μια σειρά από υπηρεσίες σχηματισμού LLC εκεί έξω, και αυτές είναι δύο από τις καλύτερες Incfile εναλλακτικές λύσεις.

#1 Εναλλακτική: ZenBusiness

ZenBusiness έχει πολύ λογικές τιμές και λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές πελατών. Παρέχουν μερικές εξαιρετικές δυνατότητες με όλα τα πακέτα τους, όπως δωρεάν συμφωνία λειτουργίας και υποβολή της ετήσιας έκθεσής σας για εσάς, αν θέλετε. Θα σας προσφέρουν επίσης 25% έκπτωση στην υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου με οποιοδήποτε από τα πακέτα τους.

Σας προτείνουμε επίσης να ρίξετε μια ματιά στο δικό μας επεκτάθηκε ZenBusiness αναθεώρηση εδώ.

$ 49

εικόνα βαθμολογίας με αστέρια

Βαθμολογία: 4.8 / 5
Πλήθος κριτικών: 4500 +

zenbusiness νέο λογότυπο

Δημιουργήστε μια LLC σήμερα με ZenBusiness για μόνο $ 49. Έχουν 98% βαθμολογία ικανοποίησης πελατών και πάνω από 4500+ επαληθευμένες κριτικές.


#2 Εναλλακτική: Northwest Registered Agent

Northwest Registered Agent είναι μια πολύ αξιοσέβαστη υπηρεσία σχηματισμού LLC που λειτουργεί για πάνω από 20 χρόνια. Προσφέρουν εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που παρέχεται μέσω των εταιρικών τους οδηγών. Μπορείτε ακόμη και να ζητήσετε να έχετε τον ίδιο εταιρικό οδηγό εάν τηλεφωνήσετε ξανά για το ζήτημά σας. Έχουν μόνο ένα πακέτο, αλλά αυτό το πακέτο παρέχει ένα χρόνο δωρεάν υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου μαζί με μερικές άλλες εξαιρετικές δυνατότητες.

Σας προτείνουμε επίσης να ρίξετε μια ματιά στο δικό μας επεκτάθηκε Northwest Registered Agent αναθεώρηση εδώ.

Από 35 $ + κρατικά τέλη

εικόνα βαθμολογίας με αστέρια

Βαθμολογία: 4.9 / 5
Πλήθος κριτικών: 4150 +

northwest-λογότυπο

Δημιουργήστε μια LLC σήμερα με Βορειοδυτικά. Έχουν 98% βαθμολογία ικανοποίησης πελατών και πάνω από 4150+ επαληθευμένες κριτικές. Θα περιλαμβάνουν 1 έτος δωρεάν υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου!


Τελικές Σκέψεις

Έτσι, είναι Incfile η καλύτερη υπηρεσία LLC; Αν όχι, είναι σίγουρα κοντά. Με μια επιλογή $0 και απίστευτα χαρακτηριστικά, όπως ένα δωρεάν έτος υπηρεσίας εγγεγραμμένου αντιπροσώπου που θα χρειαστεί σχεδόν κάθε LLC, είναι πραγματικά δύσκολο να τα νικήσετε.

Το μειονέκτημά τους, ωστόσο, είναι ότι οι εναλλακτικές υπηρεσίες τους είναι αρκετά περιορισμένες, ιδιαίτερα όσον αφορά τις νομικές υπηρεσίες. Δεν θα σας συντάξουν νομικά έγγραφα ούτε θα σας παράσχουν νομική βοήθεια, την οποία μπορεί να χρειαστείτε σε ορισμένες περιπτώσεις τα επόμενα χρόνια.

Incfile, ακόμα, σίγουρα αξίζει να ρίξετε μια ματιά αν ενδιαφέρεστε για τη δημιουργία επιχειρήσεων και τη συμμόρφωση, και είναι ειλικρινά δύσκολο να κάνετε λάθος με αυτές. Εξάλλου, πέρα ​​από το κρατικό τέλος, που θα πληρώσεις ούτως ή άλλως, δεν χάνεις τίποτα. Μπορείς να εμπιστευτείς Incfile με τον σχηματισμό της επιχείρησής σας επειδή βρίσκονται κοντά στην κορυφή της λίστας και είμαστε βέβαιοι ότι θα εντυπωσιαστείτε με κάθε υπηρεσία που προσφέρουν.

Επομένως, εάν πρέπει να ενσωματώσετε την επιχείρησή σας, είναι πραγματικά δύσκολο να κάνετε λάθος Incfile. Εξάλλου, πέρα ​​από το κρατικό τέλος, που θα πληρώσεις ούτως ή άλλως, δεν χάνεις τίποτα. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι για την επιλογή Incfile για τη δημιουργία της επιχείρησής σας.

Συχνές Ερωτήσεις (Συχνές Ερωτήσεις Σχετικά IncFile)

Ξεκινήστε μια LLC με IncFile ΔΩΡΕΑΝ σήμερα!

IncFile είναι ιδανικό για νέες επιχειρήσεις μόνο και μόνο επειδή έχει μια εξαιρετική επιλογή αμοιβής σχηματισμού $0 για το πακέτο εισόδου του. Μην περιμένετε λοιπόν και αρχίστε να εγγράφετε την LLC σας IncFile σήμερα!

Εκτίμηση: 4.5 αστέρια από 5

IncFile

Δωρεάν δημιουργία LLC, γρήγορος χρόνος διεκπεραίωσης και εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Μη διστάσετε και δοκιμάστε το τώρα!

Δεν είμαι σίγουρος για IncFile? Ελέγξτε τις άλλες κριτικές μας για την LLC


Διαβάστε το σε άλλες γλώσσες:

Λάβετε περισσότερες γνώσεις σχετικά με τις επιχειρήσεις και τις LLC

Ιδρυτής & Συγγραφέας

Ο Ian Broderick είναι μανιώδης συγγραφέας και ιδιοκτήτης του LLCGuys.com. Ασχολείται με τον χώρο σχηματισμού LLC για πάνω από 4 χρόνια. Επιπλέον, έχει εργαστεί σε πολλούς γνωστούς παρόχους υπηρεσιών σχηματισμού LLC. Τώρα αποφάσισε να μοιραστεί τις γνώσεις και τις συμβουλές του με όλους. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα και ανησυχίες γύρω από αυτόν τον τομέα - στόχος του είναι να κάνει την LLCGuys έναν κορυφαίο πάροχο πληροφοριών σχετικά με τη δημιουργία LLC, τις κριτικές υπηρεσιών κ.λπ.

Μεταβείτε στην κορυφή