Ενημερώθηκε στις: 28 Ιουλίου 2022

InAuthority Review 2022: My Honest Thoughts on IncAuthority.com – Είναι πραγματικά ΔΩΡΕΑΝ;

Μετάβαση στα Πλεονεκτήματα και τα Μειονεκτήματα του IncAuthority

αναθεώρηση αναξιοκρατίας επιλεγμένη εικόνα
Πίνακας περιεχομένων
 1. Μετάβαση στα Πλεονεκτήματα και τα Μειονεκτήματα του IncAuthority
 2. Μια γρήγορη ανασκόπηση βίντεο του IncAuthority
 3. Η InAuthority αναθεωρήθηκε σε λίγες προτάσεις
 4. Σε βάθος αναθεώρηση InAuthority
 5. Τι έχει να προσφέρει το IncAuthority;
 6. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του IncAuthority
 7. Κριτικές πελατών τρίτου μέρους της IncAuthority
 8. Κύριοι ανταγωνιστές και εναλλακτικές λύσεις
 9. InAuthority Versus the Competitors
 10. Πού βρίσκεται η αρχή της Inc σε σύγκριση με άλλες;
 11. Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το IncAuthority
 12. Ανυπομονώ να ξεκινήσω; Ξεκινήστε την LLC σας τώρα!
 13. Δεν είστε σίγουροι αν το IncAuthority είναι κατάλληλο για εσάς; Εδώ είναι μερικές από τις άλλες κριτικές μας

Ειδική προσφορά

Ξεκινήστε με το IncAuthority τώρα (ξεκινήστε με ΔΩΡΕΑΝ πακέτο)! Έχουν κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών και πολλά πρόσθετα προνόμια.

Εάν έχετε ερευνήσει επιλογές για να σχηματίσετε μια LLC, πιθανότατα έχετε ακούσει για την Inc Authority. Είναι μια από τις παλαιότερες επιχειρήσεις του κλάδου. Η IncAuthority βοηθά τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να σχηματίσουν LLC από το 1989.

Αλλά, πώς το IncAuthority ανταποκρίνεται πραγματικά στον ανταγωνισμό; Υπάρχουν πολλές εταιρείες εκεί έξω που μπορούν να βοηθήσουν στην παροχή υπηρεσιών δημιουργίας LLC, οπότε ακολουθήστε με καθώς ρίχνω μια ειλικρινή ματιά στο IncAuthority και σε μερικούς από τους μεγαλύτερους ανταγωνισμούς του.

Επιπλέον, μη διστάσετε να ελέγξετε το δικό μας οι καλύτερες υπηρεσίες LLC που κατατάσσονται και βαθμολογούνται εδώ.

Μια γρήγορη ανασκόπηση βίντεο του IncAuthority

Πρόγραμμα αναπαραγωγής YouTube

Η InAuthority αναθεωρήθηκε σε λίγες προτάσεις

Κατά τη δημιουργία μιας LLC, είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπόψη πολλά κρίσιμα σημεία εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία ενσωμάτωσης. Στην περίπτωση του IncAuthority, ορίστε αυτά που εξέτασα:

 1. Είναι το IncAuthority αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση; 8/10
 2. Πόσο γρήγορη είναι η εξυπηρέτησή τους; 7/10
 3. Το IncAuthority προσφέρει καλή υποστήριξη πελατών; 9/10
 4. Πώς είναι η συνολική τιμολόγηση και αξία του IncAuthority; 8/10

Συνολικά, το IncAuthority αξίζει πραγματικά μια βαθμολογία 8/10.

Θα εξετάσουμε λεπτομερώς καθένα από αυτά τα 4 σημεία παρακάτω. Ωστόσο, εάν είστε ήδη πεπεισμένοι — μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω ειδικούς συνδέσμους προώθησης και να λάβετε την καλύτερη προσφορά χρησιμοποιώντας το IncAuthority ή την προτεινόμενη εναλλακτική του.

InAuthority

Χρησιμοποιήστε την ειδική προσφορά μας και ξεκινήστε την LLC σας σήμερα με το IncAuthority! Χωρίς προβλήματα, φθηνά και γρήγορα.

ZenBusiness (Προτεινόμενη εναλλακτική)

Χρησιμοποιήστε την ειδική προσφορά μας και ξεκινήστε την LLC σας σήμερα με ZenBusiness! Χωρίς προβλήματα, φθηνά και γρήγορα.
Είναι μια από τις κορυφαίες υπηρεσίες αναλογίας ποιότητας προς τιμή.

Σε βάθος αναθεώρηση InAuthority

1. Είναι το IncAuthority αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση; | 8/10

Έχουν μια αρκετά απλή διαδικασία παραγγελίας και σίγουρα είναι αξιόπιστα.

Το IncAuthority είχε μόνο 3 βήματα μέχρι να φτάσει στο ταμείο. Έχουν κάποιες ανοδικές πωλήσεις όπως κάνουν και οι περισσότεροι ανταγωνιστές τους. Ο ιστότοπός τους λειτουργεί άψογα και γρήγορα τόσο σε κινητό όσο και σε υπολογιστή.
Όσο για την αξιοπιστία — μπορείτε σίγουρα να τους εμπιστευτείτε καθώς έχουν χιλιάδες πραγματικά θετικές κριτικές από τους πελάτες τους.
Επιπλέον, φαίνεται να υποστηρίζονται από τον Daymond John - ένα αστέρι της τηλεοπτικής εκπομπής "Shark Tank". Φυσικά, είναι μια πληρωμένη έγκριση, αλλά εξακολουθεί να τους δίνει κάποια εξουσία και αξιοπιστία.

2. Πόσο γρήγορη είναι η υπηρεσία της IncAuthority; | 7/10

Η ταχύτητα της διαδικασίας ένταξής σας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση στην οποία σχεδιάζετε να ξεκινήσετε την LLC σας.

Επομένως, μπορεί να διαρκέσει από μερικές ημέρες έως μερικές εβδομάδες. Εκτός από αυτό - το IncAuthortiy φαίνεται να έχει ένα αρκετά αξιοπρεπές TAT (χρόνος ολοκλήρωσης). Η υποστήριξή τους θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματά σας εντός ~24 ωρών ή γρηγορότερα από αυτό.

3. Πώς είναι η ποιότητα της υποστήριξης; | 9/10

Το IncAuthority λάμπει πραγματικά στην πτυχή της υποστήριξης πελατών. Δεν είναι περίεργο γιατί έχουν μεγάλα πανό που καυχιούνται για τη βαθμολογία Trustpilot τους και ούτω καθεξής.
Είναι επειδή σίγουρα έχουν κάτι καλό να δείξουν απευθείας από τα χείλη των πελατών τους (ή τα πληκτρολόγια).

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email ή με πολλούς αριθμούς τηλεφώνου τη Δευτέρα-Παρασκευή: 8 π.μ.-5 μ.μ. PT. Όταν προσπαθήσαμε να τους καλέσουμε — ανταποκρίνονταν και ο εκπρόσωπος πελάτη ήταν αρκετά ενημερωμένος και εξυπηρετικός.

4. Συνολική τιμολόγηση και αξία InAuthority | 8/10

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο — είναι η επιλογή ΔΩΡΕΑΝ πακέτου. Δεν το έχουν πολλές εταιρείες δημιουργίας LLC. Φυσικά, θα πρέπει ακόμα να πληρώσετε κρατικά τέλη. Αλλά συνολικά, έχουν μια πολύ μεγάλη στοίβα δυνατοτήτων για το δωρεάν πακέτο. Αυτό θα περιλαμβάνουν με τη δωρεάν επιλογή τους:

 • Έλεγχος επωνυμίας επιχείρησης
 • Προετοιμασία & Αρχειοθέτηση
 • Υπηρεσία εγγεγραμμένου φορέα
 • Σ-Εκλογικό Έντυπο
 • Ψηφιακή αποθήκευση και παράδοση
 • Υποστήριξη INC CARE
 • Κρατική και Ομοσπονδιακή Διαβούλευση Φορολογικού Σχεδιασμού
 • Ανάλυση Επιχειρηματικής Πίστωσης & Χρηματοδότησης

Με τα λόγια τους, προσφέρουν δωρεάν πακέτα για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας και να εξοικονομήσουν χρήματα της επιχείρησής σας και στη συνέχεια να κερδίσουν την επιχείρησή σας για μια ζωή.

Έτσι, συνολικά, η τιμολόγηση και η αξία του IncAuthority είναι πραγματικά αξιοπρεπείς. Θα τους έδινα ένα 8/10, μόνο και μόνο επειδή τα άλλα πακέτα τους (εκτός από ένα δωρεάν πακέτο εισόδου) — είναι σημαντικά πιο ακριβά από τους ανταγωνιστές.

Όλα τα άλλα πακέτα που έχουν δεν είναι τόσο φθηνά και θα ήταν καλύτερα να επιλέξετε ένα εναλλακτικό όπως ZenBusiness ή έτσι. Αλλά τώρα ας δούμε τι έχει να προσφέρει το IncAuthority με περισσότερες λεπτομέρειες.


Τι έχει να προσφέρει το IncAuthority;

Προσφορές InAuthority 4 διαφορετικά πακέτα σε όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν μια LLC. Μια εξαιρετική επιλογή που προσφέρουν είναι ένα δωρεάν πακέτο. Δεν υπάρχουν πολλές εταιρείες που έχουν δωρεάν επιλογή. Παραθέτουμε όλα αυτά τα πακέτα και τι προσφέρουν παρακάτω.

αναξιοκρατική τιμολόγηση

Πακέτα υπηρεσιών και τιμολόγηση που προσφέρονται από την IncAuthority

 • Ελεύθερο (+Συν το κρατικό τέλος)

Η Inc Authority, όπως και η πλειονότητα των εταιρειών σχηματισμού LLC, παρέχει πολλαπλά πακέτα με πολλά επίπεδα υπηρεσιών. Το δωρεάν πακέτο της IncAuthority περιλαμβάνει διάφορες δυνατότητες δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται να πληρώσετε είναι το κρατικό τέλος.
Δείτε αυτό το πακέτο στον ιστότοπό τους.

 • Έλεγχος ονόματος: Το IncAuthority θα εξετάσει τη βάση δεδομένων της πολιτείας σας για να δει εάν το όνομα που θέλετε είναι διαθέσιμο.
 • Υπηρεσία εγγεγραμμένου πράκτορα: Θα παρέχουν δωρεάν υπηρεσία εγγεγραμμένου αντιπροσώπου για ένα έτος.

Εάν επιλέξετε να συνεχίσετε την υπηρεσία πέρα από το πρώτο έτος, θα κοστίζει 99 $ το χρόνο.

 • Αρχείο καταστατικών οργάνωσης: Inc Αρχή θα προετοιμάσει και θα καταθέσει το Άρθρα της Οργάνωσης για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας.
 • Αρχείο S Εταιρικό Φορολογικό Έντυπο: Θα συντάξουν και θα υποβάλουν τα απαραίτητα έντυπα για να φορολογηθείτε ως S Corporation, εάν επιλέξετε αυτήν την επιλογή φόρου για την LLC σας.
 • Δωρεάν φορολογική διαβούλευση: Η Inc Authority προσφέρει μια δωρεάν φορολογική διαβούλευση μιας ώρας μέσω τρίτου προμηθευτή.
 • Λογαριασμός Επιχειρήσεων: Θα δημιουργήσουν έναν λογαριασμό Business Checking για εσάς μέσω της συνεργασίας τους με την Bank Of America.
 • Ανάλυση επιχειρηματικής χρηματοδότησης: Ένας ειδικός θα εξετάσει τις ανάγκες χρηματοδότησης της επιχείρησής σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις χρηματοδότησης εκκίνησης.
 • Πακέτο εκκίνησης επιχειρήσεων (τα πάντα από το "Δωρεάν" + 399 $)

Με αυτό το πακέτο, λαμβάνετε τα πάντα από το δωρεάν πακέτο συν μερικές πρόσθετες δυνατότητες που αναφέρονται παρακάτω για 399 $.
Δείτε αυτό το πακέτο στον ιστότοπό τους.

 • Βιβλίο και προσαρμοσμένη σφραγίδα: Θα σας παρασχεθεί ένα βιβλίο αρχείων για να διατηρείτε τα σημαντικά έγγραφά σας και μια προσαρμοσμένη σφραγίδα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα έγγραφα.
 • Συμφωνία λειτουργίας: Η Inc Authority θα προετοιμάσει τη Συμφωνία Λειτουργίας για την επιχείρησή σας. Αυτό το έγγραφο παραθέτει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των μελών της LLC σας.
 • Πιστοποιητικά ιδιοκτησίας: Κάθε μέλος της LLC σας θα λάβει ένα πιστοποιητικό ιδιοκτησίας.
 • Executive Business Bundle (τα πάντα από το "Starter" + $499)

Το πακέτο Executive έχει όλα τα χαρακτηριστικά στο πακέτο εκκίνησης και τα ακόλουθα για 499 $.
Δείτε αυτό το πακέτο στον ιστότοπό τους.

 • Αναφορά επιχειρηματικής άδειας: Πρόκειται για επιχειρηματικό λογισμικό που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιες άδειες ή άδειες πρέπει να έχετε για την επιχείρησή σας. Οι προτάσεις θα καθοριστούν με βάση τον τύπο της επιχείρησης και την τοποθεσία σας.
 • Τομέας Ιστοσελίδας: Inc Authority θα σας παράσχει όνομα τομέα και φιλοξενία.
 • Tycoon Business Bundle (τα πάντα από όλα τα άλλα πακέτα + 799 $)

Αυτό είναι το premium πακέτο και περιλαμβάνει τα πάντα από τα άλλα πακέτα και τις άλλες δυνατότητες που αναφέρονται παρακάτω για 799 $.
Δείτε αυτό το πακέτο στον ιστότοπό τους.

 • Επεξεργασία Express: Η παραγγελία σας θα έχει προτεραιότητα έναντι αυτών των άλλων επιπέδων.
 • BizCredit Express: Αυτό είναι ένα σύνολο εργαλείων λογισμικού που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αναπτύξει καλή πίστωση.
 • Business Credit Coach: Η Inc Authority θα παρέχει 90 ημέρες επιχειρηματικής πίστωσης καθοδήγησης.
 • Σύστημα δημιουργίας πιστώσεων: Προσφέρουν ένα πολυεπίπεδο σύστημα δημιουργίας πιστώσεων που παρέχει πόρους που βοηθούν τις επιχειρήσεις να μάθουν πώς να αποκτούν ένα καλό πιστωτικό σκορ.
 • Business Credit LaunchPad: Αυτό είναι ένα λεπτομερές εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διδάσκει στις επιχειρήσεις τα βήματα που εμπλέκονται στη δημιουργία καλής πίστωσης.
 • Εγγραφή στο Πιστωτικό Γραφείο Dun and Bradstreet: Η Inc Authority θα καταχωρίσει την επιχείρησή σας στο Dun and Bradstreet Credit Bureau Registration, το οποίο θα σας δώσει έναν μοναδικό αριθμό DUNS που μπορούν να χρησιμοποιήσουν άλλες επιχειρήσεις για να ελέγξουν την πίστωσή σας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του IncAuthority

ΥΠΕΡ:

 • Δωρεάν Πακέτο: Η Inc Authority είναι μία από τις λίγες εταιρείες που προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες δημιουργίας LLC. Είναι δύσκολο να διαφωνήσεις με ένα όφελος όπως αυτό.
 • Δωρεάν Εγγεγραμμένος Αντιπρόσωπος: Εκτός από κάθε πακέτο δημιουργίας LLC, η Inc Authority περιλαμβάνει ένα έτος δωρεάν υπηρεσίες Εγγεγραμμένου Αντιπροσώπου.
 • Θετική ανταπόκριση: Η Inc Authority λαμβάνει γενικά θετικά σχόλια και είχε μακρά ιστορία στον κλάδο να λάβει σχόλια.

ΚΑΤΑ:

 • Δαπανηρός: Το Inc Authority ξεκινά με ένα δωρεάν πακέτο, αλλά κάθε άλλο πακέτο είναι αρκετά ακριβό. Το επόμενο φθηνότερο πακέτο πάνω από τη δωρεάν επιλογή είναι 399 $. Αυτό είναι πολύ πιο ακριβό από τις προσφορές από συγκρίσιμες διαδικτυακές υπηρεσίες σχηματισμού LLC.
 • Οχι επιστροφές: Οι περισσότερες υπηρεσίες σχηματισμού LLC προσφέρουν κάποια πολιτική για επιστροφή χρημάτων. Ωστόσο, η IncAuthority δεν το κάνει και όλα τα αιτήματα για επιστροφή χρημάτων απορρίπτονται ανεξάρτητα από τις περιστάσεις.

$0+Κρατικά τέλη

εικόνα βαθμολογίας με αστέρια

Βαθμολογία: 4.8 / 5
Πλήθος κριτικών: 4500 +

λογότυπο αναξιοκρατίας

Δημιουργήστε μια LLC σήμερα με IncAuthority που ξεκινά από 0 $+ κρατικές χρεώσεις. Είναι μια από τις πιο γνωστές υπηρεσίες με μεγάλη εμπειρία πελατών.


Κριτικές πελατών τρίτου μέρους της IncAuthority

Τώρα ας δούμε τι ακριβώς λένε οι πελάτες τους (με βάση το Trustpilot):

 • "Ο Kevin ήταν πολύ φιλικός, γνώστης και εξήγησε τα βήματα για την ανανέωση της επιχείρησής μου LLC. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την εταιρεία! Πολύ ικανοποιημένοι" — Texas Allstar Transport.
 • "Σίγουρα θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε το Inc Authority. Είναι πολύ εξυπηρετικοί και η διαδικασία ήταν γρήγορη. Πολύ ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες." — Έμιλυ.
 • "Αυτός ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί για να εξαπατήσει εσάς και τους ανθρώπους των πλέι οφ που δεν θέλουν να καταβάλουν προσπάθεια για τη δική τους επιχείρηση.
  Η ομάδα πωλήσεών της θα σας πει ψέματα ότι θα σας μιλήσει γρήγορα μέχρι να συμφωνήσετε σε οτιδήποτε.
  "
  — Κάρα Σ.
 • "Πολύ εύκολο στην πλοήγηση, χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να γίνει αυτό που ήθελα. Το συνιστώ σε οποιονδήποτε χρειάζεται μια επιχείρηση LLC ή EIN" — Τζάκι Σ.
 • "Η εμπειρία μου ήταν τρομερή. Ζήτησα να εγγραφεί η επιχείρησή μου. Πλήρωσε το τέλος και δεν εγγράφηκε. Έπειτα, ο Jeffrey είχε ξεπεράσει τις κουβέντες του και δεν με σεβάστηκε σε σημείο που δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτήν την εταιρεία. Χαμένα χρήματα και χρόνο." — Ντέρεκ Μπ.

Κύριοι ανταγωνιστές και εναλλακτικές λύσεις

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, υπάρχει ένας αριθμός ανταγωνιστών στον κλάδο δημιουργίας διαδικτυακών LLC και θα αναφερθούμε σε μερικούς από αυτούς. Στη συνέχεια, θα συγκρίνουμε το IncAuthority με αυτά με περισσότερες λεπτομέρειες.

#1 Εναλλακτική: Northwest

Χρησιμοποιήστε την ειδική προσφορά μας και αποκτήστε μια LLC σήμερα με Northwest & αποκτήστε Εγγεγραμμένος Αντιπρόσωπος 1 χρόνο δωρεάν! Χωρίς προβλήματα και γρήγορα.

Northwest είναι μια άλλη δημοφιλής εταιρεία υπηρεσιών σχηματισμού LLC. Δραστηριοποιούνται από το 1998 και έχουν καλή φήμη. Ένα χαρακτηριστικό που Northwest είναι δημοφιλές για το χαμηλού κόστους premium πακέτο του.

Μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε η πλήρης κριτική μας για Northwest Registered Agent εδώ.

Πλεονεκτήματα του Northwest:

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε Northwestτης υπηρεσίας, αν και πολύ διαφορετική από αυτή της Inc Authority. Ας τους δούμε.

 • Μια ποικιλία από νομικές μορφές χωρίς κόστος: Northwest προσφέρει 17 διαφορετικές νομικές μορφές για να ξεκινήσετε και να διατηρήσετε την LLC σας μόνοι σας. Αν και διατίθεται από άλλες πηγές στο διαδίκτυο, είναι εξαιρετικά βολικό να τα έχετε όλα σε ένα μέρος.
 • Αυθημερόν κατάθεση: Northwest Registered AgentΗ υπηρεσία "Premium" του έρχεται με την αυθημερόν κατάθεση. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες που χρεώνουν επιπλέον για ταχεία υποβολή. Ωστόσο, αυτό μετριάζεται από το γεγονός Northwest προσφέρει μόνο ένα πακέτο, το οποίο δεν είναι τόσο φθηνό όσο ορισμένες υπηρεσίες.
 • Εξατομικευμένος επιχειρηματικός πίνακας ελέγχου: Μόλις εγγραφείτε με Northwest, λαμβάνετε έναν προσωπικό πίνακα ελέγχου όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα έγγραφά σας καθώς και οποιαδήποτε νομική αλληλογραφία Northwest λαμβάνει εάν τους επιλέξετε ως εγγεγραμμένο αντιπρόσωπό σας.
 • Περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες εγγεγραμμένου αντιπροσώπου για 1 έτος: Όλες οι επιχειρήσεις που εγγράφονται ως LLC πρέπει να έχουν εγγεγραμμένο αντιπρόσωπο στο αρχείο στην κατάσταση εγγραφής, είτε πρόκειται για τις ίδιες είτε για υπηρεσία. Ο εγγεγραμμένος πράκτορας θα λάβει όλες τις υπηρεσίες για συμμόρφωση με τους νόμους της δέουσας διαδικασίας.
 • Northwest Υπόσχεται να μην πουλήσετε ποτέ τα δεδομένα σας: Πολλές εταιρείες συσκευάζουν τις πληροφορίες σας και τις πωλούν σε τρίτους για να κερδίσουν χρήματα. Αυτές οι εταιρείες μπορεί να κερδίσουν χιλιάδες πουλώντας αντικείμενα όπως η διεύθυνση email σας και άλλα στοιχεία επικοινωνίας.

Μειονεκτήματα της Northwest:

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε Northwest, αλλά σίγουρα δεν είναι τέλεια. Διαφορετικά, θα μπορούσαμε απλώς να σας πούμε να πάτε σε αυτούς, οπότε ας δούμε μερικά από τα μειονεκτήματα αυτής της υπηρεσίας και να δούμε αν υπερτερούν των πλεονεκτημάτων.

 • Σχέδιο έλλειψης υπηρεσιών: Σχεδόν όλες οι υπηρεσίες αρχειοθέτησης LLC προσφέρουν πολλά σχέδια με διαφορετικά επίπεδα τιμών. Επιπλέον, μερικές υπηρεσίες όπως η Inc Authority προσφέρουν ακόμη και ένα δωρεάν πρόγραμμα που παρέχει τις πιο κρίσιμες βασικές υπηρεσίες. Η μόνη χρέωση για αυτά τα δωρεάν προγράμματα είναι τα κρατικά τέλη.
 • Κόστος κατάθεσης αριθμού EIN: Ένα EIN ή αριθμό αναγνώρισης εργοδότη, απαιτείται για άνοιγμα επιχειρηματικών τραπεζικών λογαριασμών ή πρόσληψη υπαλλήλων. Είναι επίσης σημαντικό να αποφύγετε την αναγραφή του αριθμού κοινωνικής ασφάλισης στα επαγγελματικά έγγραφα και τα φορολογικά έντυπα.

#2 Εναλλακτική: Rocket Lawyer

Χρησιμοποιήστε την ειδική προσφορά μας και αποκτήστε μια LLC σήμερα με Rocket Lawyer & λάβετε κορυφαία υποστήριξη! Γρήγορη εγκατάσταση και χωρίς πονοκέφαλο.

Rocket Lawyer είναι ένας ιστότοπος νομικών υπηρεσιών που παρέχει μια ποικιλία νομικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας LLC. Rocket Lawyer ιδρύθηκε το 2008 και έχει βοηθήσει εκατομμύρια καταναλωτές και επιχειρήσεις.

Εδώ είναι μια πλήρης αναθεώρηση του Rocket Lawyer.

Πλεονεκτήματα του Rocket Lawyer:

 • Εργαλείο δημιουργίας φορμών: Rocket Lawyer έχει ένα πρόγραμμα δημιουργίας φορμών που θέτει μια σειρά ερωτήσεων για να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε σωστά τη νομική φόρμα ή τη σύμβασή σας.
 • Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών: Rocket Lawyer έχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και είναι διαθέσιμο από τις 6 π.μ. έως τις 6 μ.μ. ώρα Ειρηνικού.
 • Νόμιμη υπηρεσία: Rocket Lawyer έχει δικηγόρους σε ετοιμότητα κατά τις ώρες εξυπηρέτησης πελατών για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

Μειονεκτήματα της Rocket Lawyer:

 • Ακριβός: Rocket Lawyer είναι ελαφρώς πιο ακριβό από τους ανταγωνιστές του.

Εναλλακτική λύση #3: BizFilings

Χρησιμοποιήστε την ειδική προσφορά μας και αποκτήστε μια LLC σήμερα με το BizFilings & λάβετε κορυφαία υπηρεσία με μόλις 99 $ + κρατικά τέλη.

Η BizFilings ιδρύθηκε το 1996 και έγινε μέρος της CT Corporation το 2002. Η CT παρέχει νομικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, γεγονός που τους επιτρέπει να βοηθήσουν την BizFilings και τους πελάτες της.

ΥΠΕΡ του BizFilings:

 • Γνώστης: Το BizFiling έχει ειδικούς για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να σας βοηθήσουν.
 • Χωρίς κρυφές χρεώσεις: Αναφέρουν ξεκάθαρα τι περιλαμβάνεται στα πακέτα τους καθώς και την τιμή τυχόν επιπλέον υπηρεσιών.

ΚΑΤΑ του BizFilings:

 • Ακριβός: Το πακέτο τους με τη χαμηλότερη τιμή κοστίζει 99 $.
 • Νομικές συμβουλές: Η Inc Authority δεν παρέχει πρόσβαση σε νομικές συμβουλές όπως κάνουν ορισμένες άλλες υπηρεσίες δημιουργίας LLC.

InAuthority Versus the Competitors

Έτσι, τώρα που παρουσιάσαμε την Inc Authority και μερικούς από τους ανταγωνιστές της, πώς ανταποκρίνονται μεταξύ τους. Αρχικά, ας δούμε το κόστος τους πριν προχωρήσουμε σε πιο υποκειμενικές μετρήσεις.

Ανάλυση κόστους

Ξεκινήστε με το IncAuthority τώρα (ξεκινήστε με ΔΩΡΕΑΝ πακέτο)! Έχουν κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών και πολλά πρόσθετα προνόμια.

Ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες είναι δύσκολο να συγκριθούν, ειδικά Rocket Lawyer, η οποία προσφέρει δωρεάν εγγραφή ενσωμάτωσης σε νέα μέλη premium κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής επτά ημερών, αλλά δεν θα παρέχεται υποστήριξη πελατών μετά τη δοκιμαστική περίοδο. Ωστόσο, το κόστος της υπηρεσίας είναι πιθανώς ο μεγαλύτερος καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή μιας υπηρεσίας αρχειοθέτησης LLC, οπότε είναι εδώ.

 Αρχή Inc.NorthwestRocket LawyerBizFilings
Ελεύθερο$0N / AΔωρεάν δοκιμήN / A
Φθηνότερη$ 399N / AN / A$ 99
Μέση τιμή/Βάση$ 499225 $ (ή 35 $/μήνα)$ 99.99$ 229
Η υψηλότερη τιμή$ 799N / AN / AN / A

Όπως μπορείτε να δείτε, η Inc Authority έχει το απόλυτο φθηνότερο πακέτο με μια πραγματικά δωρεάν επιλογή. Ωστόσο, αυτή είναι η μόνη προσιτή επιλογή από την Inc Authority. Rocket lawyer προσφέρει μια προσιτή επιλογή αλλά χωρίς συνδρομή, περιμένετε ελάχιστη εξυπηρέτηση χωρίς επιπλέον υπηρεσίες. Συνολικά, η Inc Authority κερδίζει τον ανταγωνισμό για την υπηρεσία χαμηλότερου κόστους.


Ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών

εγγραφή αναξιοκρατίας

Το IncAuthority διαθέτει καλή εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου, email και ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Οι εκπρόσωποι είναι γνώστες και εξυπηρετικοί. Δυστυχώς, οι ώρες εξυπηρέτησης πελατών είναι κάπως περιορισμένες, από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Northwest προσφέρει email και τηλεφωνική υποστήριξη, αλλά όχι συνομιλία ως Rocket Lawyer, και το BizFilings κάνει. Παρέχουν ακριβείς, λεπτομερείς απαντήσεις σε ερωτήσεις.

Rocket Lawyer έχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Έχουν ακόμη και καλές ώρες, από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα ώρα Ειρηνικού.

Το BizFilings προσφέρει υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, email ή συνομιλίας. Παρέχουν εξυπηρέτηση πελατών από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 7 μ.μ. CST. Έχουν βαθμολογία A+ με το Better Business Bureau και λίγα παράπονα.

Και οι δύο Rocket Lawyer και η BizFilings προσφέρει ελαφρώς καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών από την Inc Authority απλώς λόγω του πιο περιορισμένου ωραρίου της Inc Authority. Ωστόσο, η Inc Authority εξακολουθεί να προσφέρει καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών από ό,τι Northwest.


Ευκολία χρήσης σε σύγκριση

Το Inc Authority είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Έχει μια διαδικασία τριών σταδίων που ολοκληρώνεται γρήγορα και λειτουργεί καλά σε υπολογιστή ή φορητή συσκευή.

Northwest κάνει τη διαδικασία κατάθεσης πολύ γρήγορη και εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε τα στοιχεία για την επιχείρησή σας και να πληρώσετε.

Rocket Lawyer είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη. Μπορείτε εύκολα να συμπληρώσετε τυχόν έγγραφα και, αν χρειάζεστε βοήθεια, υπάρχουν δικηγόροι σε ετοιμότητα κατά τις ώρες εξυπηρέτησης πελατών για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

Το BizFilings έχει μια εξαιρετική διεπαφή χρήστη. Έχουν ένα εργαλείο που σας βοηθά να αποφασίσετε ποια επιχειρηματική δομή είναι η καλύτερη για την επιχείρησή σας. Επίσης, σας δίνουν έναν αριθμό παραγγελίας νωρίς στη διαδικασία παραγγελίας που διευκολύνει την πρόσβαση της εξυπηρέτησης πελατών στην παραγγελία σας εάν τους καλέσετε.

Ειλικρινά, όλες αυτές οι υπηρεσίες προσφέρουν απίστευτη ευκολία χρήσης στις πλατφόρμες τους. Μου αρέσει περισσότερο η Inc Authority που προσφέρει την εύκολη διαδικασία 3 βημάτων σε κινητές συσκευές. Δεν θέλουν όλοι να κάτσουν σε έναν υπολογιστή αυτές τις μέρες.

Ωστόσο, οι άλλες υπηρεσίες προσφέρουν εύχρηστες μορφές και πολλή βοήθεια στη συμπλήρωση των εντύπων. Το BizFiling αξίζει μια τιμητική διάκριση για τη βοήθειά του στο να καταλάβετε ποια επιχειρηματική δομή πρέπει να επιλέξετε.


Πού βρίσκεται η αρχή της Inc σε σύγκριση με άλλες;

Ξεκινήστε με το IncAuthority τώρα (ξεκινήστε με ΔΩΡΕΑΝ πακέτο)! Έχουν κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών και πολλά πρόσθετα προνόμια.

Η δωρεάν εταιρεία χαρακτηρίζεται από αδυναμία

Το Inc Authority είναι εξαιρετικό σε όλα αυτά τα κριτήρια, αν και όχι τέλειο. Θα επέλεγα την Inc Authority για την εγγραφή μιας LLC, αλλά θα παραμείνω στην ελεύθερη επιλογή τους όποτε ήταν δυνατόν λόγω της υψηλής τιμής των άλλων πακέτων τους. Η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι καλή αλλά όχι η καλύτερη. Ωστόσο, η ευκολία χρήσης τους είναι εξαιρετική τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε φορητές συσκευές.

Συνολικά, θα συνιστούσα την Inc Authority έναντι του ανταγωνισμού τους λόγω της δωρεάν επιλογής τους. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν επιλογή τους και να πληρώσετε για τις πρόσθετες υπηρεσίες που πραγματικά χρειάζεστε και να εξοικονομήσετε χρήματα.


Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το IncAuthority

 • Πόσος χρόνος χρειάζεται η IncAuthority για να επεξεργαστεί την εντολή σύστασης LLC μου;

Ο χρόνος επεξεργασίας της παραγγελίας σας θα ποικίλλει ανάλογα με την κατάσταση στην οποία σχηματίζετε την LLC σας. Για ορισμένες πολιτείες, μπορεί να είναι μόνο λίγες ημέρες. άλλα χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Επίσης, εάν αγοράσατε το Πακέτο Tycoon, έχετε προτεραιότητα επεξεργασίας.

 • Θα μοιραστεί η Inc Authority τις πληροφορίες μου;

Εάν αποδεχτείτε μία από τις δωρεάν επιπλέον λειτουργίες ή ειδικές προσφορές, τότε μοιράζονται τις πληροφορίες σας με την επιχείρηση που παρέχει την υπηρεσία. Η Inc Authority κερδίζει χρήματα μοιράζοντας τις πληροφορίες σας με αυτόν τον τρόπο.

 • Προσπαθεί η Inc Authority να ανεβάσει πωλήσεις;

Inc Authority προσπαθεί να κάνει upsell. Δεδομένου ότι προσφέρουν μια δωρεάν υπηρεσία, προσπαθούν να βγάλουν κάποια χρήματα. Ωστόσο, δεν είναι πραγματικά πιεστικοί στις προσπάθειές τους να πουλήσουν πρόσθετες υπηρεσίες. Οι υπηρεσίες προσφέρονται σε μια σελίδα στο τέλος της διαδικασίας παραγγελίας.

 • Ποια είναι τα στοιχεία επικοινωνίας της Inc Authority;

Ο αριθμός τηλεφώνου της Αρχής Inc είναι 1-877-462-6366.

Η διεύθυνση email τους είναι [προστασία μέσω email]

 • Η Inc Authority προσφέρει επιστροφές χρημάτων;

Το Inc Authority δεν προσφέρει επιστροφές χρημάτων. Δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων λόγω του κόστους που επιβαρύνουν για την κατάθεση των εγγράφων στην πολιτεία που επιλέξατε. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να υποβάλετε την παραγγελία σας πριν υποβάλετε την παραγγελία σας.

 • Ποιο πακέτο Inc Authority είναι το καλύτερο;

Ξεκινήστε με το IncAuthority τώρα (ξεκινήστε με ΔΩΡΕΑΝ πακέτο)! Έχουν κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών και πολλά πρόσθετα προνόμια.

Αυτό εξαρτάται από το αν πιστεύετε ότι η επιπλέον δυνατότητα που διατίθεται με τα πακέτα premium θα ήταν χρήσιμη για την επιχείρησή σας και αν άξιζε την τιμή. Αλλά, για όσους έχουν προϋπολογισμό, το δωρεάν πακέτο θα πρέπει να λειτουργεί μια χαρά.

 • Πρέπει να πληρώσω την Inc Authority για να αποκτήσω το EIN μου;

Αυτό είναι πραγματικά θέμα προσωπικής προτίμησης. Μπορείτε να αποκτήσετε μόνοι σας ένα EIN δωρεάν online από το IRS. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι προτιμούν την ευκολία να λάβουν ένα EIN από τα ίδια άτομα που καταθέτουν την LLC τους.

 • Έχει η Inc Authority υπηρεσίες εκτός από τη σύσταση LLC;

Ναι, η Inc Authority προσφέρει υπηρεσίες πέρα ​​από τη δημιουργία LLC. Προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες, όπως φορολογικές διαβουλεύσεις, έρευνα επιχειρηματικής πίστωσης, συμφωνίες λειτουργίας, έρευνα αδειών εκμετάλλευσης, πιστοποιητικά ιδιοκτησίας, επιχειρηματική πιστωτική βοήθεια, πρακτικά συνεδριάσεων κ.λπ.

 • Πρέπει να κάνω κράτηση για το όνομά μου στην LLC προτού υποβάλω την παραγγελία σύστασης LLC Incfile?

Πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να κάνετε κράτηση για το όνομα της LLC πριν σχηματίσετε την LLC σας. Η έγκαιρη κράτηση του ονόματος της επιχείρησής σας είναι απαραίτητη μόνο εάν δεν είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας ή να δημιουργήσετε μια LLC στην Αλαμπάμα. Διαφορετικά, είναι περιττό έξοδο.

Εάν δεν είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε την LLC σας αλλά έχετε επιλέξει ένα όνομα, η κράτηση του ονόματος μπορεί να διασφαλίσει ότι θα είναι διαθέσιμο όταν είστε έτοιμοι. Εάν δημιουργείτε μια LLC στην Αλαμπάμα, πρέπει να κρατήσετε ένα όνομα για την LLC σας πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία σύστασης.

 • Μπορώ να καταθέσω από μια LLC χωρίς υπηρεσία σχηματισμού;

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια LLC χωρίς τη βοήθεια μιας υπηρεσίας σχηματισμού. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δημιουργούν οι ίδιοι την LLC τους. Ωστόσο, η διαδικασία μπορεί να είναι περίπλοκη, καθώς η διαδικασία δεν είναι η ίδια σε κάθε κατάσταση.

Επίσης, χρειάζεται πολύς χρόνος και προσπάθεια για να σχηματιστεί σωστά μια LLC. Έτσι, μπορεί να διευκολύνει την όλη διαδικασία εάν έχετε τη βοήθεια μιας υπηρεσίας σχηματισμού LLC. Θα μπορούσατε επίσης να προσλάβετε δικηγόρο για να δημιουργήσετε την LLC σας, αλλά αυτό είναι πιο ακριβό από τις διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας LLC.

 • Η Inc Authority παρέχει καλή εξυπηρέτηση πελατών;

Η Inc Authority παρέχει έγκαιρη υποστήριξη πελατών μέσω email, διαδικτυακής συνομιλίας ή τηλεφώνου. Οι εκπρόσωποί τους είναι αρκετά ενημερωμένοι και φιλικοί ανεξάρτητα από την επιλογή που θα επιλέξετε. Το μόνο πρόβλημα με την υποστήριξή τους είναι οι σύντομες ώρες, που είναι Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

 • Είναι πραγματικά δωρεάν το Inc Authority;

Ναι, το Inc Authority είναι δωρεάν. Πρέπει να πληρώσετε μόνο το κρατικό τέλος. Προσφέρουν υπηρεσίες επί πληρωμή εάν επιλέξετε να τις αγοράσετε.

 • Θα υποβάλει η Inc Authority την ετήσια έκθεσή μου;

Η Αρχή της Inc θα υποβάλει την ετήσια έκθεσή σας, αλλά χρεώνει επιπλέον χρέωση 100 $ για να το κάνει.

 • Θα καταθέσει η Inc Authority σε όλες τις πολιτείες;

Υπάρχουν μερικές πολιτείες που απαιτούν υπηρεσία δημοσίευσης και η Inc Authority δεν παρέχει κάτι τέτοιο. Το Inc Authority θα κρατήσει το όνομά σας σε αυτές τις πολιτείες. Ωστόσο, θα χρειαστεί να χειριστείτε τις δικές σας απαιτήσεις δημοσίευσης.

Ανυπομονώ να ξεκινήσω; Ξεκινήστε την LLC σας τώρα!

Rating: 4.8 αστέρια από 5

InAuthority

Δωρεάν δημιουργία LLC και κορυφαία υποστήριξη!

Δεν είστε σίγουροι αν το IncAuthority είναι κατάλληλο για εσάς; Εδώ είναι μερικές από τις άλλες κριτικές μας

Διαβάστε το σε άλλες γλώσσες:

Λάβετε περισσότερες γνώσεις σχετικά με τις επιχειρήσεις και τις LLC

Ιδρυτής & Συγγραφέας

Ο Ian Broderick είναι μανιώδης συγγραφέας και ιδιοκτήτης του LLCGuys.com. Ασχολείται με τον χώρο σχηματισμού LLC για πάνω από 4 χρόνια. Επιπλέον, έχει εργαστεί σε πολλούς γνωστούς παρόχους υπηρεσιών σχηματισμού LLC. Τώρα αποφάσισε να μοιραστεί τις γνώσεις και τις συμβουλές του με όλους. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα και ανησυχίες γύρω από αυτόν τον τομέα - στόχος του είναι να κάνει την LLCGuys έναν κορυφαίο πάροχο πληροφοριών σχετικά με τη δημιουργία LLC, τις κριτικές υπηρεσιών κ.λπ.

Μεταβείτε στην κορυφή