Ενημερώθηκε: 16 Αυγούστου 2022

Απαιτήσεις δημοσίευσης New York LLC (Πλήρης οδηγός)

Λάβετε επαγγελματική βοήθεια με τις NY LLC και τις απαιτήσεις δημοσίευσης

Διαφορετικές πολιτείες έχουν διαφορετικές απαιτήσεις όταν πρόκειται για τη σύσταση LLC, με ορισμένες πολιτείες να σας απαιτούν να δημοσιεύσετε τον σχηματισμό LLC σας σε εφημερίδες. Η Νέα Υόρκη είναι μια από αυτές τις πολιτείες. Απαιτείται να δημοσιεύσετε μια προκήρυξη σύστασης σε μια τοπική εφημερίδα από έναν εγκεκριμένο κατάλογο. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως Απαίτηση Δημοσίευσης Νέας Υόρκης. 

Υπάρχουν μόνο τρεις πολιτείες στις ΗΠΑ που εξακολουθούν να έχουν απαίτηση δημοσίευσης, γεγονός που την καθιστά μία από τις πιο ακριβές πολιτείες για τη δημιουργία LLC. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι όλο και περισσότερα κράτη δεν το περιλαμβάνουν πλέον ως μέρος της διαδικασίας σύστασης, καθώς είναι λείψανο των ημερών που οι διαφημίσεις στις εφημερίδες ήταν ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί ότι το κοινό γνώριζε για νέες εταιρείες. Σήμερα, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να ενημερωθεί το κοινό σχετικά με αυτό, αλλά στη Νέα Υόρκη, η δημοσίευση σε μια εφημερίδα εξακολουθεί να είναι μια απαίτηση. Μέχρι σήμερα, οι άνθρωποι εξακολουθούν να αμφισβητούν την ανάγκη για αυτήν την απαίτηση, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα οι νέοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εκτός από το να ακολουθήσουν τους κανόνες και να πληρώσουν τα τέλη για να αποφύγουν πρόστιμο.

Αυτός ο οδηγός θα σας οδηγήσει στη διαδικασία δημοσίευσης της LLC σας σε μια εφημερίδα της Νέας Υόρκης, καθώς και θα προσφέρει μερικές επιλογές κορυφαίας ποιότητας όταν πρόκειται να λάβετε βοήθεια για τη δημιουργία της LLC σας στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Η διαδικασία βήμα προς βήμα για τη δημοσίευσή σας στη Νέα Υόρκη

 • Βήμα 1: Αφού υποβάλετε επιτυχώς την LLC σας, θα έχετε 120 ημέρες για να δημοσιεύσετε σε δύο εφημερίδες μία φορά την εβδομάδα για 6 συνεχόμενες εβδομάδες, μία ημερήσια και μία εβδομαδιαία.
 • Βήμα 2: Δεν θα έχετε επιλογή ως προς τις εφημερίδες στις οποίες θα κάνετε την ειδοποίηση, καθώς ο Υπάλληλος της Κομητείας θα τις ορίσει για εσάς. Θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το γραφείο του County Clerk όπου βρίσκεται το γραφείο της LLC σας και να τους παράσχετε την απόδειξη κατάθεσης. Στη συνέχεια θα σας αναθέσουν τις εφημερίδες. Οι εφημερίδες που σας ζητούν να δημοσιεύσετε δεν είναι σταθερές, επομένως ενδέχεται να ποικίλλουν ή να εναλλάσσονται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να λαμβάνετε μια επίσημη ειδοποίηση από αυτούς προτού δημοσιεύσετε.
 • Βήμα 3: Ελάτε σε επαφή με τις εφημερίδες που σας έχουν δοθεί από τον υπάλληλο της κομητείας και κανονίστε τη δημοσίευση. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πληρώσετε τις αντίστοιχες αμοιβές τους.
 • Βήμα 4: Τέλος, θα πρέπει να υποβάλετε το Πιστοποιητικό Δημοσίευσης μαζί με τις ένορκες βεβαιώσεις και το τέλος στο κράτος. Η χρέωση είναι $50 και χρησιμοποιείται για την επεξεργασία του Πιστοποιητικού Δημοσίευσής σας.

Προδιαγραφές για τη Νέα Υόρκη Ειδοποίηση σχηματισμού 

Όταν δημοσιεύετε μια Ειδοποίηση Σχηματισμού, υπάρχουν λίγες προδιαγραφές που πρέπει να ακολουθήσετε.

 • Πρέπει να δημοσιεύσετε την Ειδοποίηση ίδρυσης LLC σε 2 εγκεκριμένες εφημερίδες που βρίσκονται στην ίδια κομητεία με την κύρια έδρα της νέας LLC. 
 • Το ένα από τα ενημερωτικά δελτία που δημοσιεύετε πρέπει να είναι ημερήσια εφημερίδα και το άλλο πρέπει να είναι εβδομαδιαίο. 
 • Πρέπει να δημοσιεύετε την ειδοποίησή σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για 6 συνεχόμενες εβδομάδες. 
 • Αφού σχηματίσετε την LLC, πρέπει να ολοκληρώσετε τη διαδικασία δημοσίευσης εντός 120 ημερών. 
 • Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία δημοσίευσης και συμπληρωθούν οι 6 εβδομάδες δημοσίευσης, οι εφημερίδες θα σας στείλουν μια ένορκη δήλωση δημοσίευσης. Αυτό πρέπει να κατατεθεί, μαζί με Πιστοποιητικό Δημοσίευσης, στον Υπουργό Εξωτερικών. Υπάρχει μια χρέωση 50 $ για όταν το υποβάλετε. 
 • Υπάρχουν επίσης κατευθυντήριες γραμμές όσον αφορά τη μορφή της ειδοποίησης σύστασης. Υπάρχουν πολλές οδηγίες στο διαδίκτυο που θα σας βοηθήσουν να γράψετε την ειδοποίηση δημοσίευσής σας ή υπάρχουν εταιρείες που θα τη συντάξουν για εσάς.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα;

Όσο για το τέλος δημοσίευσης και το τέλος κατάθεσης, αυτό το μέρος της διαδικασίας δημιουργίας LLC μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ακριβό. Εξαιτίας αυτού, ορισμένες επιχειρήσεις έχουν βρει μερικούς τρόπους για να εξοικονομήσουν λίγα χρήματα. 

 • Καθώς το κόστος δημοσίευσης ποικίλλει δραματικά μεταξύ κομητειών, είναι λογικό να δημοσιεύεται σε μια κομητεία όπου το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας του εγγεγραμμένου αντιπροσώπου σας γραφείο ως το κύριο γραφείο σας, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι αυτό το γραφείο βρίσκεται σε μια φθηνότερη κομητεία. Αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ καλά, ειδικά καθώς δεν έχετε καταφέρει να νοικιάσετε ακόμη ένα γραφείο από το οποίο να βασίσετε την LLC σας. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία δημοσίευσης, μπορείτε να αλλάξετε την κύρια διεύθυνση της επιχείρησής σας πολύ εύκολα. 
 • Ένας άλλος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα είναι να χρησιμοποιήσετε αυτό που είναι κοινώς γνωστό ως προσέγγιση «περιμένετε και δείτε». Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων απλώς δεν πληρούν αμέσως την απαίτηση δημοσίευσης, αντίθετα περιμένουν να δουν εάν το νέο τους εγχείρημα θα είναι επιτυχές ή όχι. Εάν η επιχείρηση βαδίζει με τον σωστό δρόμο και αρχίζει να φαίνεται επιτυχημένη, τότε μπορούν να συμμορφωθούν με την απαίτηση πριν είναι πολύ αργά και να μην λάβουν πρόστιμα. Εάν φαίνεται ότι η επιχείρηση δεν πηγαίνει πολύ καλά, τότε μπορούν να διαλύσουν την LLC πριν περάσουν από όλη τη διαδικασία δημοσίευσης και σπαταλήσουν χρήματα.
 • Πολλοί άνθρωποι ξοδεύουν δραματικά υπερβολικά όταν δημοσιεύουν την ειδοποίησή τους για το σχηματισμό τους, επειδή είναι υπερβολικά φλύαροι. Αν και υπάρχει μια καθορισμένη μορφή που πρέπει να ακολουθήσετε, μπορείτε να συντομεύσετε τη διαφήμισή σας και επομένως να εξοικονομήσετε χρήματα.

Τι πρέπει να συμπεριλάβω στην ειδοποίηση σύστασης NY LLC;


Υπάρχουν ορισμένες προδιαγραφές που πρέπει να ακολουθήσετε όταν πρόκειται πραγματικά να γράψετε την ειδοποίηση σύστασης LLC. Ουσιαστικά πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής:

 • Το όνομα της ΕΠΕ που έχει δημιουργηθεί.
 • Στην ολοκληρωμένη κατάθεσή σας, το κράτος θα σας έχει δώσει μια ημερομηνία που θα πρέπει να συμπεριλάβετε.
 • Η κομητεία και η διεύθυνση της οδού που θέλετε να αναφέρετε.
 • Εάν η LLC έχει ρυθμιστεί να διαλυθεί, τότε πρέπει να αναφέρετε την ημερομηνία αυτής.
 • Ποιος είναι ο εγγεγραμμένος αντιπρόσωπος της LLC.
 • Ποιος είναι ο σκοπός της LLC.
 • Η διεύθυνση όπου ο Υφυπουργός της Νέας Υόρκης μπορεί να διαβιβάσει οποιαδήποτε διαδικασία κατά της LLC.
 • Δήλωση ότι ο Secretary of State έχει οριστεί ως αντιπρόσωπος της LLC στον οποίο μπορεί να επιδοθεί διαδικασία εναντίον της.

Τι θα συμβεί αν δεν συμμορφωθώ;

Καθώς η δημοσίευση μιας ειδοποίησης σύστασης αποτελεί απαίτηση κατά τη σύσταση LLC στην πολιτεία, υπάρχουν κυρώσεις για όσους δεν συμμορφώνονται. Μία από αυτές τις κυρώσεις είναι ότι η επιχείρησή σας δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το δικαστικό σύστημα για να υποβάλει μήνυση εκτός εάν πληροίτε αυτήν την απαίτηση και η επιχείρησή σας δεν θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι εάν η επιχείρησή σας υποβληθεί σε μήνυση, τότε το εταιρικό σας πέπλο μπορεί να τρυπηθεί.


Κόστος εκδόσεων της Νέας Υόρκης

Κάθε κομητεία στην πολιτεία της Νέας Υόρκης έχει διαφορετικό κόστος δημοσίευσης, με ορισμένες να είναι πολύ πιο ακριβές από άλλες. Τα περισσότερα χρεώνουν από 70 έως 200 δολάρια, ενώ μερικά, όπως η Νέα Υόρκη, το Μπρονξ και το Κουίνς είναι πολύ περισσότερα, με μερικά να είναι τόσο ακριβά όσο 1500 δολάρια. Συνολικά, το κόστος θα κυμαίνεται συνήθως από 600 έως 1200 $ όταν συνδυάσετε τα τέλη κομητείας, τις τιμές διαφήμισης σε εφημερίδες και το τέλος κατάθεσης πιστοποιητικού.


Μπορώ να το κάνω μόνος μου;

Είναι σίγουρα δυνατό να ολοκληρώσετε την απαίτηση μόνοι σας, αν και για κάποιους μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένο και χρονοβόρο. Εσείς οι ίδιοι θα χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με τον υπάλληλο της κομητείας του νομού όπου βρίσκεται το γραφείο της LLC καθώς και με τις εφημερίδες οι ίδιοι. Ανάλογα με την πολυπλοκότητα της επιχείρησής σας, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πρέπει να προσλάβετε επίσης έναν δικηγόρο ή μια εταιρεία δημιουργίας LLC.


Λάβετε επαγγελματική βοήθεια για να σχηματίσετε μια LLC στη Νέα Υόρκη 


Εάν η όλη διαδικασία σας φαίνεται υπερβολική ή δεν έχετε χρόνο να εκπληρώσετε μόνοι σας τις απαιτήσεις, υπάρχουν πολλές εταιρείες εκεί έξω που θα ολοκληρώσουν τη διαδικασία για εσάς, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να εστιάσετε στην επιχείρησή σας. Μπορείτε επίσης να είστε βέβαιοι ότι θα ολοκληρώσετε σωστά αυτήν την απαίτηση, ώστε να μην υπάρχουν περιττά προβλήματα ή χρεώσεις στο μέλλον.

Zenbusiness

Zenbusiness είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες που μπορούν να παρέχουν την υπηρεσία απαίτησης δημοσίευσης της Νέας Υόρκης για εσάς. Η εταιρεία δεν αντιμετωπίζει ποτέ κανένα πρόβλημα να ικανοποιήσει τη νομική σας απαίτηση για παράδοση πιστοποιητικού στον υπάλληλο της κομητείας εντός 120 ημερών από τη δημιουργία μιας LLC στη Νέα Υόρκη και έχει κυριολεκτικά χιλιάδες θετικές κριτικές στο διαδίκτυο για να αποδείξει την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει. Με Zenbusiness, η όλη διαδικασία είναι απλοποιημένη. Συντονίζονται με τον υπάλληλο της κομητείας, τις εφημερίδες, το κράτος και τους δικηγόρους, διατηρώντας τα έξοδά σας όσο πιο χαμηλά μπορούν συνεργαζόμενοι με τις κομητείες και τις εφημερίδες που προσφέρουν τις χαμηλότερες αμοιβές και έξοδα.

$ 49

εικόνα βαθμολογίας με αστέρια

Βαθμολογία: 4.8 / 5
Πλήθος κριτικών: 4500 +

zenbusiness νέο λογότυπο

Δημιουργήστε μια LLC σήμερα με ZenBusiness για μόνο $ 49. Έχουν 98% βαθμολογία ικανοποίησης πελατών και πάνω από 4500+ επαληθευμένες κριτικές.


IncFile

IncFile είναι μια άλλη εξαιρετική εταιρεία που πρέπει να χρησιμοποιήσετε όταν πρόκειται να δημιουργήσετε μια LLC στη Νέα Υόρκη. Αν και δεν βοηθούν με τις απαιτήσεις δημοσίευσης, είναι ένα από τα καλύτερα και φθηνότερα στην αγορά όταν πρόκειται για τη δημιουργία της LLC. Τόσο οικονομικά στην πραγματικότητα, θα φροντίσουν για εσάς όλη τη διαδικασία δωρεάν, που σημαίνει ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληρώσετε το κρατικό τέλος της Νέας Υόρκης. Έχουν πάρα πολλές εξαιρετικές κριτικές στο διαδίκτυο και προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε στο δωρεάν πακέτο για να σχηματίσετε σωστά μια LLC, με πρόσθετα επί πληρωμή για χρήση μόνο όταν τα χρειάζεστε

$0+Κρατικά τέλη

εικόνα βαθμολογίας με αστέρια

Βαθμολογία: 4.8 / 5
Πλήθος κριτικών: 3900 +

incfile λογότυπο

Δημιουργήστε μια LLC σήμερα με IncFile ξεκινώντας από 0 $ + κρατικά τέλη. Έχουν 97% βαθμολογία ικανοποίησης πελατών και πάνω από 3900+ επαληθευμένες κριτικές.

Η απαίτηση δημοσίευσης της Νέας Υόρκης είναι μόνο μία από τις πολλές διαδικασίες που εμπλέκονται με τη δημιουργία μιας LLC στη Νέα Υόρκη. Παρόλο που η δημιουργία μιας LLC είναι σχετικά απλή, μπορεί να είναι πολύ χρονοβόρα και υπάρχει πολλή γραφειοκρατία, γι' αυτό πολλές επιχειρήσεις αναζητούν άλλες εταιρείες να αναλάβουν τη δουλειά τους.

Κατάλογος εγκεκριμένων εφημερίδων New York LLC ανά County

ΚομητείαΚαθημερινή(ες) ΕφημερίδεςΕβδομαδιαίες εφημερίδες
Νομός ΑλβανώνΗ Times UnionThe Altamont Enterprise
The Ravena News-Herald
The Spotlight/The Colonie Spotlight/The Guilderland Spotlight
Ο Ευαγγελιστής
The Jewish Press, Inc.
Κομητεία Allegany*The WellsvilleΟ Άλφρεντ Σαν
Κουβα πατριωτ
Κομητεία ΜπρονξNew York Law JournalBronx Free Press
Νομός ΜπρουμΤύπου και Sun BulletinΤο Deposit Courier
Το Πρότυπο Windsor
Κομητεία CattaraugusThe Olean Times HeraldThe Salamanca Press
Κομητεία CayugaΟ ΠολίτηςThe Lakeshore News
Νομός ChautauquaThe Post Journal
Ο παρατηρητής
Ο Ρεπουμπλικανός του Γουέστφιλντ
Κομητεία ChemungΤο Star Gazette
The Corning Weekly
Η κομητεία Chemung δεν έχει καθορισμένη εβδομαδιαία εφημερίδα. Επιτρέπεται να δημοσιεύετε σε οποιαδήποτε εβδομαδιαία εφημερίδα που έχει οριστεί από τις γύρω κομητείες.
Επαρχία ΤσενάνγκοΟ βραδινός ήλιοςΤα Νέα του Sherburne
Νομός ΚλίντονΟ Ρεπουμπλικανός ΤύποςΟ Ήλιος
Επαρχία ΚολούμπιαΤο μητρώοΗ Κολούμπια
Κομητεία ΚόρτλαντΤο πρότυπο CortlandΗ κομητεία Cortland δεν έχει καθορισμένη εβδομαδιαία εφημερίδα. Επιτρέπεται να δημοσιεύετε σε οποιαδήποτε εβδομαδιαία εφημερίδα που έχει οριστεί από τις γύρω κομητείες.
Κομητεία ΝτέλαγουερΤο Καθημερινό ΑστέριΡεπόρτερ Walton
Κομητεία DutchessΠεριοδικό PoughkeepsieΤα Νέα του Μίλερτον
Hudson Valley News
Southern Dutchess News
Επαρχία ΈριΤα νέα του Buffalo EveningΤα Νέα του Μίλερτον
Hudson Valley News
Southern Dutchess News
Επαρχία ΈριΤα νέα του Buffalo EveningThe Buffalo Law Journal
Νομός ΕσέξΤύπος Plattsburgh
Ρεπουμπλικάνος
Glens Falls Post Star
Adirondack Daily Enterprise
Εκδόσεις Denton: Valley News
Εκδόσεις Denton: Times of Ti
Lake Placid News
Franklin CountyΤο τηλεγράφημα Malone
Adirondack Daily Enterprise
Tupper Lake Free Press
Κομητεία DutchessΠεριοδικό PoughkeepsieΤα Νέα του Μίλερτον
Hudson Valley News
Southern Dutchess News
Επαρχία ΈριΤα νέα του Buffalo EveningThe Buffalo Law Journal
Νομός ΕσέξΤύπος Plattsburgh
Ρεπουμπλικάνος
Glens Falls Post Star
Adirondack Daily Enterprise
Εκδόσεις Denton: Valley News
Εκδόσεις Denton: Times of Ti
Lake Placid News
Franklin CountyΤο τηλεγράφημα Malone
Adirondack Daily Enterprise
Tupper Lake Free Press
Fulton CountyGloversville Leader HeraldΤα Νέα της κομητείας Χάμιλτον
Κομητεία GeneseeΗ Καθημερινή ΝέαΤο Akron Bugle
Ο διαφημιστής Alden
Ο Εβραϊκός Τύπος
Η μέλισσα Κεν-Τον
Τα Νέα της κομητείας Livingston
Τα Προαστιακά Νέα
Ο Διαφημιστής Tri-County
Ο διαφημιστής Albion
Κομητεία GreeneCatskill Daily MailΗ Green County δεν έχει καθορισμένη εβδομαδιαία εφημερίδα. Επιτρέπεται να δημοσιεύετε σε οποιαδήποτε εβδομαδιαία εφημερίδα που έχει οριστεί από τις γύρω κομητείες.
Νομός ΧάμιλτονΟ Leader HeraldΤο Hamilton County Express
Κομητεία ΧέρκιμερΤο τηλεγράφημα των Times
Η αποστολή παρατηρητή
Το Adirondack Express
Το αστέρι του West Winfield
Νομός ΤζέφερσονThe Watertown Daily TimesThe Thousand Island Sun
Kings County (Μρούκλιν)Το Μπρούκλιν απαιτεί να επικοινωνήσετε με τον υπάλληλο της κομητείας με μια απόδειξη από την κατάθεση του καταστατικού της εταιρείας σας. Ο υπάλληλος θα ορίσει σε ποιες εργασίες επιτρέπεται να δημοσιεύσετε και θα σας δώσει κωδικούς που θα χρησιμοποιήσετε με τη δημοσίευσή σας. Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε με καμία εφημερίδα στο Μπρούκλιν χωρίς αυτούς τους κωδικούς.
Κομητεία ΛιούιςThe Watertown Daily TimesThe Journal και Republican The Boonville Herald
Κομητεία ΛίντστονΕιδήσεις κομητείας Λίβινγκστον
Genesee Country Express
Δημοκρατικός & Χρονικό
Hornell Evening Tribune
Madison County**Ημερήσια αποστολή OneidaMid-York Weekly
Ρεπουμπλικάνος της Καζηνόβιας
Monroe CountyDaily Record
Εφημερίδες Messenger
Δημοκράτης και Χρονικό
Εφημερίδα Rochester City
Rochester Business Journal
Το Εβραϊκό Λογιστικό
Mendon-Honeoye
Falls-Lima Sentinel
Webster Herald
Montgomery CountyΟ καταγραφέας του ΆμστερνταμThe Courier Standard
Νομός NassauΗ κομητεία Nassau διαθέτει μεγάλο αριθμό εφημερίδων που είναι διαθέσιμες για δημοσίευση και έχει παράσχει μια ολοκληρωμένη λίστα.
Νέα Υόρκη
(Μανχάταν)
Το Μανχάταν απαιτεί από εσάς να επικοινωνήσετε με τον υπάλληλο της κομητείας με μια απόδειξη από την κατάθεση του καταστατικού της εταιρείας σας. Ο υπάλληλος θα ορίσει σε ποιες εργασίες επιτρέπεται να δημοσιεύσετε και θα σας δώσει κωδικούς που θα χρησιμοποιήσετε με τη δημοσίευσή σας. Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε με καμία εφημερίδα στο Μανχάταν χωρίς αυτούς τους κωδικούς.
ΝιαγάραLawport Union Sun and JournalΕκδόσεις Niagara Frontier
Business First of Buffalo
The Buffalo Law Journal
Κομητεία OneidaΗ αποστολή παρατηρητή
Ο Σεντινάλ της Ρώμης
The Boonville Herald
Clinton Courier
Queens Central News
Το Udicah Phonix
Κομητεία OnondagaThe Post StandardΕφημερίδες Eagle
Συρακούσες Νέοι Καιροί
Κομητεία ΟντάριοThe Daily Messenger
The Fingerlakes Times
The Rochester Business Journal
The New York Eagle News
The Chronicle Express
Το Εβραϊκό Λογιστικό
Orange CountyΗ Orange County διαθέτει μεγάλο αριθμό εφημερίδων για δημοσίευση και έχει παράσχει α πλήρης κατάλογος των εφημερίδων.
ΟρλεάνηΗ κομητεία της Ορλεάνης διαθέτει μεγάλο αριθμό εφημερίδων για δημοσίευση και έχει παράσχει α πλήρης κατάλογος των εφημερίδων.
Κομητεία OswegoThe Palladium TimesΗ εβδομαδιαία εφημερίδα Oswego County
Νομός ΌσεγκοΗμερήσιο αστέριFreemans Journal
Κομητεία PutnamThe Journal NewsThe Putnam County Courier
Το Putnam County Press
The Putnam County News and Recorder
Κομητεία ΚουίνςΤο Queens απαιτεί από εσάς να επικοινωνήσετε με τον υπάλληλο της κομητείας με μια απόδειξη από την κατάθεση του καταστατικού της εταιρείας σας. Ο υπάλληλος θα ορίσει σε ποιες εργασίες επιτρέπεται να δημοσιεύσετε και θα σας δώσει κωδικούς που θα χρησιμοποιήσετε με τη δημοσίευσή σας. Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε με καμία εφημερίδα στο Κουίνς χωρίς αυτούς τους κωδικούς.
Κομητεία RensselaerTimes Union
Ρεκόρ Τροίας
Ο διαφημιστής
Το Express
Η Eagle
Νομός Ρίτσμοντ
(Στέιτ Άιλαντ)
Η κομητεία του Ρίτσμοντ διαθέτει μεγάλο αριθμό εφημερίδων για δημοσίευση και έχει παράσχει α πλήρης κατάλογος των εφημερίδων.
Κομητεία ΡόκλαντRockland Journal NewsRockland Review
Rockland County Times
Κομητεία Saint LawrenceΠαρατηρητής Courier
The Watertown Daily Times
Εφημερίδα του Ogdensburg
Τύπος Tribune
Κομητεία ΣαρατόγκαΟ Σαρατόγιας
Η Times Union
Η ημερήσια εφημερίδα
The Post Star
Κοινοτικά Νέα
Το Express
Κομητεία SchenectadyΗ κομητεία Schenectady διαθέτει μεγάλο αριθμό εφημερίδων για δημοσίευση και έχει παράσχει α πλήρης κατάλογος των εφημερίδων.
Κομητεία SchoharieΗ εφημερίδαThe Times Journal
Κομητεία SchuylerThe Ithaca Journal
Ο ηγέτης του Corning
Ο παρατηρητής
Το Review Express
Κομητεία ΣενέκαThe Finger Lakes TimesReveille μεταξύ των λιμνών
Κομητεία SteubenΗ κομητεία Steuben διαθέτει μεγάλο αριθμό εφημερίδων για δημοσίευση και έχει παράσχει α πλήρης κατάλογος των εφημερίδων.
Επαρχία ΣάφολκΗ κομητεία Suffolk διαθέτει μεγάλο αριθμό εφημερίδων που είναι διαθέσιμες για δημοσίευση και έχει παράσχει α πλήρης κατάλογος των εφημερίδων.
Κομητεία ΣάλιβανThe Times Herald RecordThe River Reporter
Ο δημοκράτης της κομητείας Sullivan
Κομητεία TiogaSayre Morning TimesTioga County Courier
Κομητεία ΤόμπκινςIthaca JournalTrumans Burg Free Press
Tompkins Weekly
Κομητεία UlsterΗ κομητεία Ulster διαθέτει μεγάλο αριθμό εφημερίδων για δημοσίευση και έχει παράσχει α πλήρης κατάλογος των εφημερίδων.
Warren CountyΗ κομητεία Warren διαθέτει μεγάλο αριθμό εφημερίδων για δημοσίευση και έχει παράσχει α πλήρης κατάλογος των εφημερίδων.
Νομός ΟυάσινγκτονThe Post StarThe White Hall Times
Η Eagle
Wayne CountyThe Finger Lakes TimesThe Times of Wayne County
The Williams Sun and Record
Westchester CountyΗ κομητεία Westchester διαθέτει μεγάλο αριθμό εφημερίδων που είναι διαθέσιμες για δημοσίευση και έχει παράσχει α πλήρης κατάλογος των εφημερίδων.
Κομητεία ΓουαϊόμινγκThe Daily NewΗ Country Courier
The Arcade Herald
Ο Πέρι
Επαρχία ΓιάτεςΗ κομητεία Yates διαθέτει μεγάλο αριθμό εφημερίδων για δημοσίευση και έχει παράσχει α πλήρης κατάλογος των εφημερίδων.

Μάθετε πώς να σχηματίσετε μια LLC σε οποιαδήποτε Πολιτεία των ΗΠΑ:

Λάβετε περισσότερες γνώσεις σχετικά με τις επιχειρήσεις και τις LLC

Ιδρυτής & Συγγραφέας

Ο Ian Broderick είναι μανιώδης συγγραφέας και ιδιοκτήτης του LLCGuys.com. Ασχολείται με τον χώρο σχηματισμού LLC για πάνω από 4 χρόνια. Επιπλέον, έχει εργαστεί σε πολλούς γνωστούς παρόχους υπηρεσιών σχηματισμού LLC. Τώρα αποφάσισε να μοιραστεί τις γνώσεις και τις συμβουλές του με όλους. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα και ανησυχίες γύρω από αυτόν τον τομέα - στόχος του είναι να κάνει την LLCGuys έναν κορυφαίο πάροχο πληροφοριών σχετικά με τη δημιουργία LLC, τις κριτικές υπηρεσιών κ.λπ.

Μεταβείτε στην κορυφή