Ενημερώθηκε στις: 24 Ιουνίου 2022

LLC Οδηγός άρθρων οργάνωσης & ΔΩΡΕΑΝ Λήψη προτύπου

Μετάβαση στο Πρότυπο του άρθρου του οργανισμού Λήψη

Τι είναι το Καταστατικό της Οργάνωσης;

Να το θέσω απλά - Άρθρα της Οργάνωσης είναι ένα απαραίτητο νομικό έγγραφο που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία LLC σε οποιαδήποτε από τις 50 πολιτείες. Σκοπός του είναι να περιγράψει τα δικαιώματα, τις εξουσίες, τα καθήκοντα, τις υποχρεώσεις και άλλες υποχρεώσεις μεταξύ κάθε μέλους μιας LLC και επίσης μεταξύ της LLC και των μελών της.

Η υποβολή άρθρων οργάνωσης είναι μόνο ένα από τα πολλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε όταν περνάτε από τη διαδικασία εγγραφής μιας LLC στην πολιτεία σας. ΕΝΑ εταιρεία περιορισμένης ευθύνης είναι μια δημοφιλής και σχετικά φθηνή επιλογή για τη δημιουργία μιας δομής για μια νέα εταιρεία, που προσφέρει πολλά οφέλη και ευελιξία. Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη είναι ότι περιλαμβάνουν προστασία ευθύνης για τους ιδιοκτήτες της εταιρείας, έτσι ώστε τα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία να προστατεύονται κάπως.

Αν και όλα σημαίνουν το ίδιο πράγμα, ορισμένες πολιτείες έχουν διαφορετικά ονόματα για τα άρθρα του οργανισμού, για παράδειγμα, κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν τον όρο Πιστοποιητικό σύστασης, ενώ άλλοι θα χρησιμοποιήσουν τον όρο Πιστοποιητικό Οργάνωσης.

Ορισμένα άρθρα του Οργανισμού είναι πολύ μεγάλα και λεπτομερή, ενώ άλλα μπορεί να είναι σύντομα και απλοποιημένα. Θα χρειαστεί απλώς να βεβαιωθείτε ότι καλύπτει όλες τις πληροφορίες που απαιτεί το κράτος.

Βήμα 1: Ερευνήστε τις Κρατικές Απαιτήσεις για Καταστατικό Οργανισμού

Το πρώτο βήμα είναι να μάθετε τις απαιτήσεις για το Καταστατικό του Οργανισμού στη συγκεκριμένη πολιτεία σας. Αυτά μπορούν συνήθως να βρεθούν στο Ιστοσελίδα της κρατικής ασφάλειας, και είτε θα έχει τη μορφή μιας αναλυτικής λίστας με τα πράγματα που θα χρειαστεί να συμπεριλάβετε ή κάποια θα έχουν ένα δείγμα που μπορείτε να δείτε.

Βήμα 2: Λάβετε τις πληροφορίες για την LLC σας

Μόλις μάθετε τι είναι αυτό που πραγματικά πρέπει να παρέχετε, είναι καιρός να αρχίσετε να συλλέγετε όλες τις πληροφορίες. Αν και αυτό που χρειάζεται διαφέρει ανάλογα με την πολιτεία, τα περισσότερα θα περιλαμβάνουν:

 • Το όνομα της LLC που ακολουθεί τις απαιτήσεις ονομασίας της πολιτείας.
 • Η πλήρης διεύθυνση της LLC.
 • Μια δήλωση που προσδιορίζει τον κρατικό νόμο βάσει του οποίου θα οργανωθεί η LLC.
 • Το σεμινάριο εγγεγραμμένος αντιπρόσωπος που έχετε ορίσει για την LLC σας. Η εύρεση ενός εγγεγραμμένου αντιπροσώπου είναι ένα από τα βήματα που θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε με τη δημιουργία μιας LLC και αυτό πρέπει να συμπεριληφθεί στα Καταστατικά του Οργανισμού. Αυτό είναι το άτομο ή η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την παραλαβή των επίσημων εγγράφων για την επιχείρησή σας.
 • Η ημερομηνία που η LLC σας έχει οριστεί για έναρξη.
 • Το όνομα καθενός από τους διοργανωτές της LLC καθώς και άλλες πληροφορίες όπως η διεύθυνση, η διεύθυνση email και ο αριθμός τηλεφώνου του διοργανωτή.
 • Σε πολλές πολιτείες, θα πρέπει να καθορίσετε εάν η LLC θα έχει καθορισμένη ημερομηνία λήξης ή εάν θα είναι διαρκής.

Είναι πιθανό να υπάρχουν επίσης κάποιες πρόσθετες πληροφορίες που θα απαιτήσει η πολιτεία σας για να κατατεθεί. Για παράδειγμα, ίσως χρειαστεί να μιλήσετε για το ποιος θα διαχειρίζεται την LLC, ενώ άλλοι θα σας χρειαστούν να περιγράψετε τον σκοπό της LLC. Σε ορισμένες πολιτείες, ο σκοπός της επιχείρησής σας μπορεί να είναι αρκετά γενικός, όπως απλώς «να διεξάγετε όλες τις νόμιμες επιχειρήσεις, ενώ άλλες απαιτούν κάτι πιο συγκεκριμένο, όπως «υπηρεσία επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτου». Θα πρέπει να ελέγξετε τις απαιτήσεις για την πολιτεία σας για να δείτε ποιες θα ισχύουν για εσάς.

Τα έντυπα έχουν συνήθως σχεδιαστεί έτσι ώστε οι διοργανωτές να μπορούν επίσης να παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες εάν το επιθυμούν. Εάν συμβαίνει αυτό, ο διοργανωτής μπορεί να επιθυμεί να συμπεριλάβει επίσης πληροφορίες σχετικά με τα μέλη της LLC που είναι εξουσιοδοτημένα να χειρίζονται οικονομικές συναλλαγές, επομένως δεν υπάρχει καμία σύγχυση αργότερα στη συνέχεια.


Βήμα 3: Συμπλήρωση της Φόρμας

Αφού βρείτε και συγκεντρώσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, είναι καιρός να συμπληρώσετε πραγματικά τη φόρμα καταστατικών του οργανισμού. Μπορείτε είτε να στείλετε ταχυδρομείο στον Υπουργό Εξωτερικών, αρκεί να έχετε συμπεριλάβει και μια επιταγή για το καθορισμένο τέλος κατάθεσης, είτε σε πολλές πολιτείες τώρα μπορείτε να υποβάλετε τη φόρμα ηλεκτρονικά. Συνήθως, η τελευταία είναι η ευκολότερη και πιο γρήγορη μέθοδος.

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι πρέπει να υπογράψετε για να σχηματίσετε, καθώς πρέπει να περιέχει την υπογραφή εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου της εταιρείας.

Μόλις υποβάλετε τη φόρμα, ο Υπουργός Εξωτερικών θα εξετάσει τα άρθρα και μπορεί είτε να τα αποδεχτεί είτε να τα απορρίψει. Εάν τα άρθρα σας απορριφθούν, αν και θα μπορούσε να οφείλεται σε διάφορους λόγους, το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρχει πρόβλημα με το όνομα που προτείνετε. Όταν έχουν γίνει δεκτές και αρχειοθετημένες, τότε η LLC σας γίνεται νομική επιχειρηματική οντότητα.

Κατεβάστε το πρότυπο άρθρων του οργανισμού

Φυσικά, θα ήταν αρκετά δύσκολο να ξεκινήσετε από το μηδέν και να δημιουργήσετε μόνοι σας το Πιστοποιητικό Οργάνωσης. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά προκατασκευασμένα πρότυπα που ετοιμάσαμε για να τα κατεβάσετε.

Μπορείτε να τα κατεβάστε τη φόρμα Καταστατικού κάνοντας κλικ εδώ.


Οι καλύτερες υπηρεσίες για βοήθεια με την LLC και τα άρθρα του οργανισμού σας

Αν και είναι δυνατό να δημιουργήσετε και να αρχειοθετήσετε τα Καταστατικά του Οργανισμού σας μόνοι σας, η διαδικασία μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένη και χρονοβόρα για ορισμένους. Εάν συμβαίνει αυτό, υπάρχουν πολλές εταιρείες εκεί έξω που προσφέρουν να κάνουν την υπηρεσία για εσάς. Κάποια είναι καλύτερα από άλλα, δύο από τα καλύτερα είναι Zenbusiness και Incfile. 

# 1: Zenbusiness

ΥΠΕΡ

 • Zenbusiness παρέχει όλα όσα χρειάζονται οι νέοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για να εγγραφούν και να λειτουργήσουν η επιχείρησή τους. Η διαδικασία είναι γρήγορη και απλή.
 • Σε σύγκριση με πολλούς από τους ανταγωνιστές τους, Zenbusiness είναι μια από τις πιο προσιτές υπηρεσίες που κυκλοφορούν, με ένα πολύ φτηνό βασικό πακέτο. Αν θέλετε λίγο περισσότερο από το βασικό πακέτο, έχουν ένα απλό μοντέλο τιμολόγησης με διάφορα επίπεδα εξυπηρέτησης.
 • Προσφέρουν μια ποικιλία από πρόσθετες υπηρεσίες, όπως επαγγελματικές πιστωτικές κάρτες και φιλοξενία ιστού, για να σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα πάντα σε ένα μέρος.
 • Χάρη στη σειρά ειδοποιήσεων, δεν θα χάσετε ποτέ ξανά ημερομηνία υποβολής. Αυτή είναι μια υπηρεσία που δεν παρέχει όλες οι εταιρείες, επομένως θα παραμένετε πάντα στην κορυφή των προθεσμιών.

ΚΑΤΑ

 • Δεν είναι η φθηνότερη υπηρεσία εκεί έξω, οπότε αν ο προϋπολογισμός είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας σας, ίσως είναι καλύτερο να ψάξετε αλλού.

$ 49

εικόνα βαθμολογίας με αστέρια

Βαθμολογία: 4.8 / 5
Πλήθος κριτικών: 4500 +

zenbusiness νέο λογότυπο

Δημιουργήστε μια LLC σήμερα με ZenBusiness για μόνο $ 49. Έχουν 98% βαθμολογία ικανοποίησης πελατών και πάνω από 4500+ επαληθευμένες κριτικές.


# 2: Incfile

ΥΠΕΡ

 • Incfile είναι η φθηνότερη υπηρεσία σχηματισμού LLC στην αγορά, με το βασικότερο πακέτο τους να είναι εντελώς δωρεάν.
 • Υπάρχουν πάνω από 12,000 κριτικές 5 αστέρων στο διαδίκτυο για Incfile, οπότε η εταιρεία πρέπει να κάνει κάτι σωστά.
 • Ακόμη και με το βασικό πακέτο, λαμβάνετε ένα πλήρες έτος υπηρεσίας εγγεγραμμένου αντιπροσώπου, το οποίο διαφορετικά θα χρεωνόταν στα 199 $.
 • Η εταιρεία είναι εύκολη στη χρήση και τη διαχείριση, με όλα τα έγγραφα να προετοιμάζονται γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΚΑΤΑ

 • Αν και η υποστήριξη πελατών δεν είναι κακή, μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο πιο αργή από τους ανταγωνιστές της.
 • Τα πρόσθετα και οι πωλήσεις μπορεί να είναι λίγο πιεστικές και ενοχλητικές, με μερικά από αυτά να είναι πιο ακριβά από άλλους ανταγωνιστές.

$0+Κρατικά τέλη

εικόνα βαθμολογίας με αστέρια

Βαθμολογία: 4.8 / 5
Πλήθος κριτικών: 3900 +

incfile λογότυπο

Δημιουργήστε μια LLC σήμερα με IncFile ξεκινώντας από 0 $ + κρατικά τέλη. Έχουν 97% βαθμολογία ικανοποίησης πελατών και πάνω από 3900+ επαληθευμένες κριτικές. Εδώ είναι ένα πλήρης αναθεώρηση του IncFile.


Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την LLC Καταστατικά του οργανισμού

Είναι όλες οι απαιτήσεις σχηματισμού LLC ίδιες σε όλες τις πολιτείες;

Όχι, όλες οι πολιτείες τείνουν να έχουν διαφορετική διαδικασία όταν πρόκειται να σχηματίσουν μια LLC. Αξίζει να αναζητήσετε τις διαφορετικές απαιτήσεις για κάθε κράτος πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία.


Διαβάστε το σε άλλες γλώσσες:

Λάβετε περισσότερες γνώσεις σχετικά με τις επιχειρήσεις και τις LLC

Ιδρυτής & Συγγραφέας

Ο Ian Broderick είναι μανιώδης συγγραφέας και ιδιοκτήτης του LLCGuys.com. Ασχολείται με τον χώρο σχηματισμού LLC για πάνω από 4 χρόνια. Επιπλέον, έχει εργαστεί σε πολλούς γνωστούς παρόχους υπηρεσιών σχηματισμού LLC. Τώρα αποφάσισε να μοιραστεί τις γνώσεις και τις συμβουλές του με όλους. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα και ανησυχίες γύρω από αυτόν τον τομέα - στόχος του είναι να κάνει την LLCGuys έναν κορυφαίο πάροχο πληροφοριών σχετικά με τη δημιουργία LLC, τις κριτικές υπηρεσιών κ.λπ.

Μεταβείτε στην κορυφή